Les den offisielle beskrivelsen

Bli med på topp 10 universitet for høyere utdanning

Du vil være en Newcastle University student, men bor og studere på London campus. Du vil dra nytte av universitetets gode rykte for utdannet brukbarhet og bor i den tredje byen i verden for arbeidsgiveraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Lyder som en fin måte å starte karrieren din på? Du har også tilgang til Newcastle Universitys alumni-nettverk, e-ressurser, forskningsinformert undervisning, karriere og studentforening.

Vil du leve med andre studenter? Ikke noe problem, du kan velge mellom to studentboliger innen rekkevidde av campus.

Designet for å møte dine behov

På campus finner du fleksible undervisningsrom, inkludert to forelesningsteater og seminarrom med interaktive whiteboards.

Det er også et Learning Resource Center som tilbyr en rekke læringsmateriell, sammen med moderne IT-fasiliteter og gratis Wi-Fi.

Sulten? Ta en matbit på campuskafeen eller hodet ned for pizza eller sushi.

Campus er liten, noe som betyr at du snart vil bli kjent med dine medstudenter og vil få venner raskt.

Ved velkomstbordet møter du støtteteamet. De er tilgjengelige døgnet rundt. Fra å administrere dine penger og levearrangementer til innvandring og helse og lykke, vil de kunne hjelpe.

Et globalt rangert universitet

Newcastle University er rangert i topp 1% av universiteter i verden (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London bringer sin topprangering til hovedstaden sammen med utmerket ansettelsesevne med en topp 20 rangering for kandidat karriereutsikter (The Complete University Guide 2016).

Du vil dra nytte av universitetets gode rykte for utdannet brukbarhet og bor i den tredje byen i verden for arbeidsgiveraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London er også den perfekte muligheten til å utvikle ditt profesjonelle nettverk. Du vil være basert i finansdistriktet i London med globale arbeidsgivere på dørstokken din.

Grader er designet av Newcastle Universitys trippelakkreditert forretningsskole. Kun 1% av handelshøgskolen er tredoblet akkreditert, slik at du vil være foran konkurrentene når du oppgraderer. Du vil også være fullt utstyrt for å påvirke global virksomhet.

Studer på en trippel akkrediterte forretningsskole i hjertet av Londons finansdistrikt

Alle studieprogrammene er designet av Newcastle University Business School. I 1% av handelshøgskolene som er tredoblet akkreditert, er det fokus på akselerert personlig vekst og oppfordrer deg til å utvikle en konkurransefortrinn.

Med globale arbeidsgivere på dørstokken er Londons campus den perfekte basen for å utvikle ditt profesjonelle nettverk og bygge forbindelser med næringslivet.

Du får muligheten til å delta på nettverksarrangementer med både nyutdannede og erfarne Newcastle University-kandidater, og Graduate Connections-databasen kan sette deg i kontakt med tidligere studenter fra hele verden som kanskje kan hjelpe deg med din valgte karriere. Og hvis du ikke har valgt en karriere, kan du få full nytte av støtten fra Newcastle Universitys karriere.

Nervøs om å få nye venner? Ikke bekymre deg, som en student i Newcastle University, blir du medlem av Studentforeningen. Campusrepresentanten organiserer en aktiv sosial kalender, slik at du får nye venner på kort tid.


Hva er triple akkreditering?

En bedriftsskole er klassifisert som triple-akkrediterte når de tre internasjonale akkrediteringsorganene - Association for Advance Collegiate Schools of Business (AASCB), Association of MBAs (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS) - tildeler institusjonen sin akkreditering.

Denne prestisjefylte tittelen er gullstandarden i forretningsutdanning, oppnådd av kun 1% av handelshøgskolen over hele verden. Det ble tildelt på University of Business School i Newcastle i 2014.

Globale forbindelser

Du vil bli med i et fellesskap på over 122 000 nyutdannede fra over 110 forskjellige land.

Du får muligheten til å delta på nettverksarrangementer med både nyutdannede og erfarne studenter fra Newcastle University. Og skolens Graduate Connections-database kan sette deg i kontakt med tidligere studenter fra hele verden som kanskje kan hjelpe deg i din valgte karriere.

Lær av eksperter

Ønsker du å høre fra ekspertene om hvordan du starter en bedrift eller bygger en karriere? Hver onsdag får du muligheten til å delta på en masterclass fra en av Newcastle Universitys kommersielle partnere.

Hør fra COO av AES International, en partner hos Thomas Eggar, MD ved Capita Learning, administrerende direktør i FTS Global, en konsulent i Santander og mer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Newcastle University London

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i regnskap og økonomi, International Business Management, eller International Management og markedsføring ved N ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i regnskap og økonomi, International Business Management, eller International Management og markedsføring ved Newcastle University London .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter. Finn ut mer om pengene tilbake garanti.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med dine universitetsapplikasjoner, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juli, september, oktober; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassetid: Vanligvis holdes mandag til fredag ​​mellom 08.00 og 19.00 utenom helligdager. Det kan imidlertid være tilfeller hvor klasser må holdes utenfor disse tider på grunn av uforutsette omstendigheter.Pris: Internasjonalt grunnskole (RQF Level 3) fra Newcastle University.Kursalternativer:Standard (3-sikt, 9-måneders program)Utvidet (Inneholder ytterligere term (er) i engelsk språk.)Inntakskrav... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

Newcastle University London

Forbered deg på direkte inngang til en høyere grad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til en høyere grad i International Business Management og International Marketing ved Newcastle University London .

KursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Adapt til å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juni, september, oktober; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassetid: Vanligvis holdes mandag til fredag ​​mellom 08.00 og 19.00 utenom helligdager. Det kan imidlertid være tilfeller hvor klasser må holdes utenfor disse tider på grunn av uforutsette omstendigheter.Pris: Internasjonal Graduate Diploma (FHEQ Level 6) fra Newcastle University.Kursalternativer:Standard (3-sikt, 9-måneders program)Utvidet (Inneholder ytterligere term (er) i engelsk språk.)Inntakskrav... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Newcastle University London

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, ... [+]

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, med fem skreddersydde studienivåer for å sikre at du får språket og akademiske ferdigheter du trenger for å lykkes.

KursfunksjonerSom en høyt engasjert og hardt arbeidende student, kan du forvente å få rask framgang på opptil ett IELTS-punkt per semester gjennom dette intensive kurset. I studenter som fullførte et semester i akademisk engelsk i desember 2017, ble det i gjennomsnitt 0,8 av et IELTS-band fremgang.Studer 30 timer, med 25 timer ansikt til ansiktskontakt, og 5 timer lærerstøttet språkkursutvikling.Utviklet i samarbeid med Cambridge Assessment, gjør skreddersydd online vurdering muligheten til å overvåkes nøye.Dra nytte av interaktive leksjoner og små klassestørrelser.Gratis i "Gjør deg klar for engelsk" kurs tilgjengelig online før ankomst.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

Newcastle University London

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i Business eller markedsføring og ledelse ved Newcastle University London . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i Business eller markedsføring og ledelse ved Newcastle University London .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september, oktober; 2019: januar, juli, september, oktober; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.445Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassetid: Vanligvis holdes mandag til fredag ​​mellom 08.00 og 19.00 utenom helligdager. Det kan imidlertid være tilfeller hvor klasser må holdes utenfor disse tider på grunn av uforutsette omstendigheter.Pris: Sertifikat for høyere utdanning (FHEQ nivå 4) fra Newcastle University.Kursalternativer:Standard (3-sikt, 9-måneders program)Utvidet (Inneholder ytterligere term (er) i engelsk språk.)Inntakskrav... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Januar 2020
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk