Newcastle University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nøyaktig hvor du vil være

Vil du studere på et høyt rangert universitet i en av de mest spennende byene i Storbritannia? Newcastle University plassert 5. i Storbritannia av International Student Barometer 2016 og er en del av den internasjonalt anerkjente Russell Group. I Newcastle University ligger rett i hjertet av campus. Du vil føle deg del av denne travle, blomstrende universitetsscenen med en gang, som du lærer i sine fantastiske moderne fasiliteter. Du vil oppleve universitetsstilundervisning med forelesninger, opplæringsprogrammer og en støttet privat studie. Vårt vennlige supportteam ligger i nærheten, slik at du kan være sikker på et enkelt, avslappet og inspirerende første år.

Hjertet i din lærerfaring

Vil du studere i hjertet av en blomstrende by? INTO-senteret ved Newcastle University tilbyr nettopp det. Det er et moderne, trygt senter med full tilgang til en rekke fasiliteter for å leve og lære.

Takket være toppmoderne studiefasiliteter, innkvartering på stedet, og mange muligheter for å slappe av og sosialisere, finner du alt på ett sted.

I tillegg til moderne klasserom og fantastiske IT-fasiliteter, tilbyr senteret et allsidig laboratorium, et språkresursenter og et omfattende bibliotek. Og du vil bli støttet av våre dedikerte lærere og ansatte som vil sikre at du får mest mulig ut av din tid på Newcastle University .

Bibliotek

Det er tre biblioteker på campus. Åpent syv dager i uken, 24 timer i døgnet, er Robinson-biblioteket Universitets hovedbibliotek. Her finner du over en million bøker, mer enn 100 000 elektroniske ressurser og tusenvis av tidsskrifter.

Det er to ytterligere spesialistbiblioteker - Law Library og Walton Medical and Dental Library. Kan du ikke finne det du leter etter? Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne det du trenger.

  • 1300 nettverksbaserte PCer, noen med 24-timers tilgang
  • Skriveutvikling, Matematisk hjelp og generell bibliotekshjelp tilgjengelig
  • DVD og CD-kassa for språkopplæring

fasiliteter

Når det gjelder å studere, har INTO Center alt du trenger. Det er en blanding av sosiale rom og rolige steder for privat studie. Det velfylte Learning Resource Center er fullpakket med bøker, elektroniske ressurser og tidsskrifter for å forbedre studiene. Learning Resource Center er åpent mandag til fredag ​​kl. 8-18.

Ønsker du å studere online? Du har tilgang til Blackboard, et virtuelt læringsmiljø der du kan laste ned forelesningsnotater og kursinnhold, samt delta i diskusjoner med klassekamerater og lærere.

Trenger du råd? Senteret tilbyr 24-timers støtte fra det øyeblikket du ankommer. Fra visum- og innvandringsstøtte til henting på flyplassen, et orienteringsprogram og boligassistenter i boligen, har du all den hjelpen du trenger for å bosette seg i.

Livet på campus handler ikke bare om å studere. Du har også tilgang til noen flotte fasiliteter hvor du kan sosialisere med dine nye venner. Kafeer, restauranter og sportsfasiliteter kan alle bli funnet på campus. Eller gå til Studentforening, hvor du vil bli bortskjemt for valg med over 200 klubber og samfunn.

Mat

Et flott sted å slappe av med venner og slappe av mellom klassene, kaféet ligger midt i campus. Det er et flott sted å hente frokost, lunsj eller en drink mellom klassene. Vegetar- og Halal-alternativer er ofte tilgjengelige, og det er også et lojalitetskort for å spare penger.

Utrolig fasiliteter og en fantastisk beliggenhet

Du har tilgang til alle de fantastiske fasilitetene på Newcastle University . Det er det prisbelønte Robinson Library og Language Resource Center - begge er flotte steder å studere, samt et godt virtuelt læringsmiljø. Men i Newcastle University handler det om mer enn bare å studere og studere, med en flott studentforening og et fantastisk sportsenter.

Et topprangerende globalt universitet

Newcastle University gir gode ansettelsesutsikter, en uforglemmelig studentopplevelse og er et grunnlegger av Russell-konsernet som inkluderer 24 av Storbritannias mest anerkjente forskningsintensive universiteter. Rangering i topp 1% av universiteter i verden og 23. i Storbritannia, er Newcastle University også topp 12 i verden for internasjonal studenttilfredshet.

Studier her betyr at du skal bli med over 23 000 studenter fra over 120 land og et sterkt studentfellesskap som vil inspirere og stimulere til læring.

Opprettholde en tradisjon av fortreffelighet

En av Storbritannias beste universiteter og med et godt rykte for utmerket undervisning og banebrytende forskning, er Newcastle University et populært valg for både studenter og arbeidsgivere.

Du vil bygge globale forbindelser her, med universitetet tilbyr en rekke alternativer for å forbedre dine studier, inkludert:

  • studere utenlandsavtaler med over 250 universiteter over hele verden, samt internasjonal studie i utlandet, sommerskole og arbeidsoppgaver integrert i grader
  • finansiering for studentforskningsturer rundt om i verden
  • partnerskap med over 400 globale institusjoner
  • Fri tilgang for alle studenter til fasiliteter for å lære et annet språk
  • grader levert i Singapore og en medisinsk skole i Malaysia
  • en splitter ny London-baserte campus som tilbyr en rekke gradskurs, masterclasses og arbeidsgiver- og alumni-arrangementer
  • diverse disipliner, med 27 fag rangert i Storbritannias topp 20

Steder

Newcastle (upon Tyne)

INTO Newcastle University

Address
The INTO Building
NE1 7RU Newcastle (upon Tyne), England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland