Queen's University Belfast

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva gjør Queen's spesielle?

Queen's University Belfast ble vurdert 1 i Storbritannia for internasjonale studenters samlede læringserfaring ved International Student Barometer 2015.

Beliggenheten er en blanding av moderne design med historisk arkitektur. Det er det 9. eldste universitetet i Storbritannia, men har en av de mest moderne campusene. Det er et rolig, rolig og trygt campus, omgitt av grønne forsteder. Men ta en 15-minutters spasertur, og du vil være i hjertet av det travle Belfast sentrum.

Du blir med i et fellesskap på over 17 000 studenter fra over 100 forskjellige land. Studentforening bringer dem sammen. De har over 190 klubber og samfunn for at du skal bli med, så du har ingen problemer med å få venner.

Universitetet er et av få i Storbritannia med et dedikert internasjonalt og forskerstudentsenter. Senteret driver treningsøkter, arrangementer og workshops og gir støtte til internasjonale studenter.

Som medlem av Russell-gruppen er universitetet forpliktet til forskning. Du vil bli undervist av akademikere på toppen av sine felt. Og du finner unike fasiliteter som:

  • Queen's Film Theatre
  • Virtual reality theater
  • Robotikklaboratorium
  • Senter for kreftforskning og cellebiologi
  • Konsertrom
  • Musikkstudier
  • Filmstudio (nybygd)

Kurs tilpasset dine behov

Bekymret for å lære på engelsk? Ikke vær. Queen's University Belfast forstår at læring på et annet språk er et stort skritt, og de er der for å støtte deg hvert skritt av veien.

De forstår at lærestilen kan være litt annerledes enn hva du er vant til. Det er ok, de vil hjelpe deg med å tilpasse seg ting i Storbritannia. Du får erfaring med seminarer og forelesninger, essay skriving og presentasjoner. Når du er ferdig, vil du føle deg helt forberedt på universitetet.

Fasiliteter designet for deg

Queen's University Belfast er forpliktet til å styrke den internasjonale studentopplevelsen for deg. I løpet av de siste 10 årene har universitetet investert over 350 millioner pund på campusanlegg. Hvilket betyr at du skal studere på en av de mest moderne campusene i Storbritannia.

INTO Queen senter er designet for deg. Ligger i hjertet av campus, er det bare en kort spasertur fra alt du trenger. Det er ditt trygge tilfluktssted, med støtte tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Det er gode fasiliteter der for å gjøre din læring gøy. Du kan kopiere, skrive ut og skanne på Learning Resource Center. Du finner også fagbøker, datamaskiner og språkordbøker. Du kan også legge inn penger på studentkortet ditt som kan brukes til å kjøpe mat fra matleverandørene på campus.

Hvis du trenger et rolig sted å studere, finner du rolige, komfortable studieplasser i senteret, med Wi-Fi overalt. Når du trenger å ta en pause, kan du ta en kaffe og en matbit på Centre cafe.

Studenttjenesteteamet er der for å hjelpe deg når du trenger dem. De vil hjelpe deg med å bosette seg i ditt nye liv i Belfast. Enten du åpner en bankkonto eller planlegger en tur et sted, vil de være der for å hjelpe.

Din erfaring på campus

Queen har investert over 350 millioner i løpet av de siste 10 årene for å forbedre opplevelsen av sine internasjonale studenter. De ønsker at universitetets opplevelse skal være det aller beste.

McClay Library er åpent 24 timer i døgnet og inneholder over 1,2 millioner bøker og tidsskrifter, samt 2 200 studieplasser.

Når du vil slappe av, kan du gå til Student Union-bygningen, som inneholder et avslappende og studieområde kalt 'The Space'. Du finner også en bank, kaffebarer, en matrett og møterom der, så du har alt du trenger for hånden.

Unionen er også vert for over 170 klubber og samfunn. Du vil være i stand til å bli med så mange av dem som du vil. Fra origami til trampolining, er du sikker på å finne en som er perfekt for deg. Kjærlighet Sport? Velg mellom over 50 forskjellige idrettslag for å bli med, og du vil aldri være kort for venner å leke med.

I Queen's University Belfast : Din reise starter her

Senteret vil være et av de første stedene du besøker når du ankommer, og klassene dine vil bli holdt her, midt i hjertet av campus. Hvis du trenger et rolig sted å studere, finner du det her. Når du vil jobbe med klassekameratene dine, finner du også mange studieområder.

Alt er i fingertuppene på senteret. Det er ditt hub av læring.


Klasserom i senteret

Du lærer i moderne klasserom, hvorav noen er utstyrt med interaktive whiteboards og flatskjerm-TV. Alt er designet med deg for å gi deg den beste opplevelsen.

Trenger du et stille rom for å lese? Eller et bord for din gruppe å brainstorm over? Kom til senteret. Du finner studieplasser og Wi-Fi over hele senteret, slik at du kan jobbe der som passer deg best.


Learning Resource Center

Læringssenteret har bøker og studiemateriell for å komme i gang. Enten du trenger å skrive opp notatene dine, kopiere fra en bok eller skrive ut essayet ditt, kan du gjøre alt her.

I tillegg, som en INTO Queen-student, vil du også ha full tilgang til studiemateriell på det prisbelønte McClay-biblioteket på Queen's, i tillegg til lesematerialene i Learning Resource Center.


Studerer utenfor klasserommet

I løpet av studiene har du tilgang til Queen's Online (QOL), universitetets virtuelle læringsmiljø. Du vil få tilgang til forelesningsnotater og kursinnhold fra hvilken som helst datamaskin. Du kan også diskutere emner med veiledere og klassekamerater.

McClay-biblioteket har over 1,2 millioner bøker og tidsskrifter for deg å velge mellom. Du finner også rolige mellomrom og stuer som gir tilgang til sent på kvelden. Trenger du hjelp til å koble til Wi-Fi? Ikke noe problem, IT Service Desk vil gjerne hjelpe deg.


Tank på Senterkaféet

Sulten? Tørst? Ta en pause på Café Carberry. Denne lille kaféen ligger i INTO-senteret, så du er aldri langt fra en matbit. Det er et flott sted å slappe av med venner over lunsj eller studere solo med en kaffe. Du kan kjøpe smørbrød, supper, bakverk og varme eller kalde drikker. Har du spesiell diett? Ikke noe problem, vegetariske, veganer og halal alternativer er tilgjengelige.

Steder

Belfast

INTO Queen's University Belfast

Address
University Rd
BT7 1NN Belfast, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland