University of Exeter

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et høyt rangert universitet

Vil du studere på et toppbritisk universitet som gir en fantastisk studentopplevelse? University of Exeter vil gi deg den beste oppstarten med karrieren din gjennom utmerket undervisning og et godt læringsmiljø.

Så hva setter dette universitetet fra hverandre? Det ble rangert som nummer 1 i den internasjonale kategorien, med over 20 000 studenter, i WhatUni's Student Choice Awards 2015. Det er en av de beste 1% av universiteter globalt (The World University Rankings 2014-15) og er plassert fjerde i Storbritannia for studenttilfredshet av undervisningskvalitet i Nasjonal studentundersøkelse 2014.

Konsekvent i topp 10 i Storbritannia er University of Exeter et av Storbritannias raskest voksende universiteter. University of Exeter er valgt som sportsuniversitet for året 2016, og er også medlem av den prestisjetunge Russell-gruppen og har funksjoner i de 100 beste universitetene i verden.

Alt du trenger på ett sted

INTO-senteret har alt du trenger for å hjelpe deg med å lykkes med å studere i Storbritannia. Ditt første studieår vil være alt du håpet på og mer.

Sjekk ut de toppmoderne fasilitetene - det finnes multimedia sentre, språk- og vitenskapslaboratorier, og et omfattende læringsressursenter. Vi vil gjøre det enkelt for deg å nyte britisk kultur og liv, med alt fra språkstøtte til dedikerte medarbeidere som vil sørge for at alt går bra.

Din base for læring og sosialisering

Du finner INTO Exeter Center på Streatham Campus. Et innbydende, vennlig og stilig rom med mer enn 100 dedikert medarbeidere og utmerkede fasiliteter. Alt du trenger er her.

Når du trenger å studere, er senteret stedet å være. Det er et omfattende læringsressursenter med private studieområder, læringsmateriell og datamaskiner, og et vitenskapslaboratorium pluss to multimedia-rom. Du vil kunne få mest mulig ut av fleksible studieplasser til forelesninger, seminarer og opplæringsprogrammer.

Og når det gjelder å slappe av, har du tatt deg av - slappe av med venner i en av de 10 varierte kafeene og restaurantene, utvide dine interesser og delta i et samfunn med studentgildet, eller gå til hotellets treningsstudio og idrettspark.

klasserom

Det er mange forskjellige måter å lære på INTO-senteret med 22 klasserom og en rekke læringsplasser. Enten du nyter en gruppedebatt i forelesningsteateret eller har en en-til-en opplæringsøkt, har senteret alt du trenger her.

Våre klasseromfasiliteter inkluderer:

 • Multifunksjonell forelesningsteater
 • Opplæringsrom og klasserom
 • State-of-the-art IT
 • Språklaboratorier
 • Vitenskapslaboratorier
 • To multimedia rom for klasser eller selvstendig læring

Vil du studere vekk fra campus? E-læring kan også være en stor del av studiene. Du får tilgang til universitetets virtuelle læringsmiljø. Herfra kan du lese forelesningsnotater, gå over tidligere eksamensoppgaver og bla gjennom annet nyttig innhold for å hjelpe deg. Det er også et flott sted å ha online diskusjoner med lærerne dine og andre studenter.

Learning Resource Center

Gå til Learning Resource Center for å jobbe med oppgaver i klasserommet - du finner en samling nyttige bøker og studiemateriell for å hjelpe deg med ditt kurs. Ukentlige magasiner og tidsskrifter er også tilgjengelige for å hjelpe deg med å følge med på dagens hendelser, og det er til og med datamaskiner som du kan bruke til å hjelpe deg med studiene.

Noen av fasilitetene på Learning Resource Center inkluderer:

 • Språkressurser
 • Fotokopiering og skanning
 • Hjelp med IT

Læringssenteret er åpent mandag til fredag, kl. 08.30 - 17.30, og er det ideelle stedet for uavhengig studie.

Ikke glem at du også kan benytte deg av universitetets syv biblioteker. Over University of Exeter er tre universiteter, det er totalt over 1,2 millioner bøker og tidsskrifter. Hovedbiblioteket ligger rett overfor INTO-senteret og er åpent 24 timer i døgnet i løpetid.

Studentstøtte

Når du føler at du trenger en hjelpende hånd, tilbyr INTO Center en rekke støttetjenester.

Du finner støtte på alle stadier av reisen din, fra å ta avgjørelsen om hvilket program du skal velge for en henting på flyplassen når du ankommer i Storbritannia, og et døgnåpent telefonnummer. I University of Exeter oppnådde 91% studenttilfredshet for deres støtte (INTO Exit Survey 2015).

Noen av tjenestene inkluderer:

 • 24-timers nødtelefonnummer
 • Orienteringsprogram på studentliv i Exeter
 • Flyplasstransport
 • Språkrådgivere for å hjelpe studenter med lavt nivå av engelsk kommunikasjon
 • Boligassistenter i studentboliger
 • Visum og innvandringsstøtte
 • Støtte for studenter med funksjonshemninger

Husk at det vil være boligassistenter i studentboliger for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og du kan også delta i et orienteringsprogram for å hjelpe deg med å bosette deg i studentelivet i Exeter.

Mat

Leter du etter en matbit eller en varm drikke? Kafeen ligger midt i INTO sentrum og er et flott sted å ta en kaffe med venner eller bare plukke opp en rask matbit mellom klassene.

Hvis du leter etter noe annet, finnes det en rekke restauranter og kafeer på universitetsområdet, og serverer omtrent alt du har lyst på. Og du finner også mange matbutikker i nærheten av campus.

Studer ved et av Storbritannias mest populære universiteter

Du har tilgang til alle de fantastiske fasilitetene ved University of Exeter . Dette inkluderer tjenester for å hjelpe deg med studiene og noen flotte sports- og fritidsfasiliteter på campus.

Her finner du et utrolig utvalg av lesemateriell som hjelper deg med å studere. Du kan også få tilgang til Exeters virtuelle læringsfasiliteter, hvor du kan laste ned forelesningsnotater for å holde tritt med dine klasser.

Ønsker du å ha det gøy? Universitetet tilbyr også et helt nytt treningsstudio og idrettsanlegg, samt en rekke restauranter og kafeer for å holde deg godt lei og hjelpe deg med å sosialisere med dine nye venner.

Inspirerende campus og fantastiske fasiliteter

Som student ved University of Exeter vil du dra nytte av muligheten til å leve og studere på en av de vakreste campusene i Storbritannia, med tilgang til uovertruffen fasiliteter og ressurser.

I 2012 skapte universitetet forumet - et vakkert 48 millioner pund for Streatham Campus som inkluderer et Student Services Center, et oppusset bibliotek, butikker og restauranter og et 400-seters foredragsteater. Anlagte piazzas gir det perfekte stedet for studenter å møte og for arrangementer som International Sports Month å finne sted.

University of Exeter gir gode studieressurser for å sikre at du har alt du trenger, inkludert syv biblioteker satt over de tre universitetsområdene som er hjemmet til mer enn 1,2 millioner bøker og tidsskrifter. Du har også tilgang til over 19 500 e-tidsskrifter, aviser og referansearbeid for å forbedre studiene.

Steder

Exeter

INTO University of Exeter

Address
Stocker Rd
EX4 4PY Exeter, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland