Les den offisielle beskrivelsen

Studer etter suksess og lykke

Du vil oppleve livet i Storbritannia, men du må også fokusere på studiene. Vi har deg dekket.

Det er fleksible læringsplasser i INTO-senteret og rundt campus. I tillegg har du den historiske byen Cheltenham og den fantastiske Cotswolds på dørstokken din. Du vil være lokalisert i et område med enestående naturlig skjønnhet.

Fokuser på studiene dine og la oss ta vare på alt annet.

En rik arv og en lys fremtid

Universitetet har tre universiteter som serverer ulike studiekoler, og hver har en unik følelse. Park Campus, en tidligere botanisk hage, er hjemsted for INTO-senteret.

Park Campus

Ligger i sør av Cheltenham, er Park Campus et idyllisk læringsmiljø. Sentrum og alle dets fasiliteter ligger en 15-minutters spasertur unna. Ligger i 24 hektar med anlagt hage, hager og lekeplasser. Men det er mer enn bare en fin utsikt. Fasiliteter på campus inkluderer en reflektor, vaskeri, tennisbaner, Students 'Union kafébar, medisinsk senter og læringsressursenter.

Rangeringer som betyr noe

University of Gloucestershire ligger godt i områder som virkelig gjør en forskjell, for eksempel studentstøtte, ansettbarhet og undervisning. De står også i topp 20 på fem fagområder.

Du vil dra nytte av erfarne forelesere med bransjeerfaring. Du får mulighet til å få arbeidserfaring under studiene gjennom universitetets Degreeplus-initiativ. Arbeidsgivere ser etter kandidater med arbeidserfaring. Derfor finner 94% av kandidatene i Gloucestershire en jobb eller videre studier innen seks måneder etter oppgradering.

Et internasjonalt samfunn

Bli med i et fellesskap på 10 000 studenter fra over 60 land. Du vil studere i et støttende miljø - Universitetet er første i Storbritannia for deres støttetjenester (ISB, 2015).

Du kan spore dine studier med universitetets unike toårige intensive bachelorgrader. Tilbys i emner, inkludert næringsliv og lov, er det en stor sjanse til å spare penger og bli raskere.

Noe for alle

UNIversal Sport tilbyr alle muligheter til å bli involvert i sport. Uansett hva du liker, fra rugby til roing, finner du det her i Gloucestershire. Med over 35 idrettsforeninger for å bli med og over 80 aktiviteter å velge mellom, er du sikker på å finne noe du elsker.

Bli med på et universitetssamfunn er en fin måte å få nye venner på og møte mennesker som deler dine interesser. Universitetet har over 50 samfunn for deg å bli involvert i, og dekker alt fra å spille ukulele til paintballing.

Huben i ditt førsteårs læring

INTO Center er din base for alt du trenger. Det er stedet du vil jobbe og sosialisere med moderne klasserom, gode IT-fasiliteter og en kafeteria som tilbyr plass til å chatte med dine nye venner eller arrangere uformell gruppestudie.

Du finner en studentopplevelse og overnattingskontor i senteret, og tilbyr en one-stop-butikk for støtte med eventuelle ikke-akademiske problemer. Det er et helt nettverk av mennesker dedikert til å støtte deg gjennom hele studiene.

Tilpasning til et nytt land kan være vanskelig, men senteret har alle de tingene du trenger for å bosette deg i et godt liv i Storbritannia. Dine klassekamerater og lærere kan ikke vente å møte deg!


Du finner INTO Center on the Park campus. Det er et idyllisk læringsmiljø som ligger i 24 hektar med anlagt hage og hage.

Hva er her? Alt du trenger for et godt og vellykket første år. Ditt klasserom og studentstøtteteam er basert i senteret. Og din innkvartering vil være bare en kort spasertur unna.

Når du trenger å studere, har senteret plass til stille lesing og gruppearbeid. I tillegg til campusbiblioteket kan du bruke Senterets arbeidsstasjoner og utskriftsfasiliteter.

I University of Gloucestershire tjenester

Undervisningsfasiliteter

Du vil delta på forelesninger og seminarer i fullt utstyrte, moderne klasserom. Universitetets virtuelle læringsmiljø (VLE) støtter studiene ved å tilby nedlastinger av kursinnhold og forelesningsnotater. Du kan bruke VLE til å delta i online diskusjoner med dine klassekamerater og lærere. Og tilbake i den virkelige verden er de vennlige lærerne også tilgjengelige for personlig støtte. Du trenger bare å spørre.


Støtter deg

Flytte til utlandet. Studerer i Storbritannia. Det høres så spennende ut, men virkeligheten kan også være litt skummelt også. Det er greit. Du er ikke den første til å gjøre dette, og INTO University of Gloucestershire er der for deg. De har 10 års erfaring med å hjelpe studenter akkurat som deg, og de er med deg på hvert trinn.

De vil sørge for at du er fullt forberedt før du går hjem. Du finner dem i sine lyse røde t-skjorter på flyplassen for å hente deg. De arrangerer en morsom første uke for å hjelpe deg med å få venner, komme rundt på campus og vise deg rundt i byen.

Og de er fremdeles der når du er avgjort, hjelper med kursvalg eller støtte visum og innvandringsprogrammer.

Språklisterne kan hjelpe hvis ditt engelsknivå er lavt når du først kommer. Støttepersonalet inkluderer boligassistenter i studentboliger. Du har til og med et nødtelefonnummer for 24/7 tilgang til vår hjelp. Du er virkelig aldri langt fra et medlem av vår vennlige studentstøtteteam.


Mat

Du kan ta frokost, lunsj og middag på hovedcampusrefektoren, og det er et flott sted å slappe av mellom klassene og møte andre studenter. I tillegg er det på campus Starbucks kaffebar åpen hver ukedag, samt en Students 'Union bar.

Som en del av orienteringsuken, vil de vise deg rundt den lokale byen og alle de beste stedene å kjøpe mat til matlaging hjemme.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i en rekke emner, inkludert Reklame, Dataspilldesign, Grafisk Design, Landskapsarkitektur og Medieproduksjon ve ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i en rekke emner, inkludert Reklame, Dataspilldesign, Grafisk Design, Landskapsarkitektur og Medieproduksjon ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter. Finn ut mer om pengene tilbake garanti.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med dine universitetsapplikasjoner, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 2-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juli, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i en rekke emner, inkludert regnskap og økonomi, databehandling, hendelsesledelse, geografi, lov og fysisk utda ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 1 av en lavere grad i en rekke emner, inkludert regnskap og økonomi, databehandling, hendelsesledelse, geografi, lov og fysisk utdanning ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter. Finn ut mer om pengene tilbake garanti.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med dine universitetsapplikasjoner, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 2-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juli, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 7,880Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Standard: Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer6 måneder: Engelskundervisning per uke: 9 timerEmne modulklasser per uke: 15 timerGjennomsnittlig total per uke: 24 timerintegrert:Emne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte tilgang til en rekke forretningsrelaterte forskerutdanninger ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered deg på direkte tilgang til en rekke forretningsrelaterte forskerutdanninger ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Adapt til å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juli, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

University of Gloucestershire

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, ... [+]

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, med fem skreddersydde studienivåer for å sikre at du får språket og akademiske ferdigheter du trenger for å lykkes.

KursfunksjonerSom en høyt engasjert og hardt arbeidende student, kan du forvente å få rask framgang på opptil ett IELTS-punkt per semester gjennom dette intensive kurset. I studenter som fullførte et semester i akademisk engelsk i desember 2017, ble det i gjennomsnitt 0,8 av et IELTS-band fremgang.Studer 30 timer, med 25 timer ansikt til ansiktskontakt, og 5 timer lærerstøttet språkkursutvikling.Utviklet i samarbeid med Cambridge Assessment, gjør skreddersydd online vurdering muligheten til å overvåkes nøye.Dra nytte av interaktive leksjoner og små klassestørrelser.Gratis i "Gjør deg klar for engelsk" kurs tilgjengelig online før ankomst.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Gloucestershire

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, er dette et fleksibelt kurs designet for å gi deg engelsksproglige ferdigheter du trenger for l ... [+]

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, er dette et fleksibelt kurs designet for å gi deg engelsksproglige ferdigheter du trenger for livet, arbeidet, sosialiseringen og reisen. Studer på den vakre parken Campus i den historiske, pittoreske spabyen Cheltenham.

KursfunksjonerHele året med fleksible startdatoer og kurslengder.Forbedre lytting, snakk, ordforråd, lesing, skriving og grammatikk.Bygg selvtillit med det engelske språket i hverdagssituasjoner.Erfarne medarbeider vil veilede deg gjennom studiene dine.Delta i en rekke aktiviteter, sosialisere med studenter fra hele verden, for å bygge videre på dine språkstudier.NøkkelfaktaKurslengde: 1-48 ukerStartdato: 2018: september, oktober, november; 2019: januarAvgifter: Fra £ 238Klassestørrelse: 16Kursalternativer: Standard (Mangelvis selvfølgelig lengder tilgjengelig)InntakskravEngelskspråklige krav: Alle nivåer fra nybegynner til avansert. Absolutt nybegynnere må ta en-til-en leksjoner, mot ekstra kostnad, før de blir med i en gruppe.Alderskrav: 16 år og over.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
September 2019
Heltid studier
1 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Gloucestershire

Kombiner engelskspråklig studie med sjansen til å ta akademiske moduler ved University of Gloucestershire . Studere i utlandet med engelsk er ideell hvis du vil bruke tid ... [+]

Kombiner engelskspråklig studie med sjansen til å ta akademiske moduler ved University of Gloucestershire . Studere i utlandet med engelsk er ideell hvis du vil bruke tid i Storbritannia til å utvikle dine engelske ferdigheter, med mulighet til å få universitets kreditt.

KursfunksjonerUtvikle dyktige språkkunnskaper som kreves for internasjonal kommunikasjon.Oppnå akademiske studiepoeng mot et bachelorstudium i hjemlandet ditt.Forbedre dine karrieremuligheter gjennom å utvikle tilliten til å håndtere kravene til et høyt spesialisert fagmiljø, og dermed legge til verdi for din CV.Få praktisk erfaring med undervisnings- og studiemetoder i universitetsstil, samtidig som du får nye venner.NøkkelfaktaKurslengde: 2-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: april, juliAvgifter: Fra £ 9,305Kursalternativer: Studier i utlandet med engelsk britisk (2-4 vilkår)InntakskravFaglige krav: Ett studieår på universitet / høyskole i utlandet.Engelskspråklige krav: Fra IELTS 4.5 eller tilsvarende... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en rekke lavere grader på områder som gjestfrihet, arrangementer og turisme ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en rekke lavere grader på områder som gjestfrihet, arrangementer og turisme ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: juli, septemberAvgifter: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte innføring i år 2 av en rekke kreative lavere grader på områder som Media Production, Advertising, Computing, Grafisk Design og Fotografi ved Unive ... [+]

Forbered deg på direkte innføring i år 2 av en rekke kreative lavere grader på områder som Media Production, Advertising, Computing, Grafisk Design og Fotografi ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: juli, septemberAvgifter: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Gloucestershire

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en rekke lavere grader på områder som regnskap, næringsliv og markedsføring ved University of Gloucestershire . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en rekke lavere grader på områder som regnskap, næringsliv og markedsføring ved University of Gloucestershire .

KursfunksjonerUtvikle kunnskap og ferdigheter for den valgte grad gjennom en spesialist Pathway .Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Dra nytte av mindre klassestørrelser enn på universitetet, noe som betyr at du får mer tid med lærerne dine.Tilpass for å studere i Storbritannia takket være undervisning i universitetsstil for fagbaserte moduler.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juli, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 12,995Klassetimer: 18 timer per uke minimumKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 12 timerGjennomsnittlig total per uke: 18 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham
July 2019
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted