Les den offisielle beskrivelsen

Hva er spesielt med universitetet?

University of Stirling er ofte kjent som en av de vakreste campusene i Storbritannia. Ligger innenfor en eiendom på 330 hektar med egen loch og slott, omgitt av det vakre skotske landskapet. Dette skaper en avslappet og fredelig atmosfære. Og med 11 000 studenter føler du en stor del av samfunnet der.

MacRobert Arts Center er det kulturelle sentrum av campus. Med sin egen offentlige kunstsamling og teater hvor du kan se live komedie og dansopptredener. Det er også en kino som viser indie og Hollywood-filmer.

Leter du etter et morsomt sted å møte venner på campus? Det er tre kaffebarer og ti restauranter og barer å velge mellom. Nyt et hjemmelaget måltid - velg blant italienske, amerikanske, britiske og tradisjonelle skotske matvarer. Se live sports, ta del i en pub quiz eller synge hjertet ditt på karaoke!

Ikke en morgenperson? Ikke noe problem. Med 24/7 tilgang til datamaskiner på tvers av campus, kan du studere når som helst som passer deg best. Hver kafé har WiFi-tilgang, så du kan ta den bærbare datamaskinen og studere det også.

Universitetsbiblioteket har over 300 000 bøker, 46 000 e-bøker og 45 000 e-tidsskrifter. Studisonen gir 24/7-tilgang til studieplasser, PCer og utskriftsfasiliteter - alt du trenger for vellykkede studier! Og Careers and Employability Service tilbyr spesialistråd fra fakultet-fokuserte karrierer og ansettelsesgivende konsulenter.

Regelmessig trening er en fin måte å holde seg glad og sunn i løpet av studiene. Du har tilgang til et 50 meter stort svømmebasseng, treningsstudio og fullt utstyrt treningsrom, utendørs plasser og innendørs squash og tennisbaner. Vil du prøve deg på golf? En driving range og en ni hulls golfbane surround Airthery Castle for deg å bruke. Du finner over 50 idrettsforeninger og samfunn for å bli med på Stirling.

Trenger du å kjøpe en bok? Ordne et fly? Samle resept Du kan gjøre alt på campus. Kjøpesenteret har bank, reisebyrå, bokhandel, supermarked og apotek.

Forbereder deg for suksess

Du finner kanskje å studere i Storbritannia forskjellig fra hva du er vant til. Ikke bekymre deg, det vennlige lærerpersonalet er der for å hjelpe deg med å tilpasse deg. De vil vise deg hvordan du skal utføre din forskning og referere til kildene dine.

Du får mye trening og støtte med å skrive akademiske essays og presentasjoner. Når tiden kommer, vil du være klar for din grad.

Et flott sted å lære

Bli med i et fellesskap av studenter fra over 115 land. Fordi det er et campusbasert universitet, er atmosfæren vennlig, sosial og nært knyttet. Stirling ble rangert som nummer 1 for et godt sted å være (ISB 2012).

Universitetet er forpliktet til å sikre at du har den beste studentopplevelsen i Storbritannia. De jobber tett med studentene for å levere den beste servicen og studiet mulig. Det er derfor de har oppnådd en 5-stjerners excellence-pris for undervisning, fasiliteter og inklusivitet i 2014 QS Stars University Ratings.

Et studie senter designet for deg

Du finner INTO-senteret i hjertet av campus, kun få minutter fra University of Stirling bibliotek, sportssenter og studentforening.

Bekymret for å bo hjemmefra? Det er ikke nødvendig å være. Når du vil snakke med noen, gå til INTO-senteret. Støttetjenestene er basert der. Føler hjemmet? Problem med din innkvartering? Uansett problemet, er de der for deg når du trenger dem.

Å flytte til et nytt land er et stort skritt, men de hjelper deg med å bosette deg. Det vennlige støttepersonalet hjelper deg med å åpne en britisk bankkonto og registrere deg hos en lege. Trenger du hjelp med visumet ditt? Kom med til et av visumverkstedene, og de vil sortere det sammen.

Hva med å få venner? Å bo i studentinnkvartering betyr at du alltid vil være midt i handlingen. Du vil få venner fra det øyeblikket du ankommer på campus. Dine medstudenter kan ikke vente å møte deg!

INTO Center organiserer noen morsomme aktiviteter og turer for deg og dine nye venner. Dette gir deg en fin bondingstid utenfor klasserommet. Ikke glem, du vil kunne delta i noen av de 100 klubber og samfunn ved Universitetet. De er en flott måte å få venner som deler dine interesser.

I University of Stirling Services

Den splitter nye undervisningsfasiliteten åpnet i september 2017. Fasiliteter tilgjengelig i senteret inkluderer:

  • Velkomstdisk - åpent mandag til fredag ​​8.30 til 17.30.
  • Forelesningsteater - et stort, flerbruksrom hvor du vil ha foredragsklasser.
  • Lærerom - 10 undervisningsrom, alle utstyrt med interaktive elektroniske skjermer.
  • Sosialt rom - masse mellomrom rundt senteret hvor du kan slappe av og slappe av med venner.
  • Learning Resource Center (LRC) - tilgangsstudier, støttematerialer, for eksempel bøker, tidsskrifter og aviser, samt datamaskiner og utskriftsfasiliteter.
  • I Café og Restaurant - serverer en rekke forfriskninger med internasjonale studenter i tankene.


Moderne, interaktive klasserom

Hvert klasserom har den nyeste læringsteknologien. Skrivebordene har innebygde datamaskiner koblet til de interaktive tavlene, så det er lett å bli involvert. Du vil ikke bare sitte og høre på noen snakke - du lærer deg gjennom å gjøre. Du vil elske å samhandle med alt.


Lære utenfor klasserommet

Du har også tilgang til Succeed, universitetets virtuelle læringsmiljø. Dette betyr at du kan laste ned forelesningsnotater og kursinnhold på farten. Og du kan delta i online diskusjoner med klassekamerater og dine veiledere.

Læringssenteret er et dedikert læringsrom som inneholder studieområder og låneobjekter. Du finner bøker, DVDer, tidsskrifter, CDer og aviser der. Trenger du å skrive ut eller skanne noe? Kom med til Learning Resource Center.


Kafeer på campus

Det er viktig å ta regelmessige pauser når du studerer. For tidspunkter når du trenger å fylle på, finner du tre forskjellige kafeer og ti forskjellige steder å spise på campus.

Du finner lette måltider som smørbrød, salater og supper gjennom hele campus. Når du trenger noe mer fylling, er det burgere, pizza, nachos og shawarma wraps. Du er aldri for langt fra en nybrygget kaffe, lunsj eller en matbit.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en bachelorgrad i et bredt spekter av emner, inkludert media, journalistikk, politikk, sosiologi, psykologi og sportstudier ve ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en bachelorgrad i et bredt spekter av emner, inkludert media, journalistikk, politikk, sosiologi, psykologi og sportstudier ved University of Stirling .

Med denne Pathway har du også mulighet til å gå videre til en av syv andre ledende skotske universiteter - hvis du velger dette alternativet, kan du gå videre til år 1 eller år 2 av din grad, avhengig av universitetet du velger.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 15 timerGjennomsnittlig total per uke: 21 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i et bredt spekter av emner ved University of Stirling eller University of Dundee på bare seks måneder. ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i et bredt spekter av emner ved University of Stirling eller University of Dundee på bare seks måneder.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 4 årStartdato: 2019: januar, april; 2020: januar, marsAvgifter: Fra £ 10,050Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 15 timerGjennomsnittlig total per uke: 21 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i et bredt spekter av emner, inkludert regnskap, business, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring ved Unive ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en lavere grad i et bredt spekter av emner, inkludert regnskap, business, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring ved University of Stirling .

Med denne Pathway har du også mulighet til å gå videre til en av syv andre ledende skotske universiteter - hvis du velger dette alternativet, kan du gå videre til år 1 eller år 2 av din grad, avhengig av universitetet du velger.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 15 timerGjennomsnittlig total per uke: 21 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en bachelorgrad i et bredt spekter av emner, inkludert Biologisk Vitenskap, Computer, Matematikk og Software Engineering ved U ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til år 2 av en bachelorgrad i et bredt spekter av emner, inkludert Biologisk Vitenskap, Computer, Matematikk og Software Engineering ved University of Stirling . Med denne Pathway har du også mulighet til å gå videre til et av åtte andre ledende skotske universiteter - hvis du velger dette alternativet, kan du gå videre til år 1 eller år 2 av din grad, avhengig av universitetet du velger.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Studer faglige moduler som gjenspeiler det første året av din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.NøkkelfaktaKurslengde: 3-4 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: 21 timer per uke i gjennomsnittKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmne modulklasser per uke: 15 timerGjennomsnittlig total per uke: 21 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til en doktorgrad i en rekke forretnings-, finans- eller sportrelaterte fag ved University of Stirling . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til en doktorgrad i en rekke forretnings-, finans- eller sportrelaterte fag ved University of Stirling .

KursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Adapt til å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.NøkkelfaktaKurslengde: 3 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: Gjennomsnittlig 20 timer per ukeKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmnemodellklasser per uke: 14 timerGjennomsnittlig total per uke: 20 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til en postgrad i en rekke emner, inkludert sosialforskning, utdanning, medieforvaltning og publisering på University of Stirling . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til en postgrad i en rekke emner, inkludert sosialforskning, utdanning, medieforvaltning og publisering på University of Stirling .

KursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Adapt til å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.NøkkelfaktaKurslengde: 3 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: Gjennomsnittlig 20 timer per ukeKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmnemodellklasser per uke: 14 timerGjennomsnittlig total per uke: 20 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Forbered deg på direkte inngang til en doktorgrad i en rekke spesialist- og tekniske fag ved University of Stirling . ... [+]

Forbered deg på direkte inngang til en doktorgrad i en rekke spesialist- og tekniske fag ved University of Stirling .

KursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Adapt til å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.NøkkelfaktaKurslengde: 3 VilkårStartdato: 2018: september; 2019: januar, juni, september; 2020: januarAvgifter: Fra £ 15.075Klassetimer: Gjennomsnittlig 20 timer per ukeKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmnemodellklasser per uke: 14 timerGjennomsnittlig total per uke: 20 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

University of Stirling

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, ... [+]

Dette kurset gir den raskeste og mest effektive ruten mot å nå ditt nødvendige engelskspråklige nivå. Den er spesielt utviklet for å møte dine individuelle læringsbehov, med fem skreddersydde studienivåer for å sikre at du får språket og akademiske ferdigheter du trenger for å lykkes.

KursfunksjonerSom en høyt engasjert og hardt arbeidende student, kan du forvente å få rask framgang på opptil ett IELTS-punkt per semester gjennom dette intensive kurset. I studenter som fullførte et semester i akademisk engelsk i desember 2017, ble det i gjennomsnitt 0,8 av et IELTS-band fremgang.Studer 30 timer, med 25 timer ansikt til ansiktskontakt, og 5 timer lærerstøttet språkkursutvikling.Utviklet i samarbeid med Cambridge Assessment, gjør skreddersydd online vurdering muligheten til å overvåkes nøye.Dra nytte av interaktive leksjoner og små klassestørrelser.Gratis i "Gjør deg klar for engelsk" kurs tilgjengelig online før ankomst.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

6-måneders pre-masterprogrammet vil forbedre ditt engelskspråklige språk og utvikle dine forsknings- og studiekompetanse som forberedelse til forskerstudiet. Den gir en d ... [+]

6-måneders pre-masterprogrammet vil forbedre ditt engelskspråklige språk og utvikle dine forsknings- og studiekompetanse som forberedelse til forskerstudiet.

Den gir en direkte rute til et bredt spekter av masterstudier ved University of Stirling . Du vil forbedre dine engelskspråklige ferdigheter, utvikle nødvendige studie- og forskningsferdigheter og bli vant til å leve og studere i Storbritannia i forkant av din doktorgradsgrad.

KursfunksjonerEn spesialist Pathway som tilbyr aktiv læring i din valgte fagområde.Velg mellom en rekke progresjonsalternativer, med garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Velg fra vårt 6-måneders eller 9-måneders program, avhengig av ditt engelskspråklige nivå.Tilpass for å studere i Storbritannia med sterkt fokus på studiekompetanse og forskerutdanning.Motta ekstra engelskspråklig undervisning hvis du har et lavere nivå på engelsk.Veiledning med dine universitetsapplikasjoner og muligheten til å møte universitetsrepresentanter på vår årlige plasseringsmesse.NøkkelfaktaKurslengde: 2 VilkårStartdato: 2019: januar, april; 2020: januar, marsAvgifter: Fra £ 10,050Klassetimer: Gjennomsnittlig 20 timer per ukeKlassestørrelse: 16Klassens varighet:Engelskundervisning per uke: 6 timerEmnemodellklasser per uke: 14 timerGjennomsnittlig total per uke: 20 timer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

University of Stirling

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag til ... [+]

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag tilgjengelig, inkludert regnskap, business, økonomi, økonomi, ledelse og markedsføring. En fleksibel modulær grad struktur betyr at du kan holde dine valg åpne og skreddersy din grad til dine interesser og ambisjoner. Som et enkelt studieprogram kan du søke om et visum for hele programmets varighet.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag til ... [+]

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag tilgjengelig, inkludert Media, Journalism, Politikk, sosiologi, psykologi og sportstudier. En fleksibel modulær grad struktur betyr at du kan holde dine valg åpne og skreddersy din grad til dine interesser og ambisjoner. Som et enkelt studieprogram kan du søke om et visum for hele programmets varighet.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
University of Stirling

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag til ... [+]

Tilbys på en integrert basis, vil du fullføre et forberedelsesår og deretter skrive inn år 2 på din bachelorgrad ved University of Stirling . Det er en rekke grad fag tilgjengelig, inkludert Biologisk Vitenskap, Computer, Matematikk og Software Engineering. En fleksibel modulær grad struktur betyr at du kan holde dine valg åpne og skreddersy din grad til dine interesser og ambisjoner. Som et enkelt studieprogram kan du søke om et visum for hele programmets varighet.

KursfunksjonerEt spesialistprogram som hjelper deg med å utvikle kunnskap og ferdigheter for din valgte grad.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter - finn ut mer om pengene tilbake garanti.Våre klassestørrelser er mindre enn du vanligvis opplever på universitetet - så du får mer tid med lærerne dine.Du vil ha leksjoner i universitetsstil for fagbaserte moduler, for å hjelpe deg med å tilpasse seg studiet i Storbritannia.Veiledning med din universitetsapplikasjon, slik at du velger den beste graden for deg.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk