ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi har jobbet i 15 år, og tilbyr 13 til 18-åringer en balansert sommeropplevelse av læring, moro og kultur, der studentene kan vokse i et oppmuntrende og støttende miljø mens de har det gøy og får nye venner fra hele verden.

ISSOS ble opprettet med ett klart oppdrag i tankene: Å skape et trygt sted for folk å lære og vokse. Som sådan tilbyr vi et godt balansert, overvåket sommerprogram der studentene velger akademiske og valgfrie klasser som passer deres behov og større interesser. Vi tilbyr studentene våre muligheten til å ha et livs livs sommereventyr der fokuset er på personlig sikkerhet og velvære, individuell instruksjon av høy kvalitet og en unik internasjonal opplevelse.

Plasseringene til sommerskolene våre er nøye valgt for deres trygge, stimulerende og inspirerende campus. De historiske og kulturelle stedene Cambridge, St. Andrews og Yale lar studentene oppleve livet på disse eksklusive universitetene, i trygge omgivelser. Ved å delta på ISSOS har studentene muligheten til å oppleve Storbritannia og USA som et sted å bo, studere og jobbe.

ISSOS er et verdistyrt selskap som tilbyr en verdistyrt utdanning, der vi prøver å levere programmene av høyeste kvalitet på de tryggeste stedene ledet av et inspirasjonsteam. Vi ønsker studenter fra over 80 nasjonaliteter velkommen som oppretter en internasjonal familie der vennskap spenner over hele verden og varer lenge utover sommeren.

Hva gjør ISSOS forskjellig?

  • Høykvalitetsprogrammer, hvorav noen er eksklusive til ISSOS
  • Velkommen studenter fra over 80 nasjonaliteter
  • 40% av studentene kommer tilbake år etter år
  • Vi aksepterer kun 10% av hver nasjonalitet, og sikrer en virkelig internasjonal opplevelse
  • Sommerpersonalet er eksperter på sitt felt, fra fullt kvalifiserte engelskspråklærere til PGA Golf Pros
  • Vi er en Value-Led virksomhet med 9 verdier i kjernen vår som går gjennom alt vi gjør

Mennesker og ISSOS

Hos ISSOS er vi stolte av å bare bruke høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere. Alle lærerne våre er nøye utvalgt for deres kvalifikasjoner, ekspertise og erfaring og bringer med seg en energi og entusiasme for å undervise og samhandle med unge mennesker, både i våre faglige og utenomfaglige programmer. Det er et forhold mellom ansatte og studenter på 1: 5, og klassene holdes forsettlig små for å gi individuell oppmerksomhet og personlig instruksjon.

I tillegg til å tilby akademiske standarder av høy kvalitet for sommerstudentene våre, er lærerne våre også på sovesaler og blir støttet av rådgivere som fungerer som forbilder og ivaretar studentenes velferd. Suksessen til sommerprogrammene våre hviler på lærerne og rådgivernes engasjement og entusiasme og deres felles mål om å gjøre ISSOS til en virkelig unik og spennende opplevelse for alle studenter.

Steder

St. Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX St. Andrews, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss