Les den offisielle beskrivelsen

110930_Social_Media-8.jpg

Oversikt

En uovertruffen pedagogisk opplevelse holdt i den historiske universitetsbyen Cambridge

 • Sesjon 1: 7 - 20 juli
 • Sesjon 2: 21. juli - 4. august
 • Sesjon 3: 28. juli - 10. august
 • Sesjon 4: 4. - 17. august
 • Sesjon 5: 11. - 24. august

Immerse Education er et to-ukers akademisk program med et mangfoldig og berikende pensum, designet for 11-18 år gamle studenter - og gir en forsmak på hvordan det er å studere et fag på et høyere nivå. Veiledninger og seminarer er designet og undervist av eksperter som veileder i et optimalt læringsmiljø som stimulerer til faglig utredning. Og vår nøye planlagte timeplan sikrer at programmet ikke bare oppfyller de faglige behovene til deltakerne, men også gir en unik opplevelse av universitetsbyen gjennom en overflod av fritidsaktiviteter.

Studentene bor i en av sentrale Cambridges største og vakreste høyskoler. Innenfor høgskolens historiske vegger stoler vi på å gi unike opplevelser av ledelse og faglig dyktighet gjennom et inspirerende program for deltakerne. Med sin mangfoldige og berikende læreplan gir studenten mulighet til å utforske og videreutvikle sin kunnskap om et valgt emne i et uovertruffen faglig miljø. Studentene blir mer selvsikker og klar til å artikulere hva de har lært, med kunnskap om sine utvalgte felt som gir uovertruffen akademisk innsikt - og selvfølgelig mange uforglemmelige minner underveis.

Eksepsjonell undervisning

Cambridge Immerse teaching

Vi tilbyr deltakerne et utvalg av fag, fra kunst til vitenskap. Alle fagene undervist på Immerse blir undervist av nåværende eller tidligere veiledere fra Cambridge University eller Oxford University. Vår strenge vettingprosess sørger for at alle studenter blir undervist av veiledere som er engasjerende og støttende - og mest av alt, entusiastiske til å dele sin kompetanse.

Vår filosofi er at deltakerne våre bør bli utfordret med interessante faglige konsepter; mens våre veiledere skaper et innbydende og støttende miljø der deltakerne føler seg komfortable og trives. undervisning Du vil bli oppfordret til å dykke inn og utforske de aktuelle debattene og problemene i din valgte disiplin i nøye planlagte opplæringsprogrammer som etterligner det unike Oxbridge-systemet av tutor-student engasjement og debatt. Dette er en tilnærming som går utover overflaten og gir unike innsikter som både er forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det som er sikkert er at du utvilsomt vil komme langt mer trygg og kunnskapsrik i din valgte disiplin, takle utfordrende, men likevel interessante emner som vi håper vil fremme dine akademiske lidenskaper. Studentene kan nå velge å studere opptil to fag under programmet. Emner som vi tilbyr inkluderer:

 • Medisin
 • Lov
 • Ingeniør
 • fysikk
 • Matematikk
 • Kjemi

Cambridge Assessments

Deltaker vurderinger

Gjennom hele programmet overvåker våre veiledere studentoppdrag med de emnene de har blitt lært. Etter programmet skrives en deltaker vurdering av veilederen, evaluerer deltakerens fremgang og gir også anbefalinger om hvordan man mest effektivt kan fremme deltakerens forståelse og interesse for temaene som har blitt utforsket.

Intervju kompetanse Workshops (valgfritt)

Cambridge interviews

Innenfor våre nøye utformede intervju ferdigheter verksteder, vil studentene få et innblikk i de kjernekompetanse som kreves for å lykkes med å formulere sine synspunkter i et presset miljø. Disse workshops fokuserer på å utvikle selvtillit og intellektuell utholdenhet som kreves for å takle noen av de sentrale spørsmålene som kan bli spurt under intervjuet, i tillegg til å ta opp debatter om noen av de mest aktuelle problemene innenfor disiplinen for øyeblikket. Intervjuskunnskapene er inkludert i programavgiften, men det er valgfritt å delta.

Personlig erklæring Konsultasjoner (valgfritt)

I løpet av Immers programmet vil studentene ha mulighet til å utarbeide utkast til deres personlige uttalelser som kreves for tilgang til universiteter over hele verden, med kompetanse og assistanse fra høyt ansett veiledere. Studentene lærer teknikker for å konsistent uttrykke sin interesse for en bestemt disiplin, og utarbeide en overbevisende personlig erklæring som viser fremgang og interesse for et emne. Personlig erklæring konsultasjon er inkludert i programavgiften, men oppmøte er valgfritt.

Ekstracurricular mangfold

Cambridge extracurricular

Immerse gir en virkelig nedsenkende opplevelse av universitetets liv. Ikke bare vil du oppdage og fremme dine faglige interesser, du vil også dykke inn i det spennende og ofte fascinerende spekteret av kulturelle aktiviteter som er tilgjengelige i Cambridge. Muligheten til å oppleve daglige organiserte utflukter tillater også muligheten til å sosialisere med likesinnede jevnaldrende fra et variert utvalg av bakgrunner, og for raskt å bli kjent med byen.

Aktiviteter organisert som en del av programmet inkluderer:

 • En sommers ettermiddag som dunker nedover elva Cam, en uvanlig Cambridge-affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemmet til Cambridge University's arch 'rival'.
 • Formell bespisning i Cambridges berømte middelalderske bankettsal.
 • Besøk vår aktiviteter side for å se hele spekteret av emner som vi tilbyr.

Rutetabell

The Immerse-timeplanen er fullpakket med et bredt spekter av unike faglige og ekstrakursive aktiviteter.

Deltakere starter dagen med frokost i hovedhøjskolesalongen, med en rekke kontinentale og varme frokostvalg. Dette følges av dagens første faglige økt, som foregår i et seminar eller forelesningsformat. Deltakerne blir deretter guidet til lunsj på noen av Cambridges fineste sandwichbarer og kafeer, og er velkomne til å utforske byen i små grupper. Etter lunsj fortsetter akademiske økter i form av små opplæringsgrupper eller workshops. Etter at alle kjerne akademiske økter er ferdig, blir elevene behandlet på et av et bredt spekter av utflukter og kulturelle aktiviteter, blant annet punting, museumsbesøk og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i høgskolesalongen blir deretter fulgt av en kveldsforening for å hjelpe deltakerne til å slappe av og sosialisere seg etter en fullpakket dag.

Tidsplanen som vises på siden gir et innblikk i den typiske daglige timeplanen, selv om dette kan variere avhengig av hendelsene som er planlagt på den oppgitte dagen.

En typisk dag...

Start dagen med enten en kontinental eller tilberedt frokost i høgskolesalongen. Et bredt utvalg av frokostvarer hjelper deltakerne med å forberede den utfordrende dagen framover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen støttesystem

Cambridge Immerse

Vi legger stor vekt på å skape et støttende og tilnærmet miljø på Immerse. Våre mentorer er et team av vennlige, spesialutdannede kandidater og undergraduates fra Cambridge University, som hjelper deltakerne raskt til å bosette seg i programmet. Mentorene har førstegangsopplevelsen med en rekke faglige og ikke-akademiske problemstillinger og er derfor i beste posisjon til å tilby vennlig, konfidensielt en-til-en-råd. Det er et uovertruffen støttenettverk som vi er utrolig stolte av.

Mentorene har studert en rekke disipliner, slik at de kan dele sine egne innsikter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltaker er også tildelt en mentor i et forhold på seks studenter til en mentor, som alle er entusiastiske for å hjelpe deltakerne til å skape et "hjem borte fra hjemmet".

Overnatting

Cambridge Mentors

Immerse finner sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske sentrale høgskoler. For å finne ut hvilken høyskole du vil bli innkvartert i, ta kontakt med oss.

Alle deltakerne vil bli innkvartert i sine egne individuelle soverom, utstyrt med høyhastighets internettilgang. Korridorer eller trapper skiller mellom mannlige og kvinnelige studenter, og badene er eget eller deles mellom bare noen få deltakere. Høgskolen er sikret og overvåket til enhver tid. Besøk vår Campus-side for mer informasjon.

Praktisk informasjon

Reise informasjon:

Avgiften for Immerse er ikke inkludert reise til Cambridge. Det finnes flere transportalternativer, inkludert ankomme i Cambridge med tog, buss eller fly. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å planlegge reisen din til Cambridge.

For internasjonale deltakere arrangerer vi en felles flyplasstransport fra London Heathrow Airport til Cambridge. Dedikerte medarbeider møter deltakerne på flyplassen terminal ved ankomst. Deltakerne kan bestille denne tjenesten når de har sikret seg sin plass i programmet.

Medisinske og diettbehov:

Vi er i stand til å imøtekomme de fleste diettbehov (vegetarisk, vegan, mutterallergi, halal, kosher); vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du er usikker på om vi kan imøtekomme dine diettbehov. Frokost og kveldsmåltider er inkludert i Immerse, og deltakere forventes å lage sine egne bestemmelser for lunsj på ulike deilige spisesteder rundt Cambridge.

Annen informasjon:

Studentene må være mellom 13 og 18 år på deltid i 2019. Studentene forventes å være flytende / nærflytende på engelsk.

Delta i 2019

Immerse er et boligkursum som består av fremragende akademiske klasser, gode ferdighetsverksteder og spennende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsbyen Cambridge. Forsink kjøringer i følgende 2 ukers økter:

 • Sesjon 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Øvelse 2: 21. juli - 3. august 2019
 • Øvelse 3: 28. juli - 10. august 2019
 • Sesjon 4: 4. august - 17. august 2019
 • Sesjon 5: 11. august - 24. august 2019

Vi vil gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før du reserverer stedet.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Immerse Education

Fra den solide, brutalistiske utformingen av det britiske biblioteket, til den futuristiske utformingen av National Space Center i Leicester, og den funksjonelle skjønnhe ... [+]

Oversikt over arkitekturprogram:Program: Arkitekturuniversitetets innsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerSammendrag av arkitektur sommerskole

Fra den solide, brutalistiske utformingen av det britiske biblioteket, til den futuristiske utformingen av National Space Center i Leicester, og den funksjonelle skjønnheten i Heathrows terminal 3 - hver av disse ikoniske bygningene ble designet og bygget av studenter fra Cambridge University. For ambisiøse bydesignere er det få bedre steder å lære seg disiplinen enn her, omgitt av arven fra store arkitekter, som Sir Christopher Wren, James Stirling og Foster and Partners, samt fascinerende arkitektur som den verdensberømte King's College kapell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Arkitektur er et fascinerende emne som inkluderer faglige og praktiske aktiviteter. Gjennom det to-ukers sommerskoleprogrammet Immerse Education Architecture for 13-15-år ... [+]

Arkitektur sommerprogram oversikt:Program: ArkitekturAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge Architecture Summer School 13-15 Kursoppsummering

Arkitektur er et fascinerende emne som inkluderer faglige og praktiske aktiviteter. For å lykkes på dette feltet krever kreativitet, fantasi og innovasjon sammen med miljø- og teknisk ekspertise. Cambridge har hatt en sterk innvirkning på britisk arkitektur i århundrer. Fra den solide, brutalistiske utformingen av det britiske biblioteket, til den futuristiske utformingen av National Space Center i Leicester, og den funksjonelle skjønnheten i Heathrows terminal 3 - alle disse ikoniske bygningene ble designet og bygget av studenter fra Cambridge University. For håpefulle urbane designere er det få bedre steder å lære seg disiplinen enn her, omgitt av arven fra store arkitekter, som Sir Christopher Wren, James Stirling og Foster og Partners for å nevne noen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

I løpet av det Immerse to-ukers biologi-programmet vil deltakerne i alderen 16–18 år få muligheten til å studere sammen med andre spirende biologer. Biologiprogrammet gir ... [+]

Biologisk sommerprogramoversikt:Program: BiologiAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerBiologisk sommerskolekurs Sammendrag

Fjern mysteriene bak alt fra verdens minste mikroorganismer til de største økosystemene som er kjent for mennesket. I løpet av det Immerse to-ukers biologi-programmet vil deltakerne i alderen 16–18 år få muligheten til å studere sammen med andre spirende biologer. Biologiprogrammet gir en unik innsikt i hvordan det er å studere emnet på universitetsnivå med en læreplan som er utviklet og undervist av sakkyndige veiledere fra verdensledende universiteter.

Sommerprogrammet for biologi vil presse deltakerne til å samarbeide når de avdekker mekanismene bak livets byggesteiner, stivner ny kunnskap gjennom en serie planlagte aktiviteter, og fordyper avanserte emner som ikke vanligvis er dekket i en pensumplan. Læreplanen starter med et dypt dykk i celleteorien, før du utforsker verden av smittsomme sykdommer, og går videre til et bredt spekter av ytterligere utfordrende materiale.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Sommerskoleprogrammet Immerse English Literature ber deltakerne om å vurdere nøye hva som gjør at store skrifter skiller seg ut fra resten. Tross alt, for alle Shakespear ... [+]

Oversikt over engelsk program for engelsk litteratur:Program: Engelsk litteraturAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge engelsk litteratur Summer School Summary

Sommerskoleprogrammet Immerse English Literature ber deltakerne om å vurdere nøye hva som gjør at store skrifter skiller seg ut fra resten. Tross alt, for alle Shakespeare, Milton og JK Rowling i verden, er det utallige andre som følger nøye med på forfatterskapet, tolker det nøye og analyserer hvorfor det fungerer. Deltakere på sommerprogrammet kan lære å gjøre det samme ved å tilbringe to uker i den historiske byen Cambridge, lese, skrive og diskutere noen av de største engelske litterære verkene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Filosofi er et bredt fag som gjennomsyrer mange felt på tvers av humaniora og samfunnsfag, noe ungdomsskoleelever ikke alltid har mulighet til å sette pris på. Immerse Ph ... [+]

Oversikt over filosofiens sommerprogram:Program: Filosofi universitetets innsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge filosofi Summer School Summary

Filosofi er et bredt fag som gjennomsyrer mange felt på tvers av humaniora og samfunnsfag, noe ungdomsskoleelever ikke alltid har mulighet til å sette pris på. Immerse Philosophy sommerskolekurs i Cambridge lar deltakerne få et innblikk i hva studiet av filosofi på universitetsnivå innebærer: fra innføring av nytt materiale til å skrive gode essays, til å danne og forsvare et argument.

For mange ungdomsskoleelever er studiet av filosofi på universitetet nytt og potensielt skremmende. Gjennom Immerse Education 's Philosophy sommerprogram, designet og undervist av eksperter fra verdens ledende universiteter, vil deltakerne ikke bare bli introdusert for sentrale temaer og områder i filosofisk diskusjon, men også for teoriene til kjente filosofer som har bidratt til slike debatter. I tillegg, uavhengig av omfanget av deltakernes tidligere erfaring med å studere filosofi, vil de små klassestørrelsene på vårt sommerprogram for filosofi sikre at de både blir utfordret og støttet i nøye planlagte klasser som oppmuntrer til lærer-student engasjement og debatt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Studiet av fysikk har som mål å hjelpe oss å få en større forståelse av verden rundt oss og utenfor oss. Fagfeltet studerer naturen og prøver å forklare hvorfor verden op ... [+]

Oversikt over fysikk sommerprogram:Program: Fysisk universitetsinnsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerSummer Physics Course Summary

Studien av fysikk tar sikte på å hjelpe oss med å få en større forståelse av verden rundt oss og utenfor oss. Disciplinen studerer naturen og søker å forklare hvorfor verden oppfører seg som den gjør, og undersøker temaer som spenner fra studiet av store galakser, svarte hull og Big Bang, for å undersøke små subatomære partikler. Fysikk er et vidstrakt, utrolig variert felt som er ansvarlig for noen av tingene vi mener er uunnværlige for det moderne liv, inkludert medisinsk instrumentering som røntgenstråler og ultralyd, satellittsignaler for å se på fjernsyn og bruke mobiltelefoner; og er ansvarlig for internett selv.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Fra den performative naturen til middelalderske europeiske domstoler, til å presentere sosio-politiske konflikter, vil deltakerne på sommerprogrammet Immerse History utfo ... [+]

Historie Summer School Program oversikt:Program: HistorieAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerHistorie Summer School Course Summary

Fra den performative naturen til middelalderske europeiske domstoler, til å presentere sosio-politiske konflikter, vil deltakerne på sommerprogrammet Immerse History utforske fascinerende historiske temaer samt konsepter om beste historiske praksis. Dette programmet er perfekt for de som vurderer å studere historie og relaterte fagfelt på universitetsnivå. I tillegg til å dekke materiale som studeres på A-nivå og IB-nivå, vil deltakerne også oppdage mer avanserte emner på universitetsnivå på en måte som er tilgjengelig og lett å forstå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Effekten av datavitenskap er til stede bak kulissene av noen av de største nyvinningene i det tjueførste århundre. Man trenger bare å vurdere smarttelefonoperativsystemer ... [+]

Datavitenskap sommerprogram oversikt:Program: informatikkAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge Computer Science Summer School Program Sammendrag

Effekten av datavitenskap er til stede bak kulissene av noen av de største nyvinningene i det tjueførste århundre. Man trenger bare å vurdere smarttelefonoperativsystemer som iOS eller Android, fremveksten av cryptocurrency, eller teknologier som lar oss kommunisere øyeblikkelig med venner over hele verden for å se hvordan det spiller en viktig rolle i vår hverdag.

Men med så mange bruksområder, kan det være vanskelig å vite hvor ens lidenskap ligger. Derfor får deltakere som velger å melde seg inn i informasjonsprogrammet vårt, sjansen til å utforske en rekke temaer på en interessant og engasjerende måte. Datavitenskapens sommerprogram gir deltakerne en solid forankring i det grunnleggende i disiplinen, og forbereder dem for videre utforskning av informatikkemner på et høyere nivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Datavitenskapsområdet er i en kontinuerlig tilstand av spennende innovasjon som revolusjonerer disiplinen fra ett år til det neste - for ikke å nevne å ha stor innvirknin ... [+]

Datavitenskap sommerskole oversikt:Program: informatikkAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerSammendrag av datavitenskap sommerskole

Datavitenskapsområdet er i en kontinuerlig tilstand av spennende innovasjon som revolusjonerer disiplinen fra ett år til det neste - for ikke å nevne å ha stor innvirkning på vår bruk av teknologi i hverdagen. Det er få begrensninger på hva som kan oppnås med riktig kunnskap, og for datavitenskapsstudenter i dagens klasserom, er himmelen grensen.

Sommerskoleprogrammet Immerse Computer Science tilbyr deltakerne en spennende innsikt i hvordan det er å studere informatikk ved universitetet. Gjennom en læreplan utviklet av eksperter fra verdensledende universiteter, lærer datavitenskapsprogrammet ungdomsskoleelever om noen av de mest spennende og grunnleggende emnene som er utforsket i en typisk datavitenskap. Her vil elever i alderen 16–18 år lære å bringe ideene sine til live, lage nye programmer og diskutere de potensielle implikasjonene av å jobbe i et felt som tilpasser seg så raskt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Ingeniørfag er en disiplin i spissen for innovasjon og problemløsning. Gjennom anvendelse av komplekse matematiske og vitenskapelige prinsipper er ingeniører ansvarlige f ... [+]

Engineering Summer School Program Oversikt:Program: IngeniørfagAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge Engineering Summer School Sammendrag

Ingeniørfag er en disiplin i spissen for innovasjon og problemløsning. Gjennom anvendelse av komplekse matematiske og vitenskapelige prinsipper er ingeniører ansvarlige for å løse strukturelle og teknologiske problemer, fra å lage den perfekte koppen kaffe til å bygge en struktur som vil stå tidens prøve. På det to ukers Immerse Engineering-sommerskoleprogrammet vil deltakerne i alderen 16-18 år lære ferdighetene som er nødvendige for å jobbe kreativt og bruke fantasien til å designe elegante og robuste løsninger for utfordrende problemer i det virkelige liv. Deltakerne vil utforske et variert utvalg av ingeniøremner på lavere nivå, og gi en forsmak på hvordan det er å studere fagområdet på universitetsnivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Studien av IR reiser spørsmål som: Hvilke krefter har FN faktisk? Hvilken innflytelse har sikkerhetsrådet over resten av verden? Hvilke traktater og handelsavtaler har fo ... [+]

Internasjonale forhold sommerprogram oversikt:Program: Internasjonale relasjoner universitetsinnsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge International Relations Summer School Summary

Internasjonale relasjoner er en faglig disiplin som fokuserer på studiet av samspillet mellom skuespillerne i internasjonal politikk, inkludert stater og ikke-statlige aktører. Studien av IR reiser spørsmål som: Hvilke krefter har FN egentlig? Hvilken innflytelse har sikkerhetsrådet over resten av verden? Hvilke traktater og handelsavtaler har formet forhold mellom land som for bare tiår siden var i krig? Disse spørsmålene og andre som dem vil bli utforsket i løpet av to uker på Immerse's International Relations sommerprogram.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Designet for aspirerende grunnskoleelever i alderen 16-18 år, tilbyr dyreprogrammet Immerse Law sommerskole deltakerne et spennende innblikk i livet til en universitets l ... [+]

Law Summer School Program Oversikt:Program: jusAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge Law Summer School Summary

Designet for aspirerende grunnskoleelever i alderen 16-18 år, tilbyr dyreprogrammet Immerse Law sommerskole deltakerne et spennende innblikk i livet til en universitets lovstudent. Under lovens sommerprogram vil deltakerne bli introdusert til lov som akademisk disiplin, mens man ser på den daglige virkeligheten av dagens lovsystem i England og Wales.

For de fleste deltakere er studiet av lov helt nytt. Videregående skole læreplaner sjelden berøre dette utfordrende emnet, noe som betyr at begynnelsen av årsstudier kan føle seg utfordrende først. Denne lov sommerskole kurset tjener til å bygge bro over det gapet, og hjelpe elevene å bygge et solid fundament av grunnleggende kunnskap, teorier og konsepter i et program designet og lært av eksperter fra noen av verdens ledende universiteter. Ved slutten av sommerskoleprogrammet vil deltakerne ha deltatt i en omfattende læreplan som dekker grunnleggende forfatningsmessige, kriminelle, menneskerettigheter og EU-lov.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Når det gjelder vitenskap, er et nysgjerrig sinn grunnlaget for suksess. Dette gjelder spesielt på Immerse Chemistry-programmet, der deltakerne vil måtte vurdere kompleks ... [+]

Programoversikt:Program: KjemiAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerSammendrag av kjemi sommerskole

Når det gjelder vitenskap, er et nysgjerrig sinn grunnlaget for suksess. Dette gjelder spesielt på Immerse Chemistry-programmet, der deltakerne vil måtte vurdere komplekse prosesser, komme med informerte spådommer og teste hypotesene sine med eksperimenter som ikke bare gir spennende resultater, men som også tilfredsstiller deres nysgjerrighet. Sammen med en lidenskap for undersøkelser kommer et ønske om å se resultatene av ens arbeid brukt i den virkelige verden. På dette programmet skal studentene bruke to uker på å lære seg å gjøre praktisk bruk av viktig teori.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Det to ukers programmet, designet for håpefulle 16–18 år gamle forfattere, oppfordrer deltakerne til å skyve grensene for deres nåværende skriveevner, arbeide med dyktige ... [+]

Kreativ skriving Summer School Program Oversikt:Program: Kreativ skrivingAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerKreativ skriving Summer School Course Summary

Sommerskoleprogrammet Immerse Creative Writing gir unge forfattere muligheten til å utvikle håndverket sitt i den stimulerende kulturelle omgivelsen ved Cambridge University - det akademiske hjemmet til noen av verdens største litterære sinn. Det to ukers programmet, designet for håpefulle 16–18 år gamle forfattere, oppfordrer deltakerne til å skyve grensene for deres nåværende skriveevner, arbeide med dyktige universitetsveiledere og lære å forbedre sitt eget arbeid ved kritisk å analysere stor litteratur.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Sommerprogrammet Immerse Management lar ambisiøse unge studenter få en introduksjon i studiet av ledelse på universitetsnivå, samtidig som de også utvikler de nødvendige ... [+]

Management Summer School Program Oversikt:Program: Management University innsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerLedelse Summer School Course Sammendrag

Sommerprogrammet Immerse Management lar ambisiøse unge studenter få en introduksjon i studiet av ledelse på universitetsnivå, samtidig som de også utvikler de nødvendige ferdighetene for å lykkes i virksomheten. Dette programmet er en strålende mulighet for deltakerne til å utvikle sin opplevelse av faget, til å gå utover det som studeres på skolen og teste ut livet på handelshøyskolen. I tillegg til å introdusere viktige ledelsesteorier, er programmet interaktivt og ledet med eksempler, og utforsker fascinerende realistiske case-studier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Matematikk er et kraftig verktøy, og dets innflytelse finnes i flere felt. Fra ingeniørfag, medisin og naturvitenskap til økonomi, økonomi og næringsliv er matematikk et ... [+]

Programoversikt over Maths Summer School:Program: Matematisk universitetets innsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerSammendrag av matematikkens sommerskole i 2019

Matematikk er et kraftig verktøy, og dets innflytelse finnes i flere felt. Fra ingeniørfag, medisin og naturvitenskap til økonomi, økonomi og næringsliv er matematikk et bredt tema som tilbyr mange velstående veier.

Noen av verdens mest innflytelsesrike tenkere og fremtredende teorier har grunnlag i matematikk. Ved å velge å studere matematikk, plasserer elevene seg i en utmerket posisjon for å starte en utfordrende, men svært givende karriere.

Golfen mellom matematikk på grunn- og skolenivå kan være stor. Dette etterlater ofte studenter uforberedt og overveldet av høyskoler. Immerse Education adresserer denne ubalansen ved å introdusere studentene til innhold på lavere nivå på en forståelig og engasjerende måte. Sommerprogrammet for matematikk gjør det mulig for deltakerne å oppdage en rekke viktige emner i større dybde og forstå de praktiske anvendelsene av matematiske ferdigheter. Ekspert veiledere fra noen av verdens ledende matematikkavdelinger ved universitetet designer og lærer programmene våre, og hjelper deltakerne til å utvikle sin interesse for fagområdet. Deltakerne forlater med en nyvunnet tillit til å nærme seg utfordrende materiale, en ferdighet som vil vise seg uvurderlig på universitetet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

The Immerse Psychology Summer School utforsker noen av de mest fascinerende temaene på dette komplekse og flerfaglige feltet. Psykologer utforsker spennende spørsmål som: ... [+]

Psychology Summer School Oversikt:Program: Psykologisk faglig innsiktAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerCambridge Psychology Summer School Sammendrag

The Immerse Psychology Summer School utforsker noen av de mest fascinerende temaene på dette komplekse og flerfaglige feltet. Psykologer utforsker spennende spørsmål som: hva gjør deg unik? Hva gjør deg annerledes enn andre? Hva er motivasjonen for menneskelig atferd? Psychology Summer School gir et utrolig forum for å studere, diskutere og debattere disse sammen med et bredt spekter av spørsmål, gjennom en læreplan designet og undervist av eksperter som er veiledere fra verdensledende universiteter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Immerse Education

Før du bestemmer deg for å kjøpe noe, bruker du ofte en kost-nytte-analyse for å bestemme om det er verdt prisen. Denne typen evaluering er et av hovedprinsippene bak øko ... [+]

Oversikt over økonomiprogrammet:Program: ØkonomiAvgift: £ 4,495Kurslengde: 2 ukerKurstype: BoligSteder: Cambridge University høyskolerØkonomi Sommerskolekurs Sammendrag

Før du bestemmer deg for å kjøpe noe, bruker du ofte en kost-nytte-analyse for å bestemme om det er verdt prisen. Denne typen evaluering er et av hovedprinsippene bak økonomi og fremhever hvordan denne disiplinen påvirker nesten alle aspekter av det moderne liv. På programmet Immerse summer Economics dykker deltakerne inn i det grunnleggende i faget, bygger et sterkt fundament av nøkkelkunnskap og analyserer de underliggende faktorene som påvirker handlinger, beslutninger og atferd hos både individer og verdensmarkeder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
undefined