Imperial College of London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et fellesskap av problemløsere dedikert til å finne innovative løsninger på verdens største utfordringer

Imperial College London er en verdens topp ti universiteter med et internasjonalt rykte for fortreffelighet i undervisning og forskning.

Konsekvent rangert blant verdens beste universiteter, er Imperial forpliktet til å utvikle neste generasjon forskere, forskere og akademikere gjennom samarbeid på tvers av fagområder.

Imperial ligger i hjertet av London, et tverrfaglig rom for utdanning, forskning, oversettelse og kommersialisering, utnytte vitenskap og innovasjon for å takle globale utfordringer.

Fakta og tall

I 1907, Royal College of Science, Royal School of Mines og byen

  • Imperial er hjemsted for 17.000 studenter og 8.000 ansatte .
  • Over 6.700 grader er tildelt av Imperial College London hvert år.
  • Vi er et internasjonalt samfunn, som tiltrekker undergraduates fra over 125 land .
  • Høgskolen fokuserer på de fire hoveddisiplene innen vitenskap, ingeniørfag, medisin og næringsliv, og er kjent for sin anvendelse av disse ferdighetene til industri og virksomhet.
  • Excellence i utdanning er kjernen i Imperials etos og gjenspeiles i britisk og internasjonal rangering.
  • Imperial er hjemmet til den største konsentrasjonen av high-impact forskning av noen store britiske universitetet.
  • Imperial har en Silver Athena Swan-pris, som gjenkjenner fremvoksende kvinners karriere innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag, matematikk og medisin i akademia.
  • Distinguished medlemmer av kollegiet har tatt med 14 nobelpristagere og tre feltmedalje .

Global Imperial

Imperial er Storbritannias mest internasjonale universitet. Imperials globale samarbeid, funn og nettverk forvandler liv og skaper muligheter i Storbritannia og rundt om i verden.

Høgskolenes ekspertise - det er konsekvent rangert blant verdens ti beste universiteter - oppstår fra sine talentfulle studenter og ansatte som kommer fra hele verden, og støtte fra et globalt nettverk av alumner, venner og samarbeidspartnere. Imperial er et globalt akademisk samfunn hvor folk fra forskjellige kulturer bidrar til ulike perspektiver, nye ideer og friske tilnærminger for å løse komplekse problemer.

60% av keiserens studenter kommer fra utenfor Storbritannia, inkludert 20% fra andre europeiske land. To tredjedeler av Imperial forskning inkluderer en internasjonal samarbeidspartner, som omfatter akademiske jevnaldrende i mer enn 130 land.

Vi tror at innovasjon trives "når kulturer kolliderer og samarbeider". Derfor forsvarer vi våre internasjonale verdier og tenker og handler internasjonalt.

Vi er internasjonale

Hva betyr det å være internasjonalt for deg? Våre medarbeidere deler sine erfaringer med internasjonalt samarbeid og partnerskap.

Steder

Kensington

Address
South Kensington Campus
SW7 2AZ Kensington, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland