Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, basert i London, er en selvstendig skole of Interior Design, interiør og hage design, som tilbyr online og interne kurs som spenner fra Master of Arts Program i korte introduksjonskurs. Etablert i 1960, og den første interiørdesign skole i Europa, gir Inchbald en bred opplæring for designere som ønsker å spesialisere seg i high-end boliger og kommersielle arbeid.

Med sin globale rykte for excellence og tiår med erfaring, studerte med Inchbald gjør elevene til å finpusse sine talent og få frem deres individuelle holdning til å designe, sette dem fast på veien til suksess. Skolen har et veletablert rykte for alvorlig, praktisk opplæring som er utformet for å forberede våre kandidater til å angi design yrker og teller blant sine studenter noen av de mest respekterte hage og interiørarkitekter i verden.

Inchbald fremmer en vedvarende forhold til nyutdannede gjennom portefølje konsultasjoner, praksisplasser, utplassering og karriere råd, både underveis og videre inn i yrkeslivet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design pioner hage design trening i Storbritannia, og gir kurs som fokuserer på hagedesign for den hjemlige miljø. Dette er fortsatt vår spesialite ... [+]

Kurs i Garden Design

Den Inchbald School of Design pioner hage design trening i Storbritannia, og gir kurs som fokuserer på hagedesign for den hjemlige miljø. Dette er fortsatt vår spesialitet, men vi har utvidet og videreutviklet våre hagedesign kurs for å imøtekomme den økte etterspørselen etter profesjonalitet.

Hagen design skolen opprettholder sterke forbindelser med hagedesign yrket gjør oss i stand til å plassere elevene med etablerte designere. Vi fortsetter å stolte på suksessen til våre studenter i markedet. Front-løpere i verden av hagedesign inkluderer Inchbald hagedesign nyutdannede.

Våre Hage Design Kurs

Den omfattende ettårig studium for Diploma i Garden Design forbereder studentene til å gå inn i hagedesign yrke. Gjennom en rekke praktiske designprosjekter, understøttet av en forståelse av hagedesign prinsipper og begreper, studentene utvikle ferdigheter i hagedesign, designanalyse, planting design, hardt landskapsarbeid og konstruksjon, tegning og presentasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Inchbald School of Design

Kvaliteten på interiørdesign kurs på Inchbald er anerkjent i hele interiør yrker. Blant våre kandidater er mange 'første liga' designere jobber i innenlands eller kommers ... [+]

Kurs i Interior Design

Kvaliteten på interiørdesign kurs på Inchbald er anerkjent i hele interiør yrker. Blant våre kandidater er mange 'første liga' designere jobber i innenlands eller kommersielle interiørdesign. Studerer en interiørdesign kurs på Inchbald School of Design, uansett nivå eller varighet, er en utfordrende og morsom opplevelse.

Den heltid, ett studieår kjerne Diploma kurs i Architectural Interior Design forbereder vellykkede akademikere for yrkesutøvelse, med utvikling av praktiske og estetiske design ferdigheter som er informert av en forståelse av hva design handler om, sammen med tegning og presentasjon kompetanse. Hvis du trenger mer intellektuell dybde i studiet kan du søke om Postgraduate eller kurs i Architectural Interior Design.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk