Inchbald School of Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, basert i London, er en selvstendig skole of Interior Design, interiør og hage design, som tilbyr online og interne kurs som spenner fra Master of Arts Program i korte introduksjonskurs. Etablert i 1960, og den første interiørdesign skole i Europa, gir Inchbald en bred opplæring for designere som ønsker å spesialisere seg i high-end boliger og kommersielle arbeid.

Med sin globale rykte for excellence og tiår med erfaring, studerte med Inchbald gjør elevene til å finpusse sine talent og få frem deres individuelle holdning til å designe, sette dem fast på veien til suksess. Skolen har et veletablert rykte for alvorlig, praktisk opplæring som er utformet for å forberede våre kandidater til å angi design yrker og teller blant sine studenter noen av de mest respekterte hage og interiørarkitekter i verden.

Inchbald fremmer en vedvarende forhold til nyutdannede gjennom portefølje konsultasjoner, praksisplasser, utplassering og karriere råd, både underveis og videre inn i yrkeslivet.

Steder

London

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland