Institute Of Risk Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

IRM er det ledende profesjonelle organet for Enterprise Risk Management. Vi hjelper med å bygge fortreffelighet innen risikostyring for å forbedre måten organisasjoner jobber på.

Vi tilbyr globalt anerkjente kvalifikasjoner og opplæring, publiserer forskning og tankeledelse og setter faglige standarder, som definerer kunnskap, ferdigheter og atferd dagens risikoprofesjonelle trenger for å oppfylle kravene til et stadig mer komplekst og utfordrende forretningsmiljø.

IRM-medlemmer jobber i mange roller, i alle bransjer og over hele den offentlige, private og ikke-for-profit-sektoren rundt om i verden. Vi er uavhengige og ikke-for-profit.

123982_business-women-collaborate-collaboration-1569076.jpg

Vår historie

Institute Of Risk Management (IRM) ble grunnlagt i april 1986 som en tildelende organisasjon for å dekke den økende etterspørselen etter et diplom-nivå i risikostyring.

Under ledelse av AIRMIC (The Association of Insurance and Risk Managers) kom støtten til den videre rollen som IRM fra Royal Society, Geneva Association, UK Department of Education and Science and Trade and Industry, UK Health and Safety Executive , Glasgow Caledonian University og en rekke andre virksomheter og organisasjoner.

Det internasjonale sertifikatet i risikostyring, som komplimenterer og fungerer som et innledende skritt mot det eksisterende vitnemålet, ble lansert i 2005; Dette ble fulgt i 2011 av International Certificate in Financial Services Risk Management.

Vi leverer nå generelle og spesialiserte opplæringskurs, begivenheter, Enterprise Risk magazine og en rekke andre ressurser for å underbygge utviklingen av risikoprofesjonelle over hele verden.

Vi støtter også et blomstrende samfunn av regionale og spesielle interessegrupper i Storbritannia og utenlands.

Over 25% av våre medlemmer og studenter kommer nå fra utenfor Storbritannia, med et økende medlemskap i GCC-landene og i Afrika sør for Sahara.

I 2017, på toppen av 30-årsjubileet, publiserte vi Risk Agenda 2025, et forskningsarbeid globalt som gir innsikt i hvordan risikofaget kan utvikle seg i løpet av de neste årene og som vil bidra til å forme strategi i løpet av de årene.

123981_administration-audience-blur-1708988.jpg125579_banner-irm.png

Steder

London

Address
2nd Floor, Sackville House
143-149 Fenchurch Street
London
United Kingdom

EC3M 6BN London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland