International Football Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FCV International Football Academy basert i Stamford tilbyr akademiske fotballkurs for håper fotballspillere i alderen 14 år og oppover.

Tidligere studenter har funnet Pathways i profesjonelle fotballklubber i Storbritannia , Europa , USA eller på et betydelig høyere nivå i hjemlandet, og mange fortsetter å representere sine landslag. Kursene spenner fra en uke til tre år, som alle kombinerer fotball og utdanning.

Hva vi tilbyr

FCV International Football Academy er av boligform med overnatting på stedet, måltider og studentvelferd inkludert og er svært overvåket og går til en profesjonell fotballklubb og høyskolestandard.

Fotballakademiets fasiliteter inkluderer bruk av en stadionskamp, ​​toppkvalitets treningskomplekser, studiehall, treningsstudio og innendørsanlegg hvor målet er å oppdage ytterligere talent etter en periode med intensiv coaching som er utformet for å forbedre hver enkeltes spill, samt gi en utdanning som passer dine behov.

FCV International Football Academy tilbyr en rekke kurs, inkludert den toårige BTEC Sports Studies kurset levert av det verdensberømte sentrum for sportsvitenskap Loughborough College, et av Akademiens utdannelsespartnere.

Loughborough College ble etablert i 1909 og har etablert et stolt, lenge stående rykte for å gi gode nivåer av høy kvalitet på trening over hele Storbritannia.

Fotballakademiet kan nå tilby kurs til heltidsstudenter som starter med oss ​​i januar hvert år, så vel som september, og kan også tilby deltidsundervisning til våre kortkurs studenter.

Engelsk språk, 'A' -nivå og grader kan også studeres mens på Akademiet.

Alle ansatte har de relevante kvalifikasjonene og barnevernspolitikken. Det er seminarer, workshops, besøk til fotballspill, gjestesprekere, inkludert noen av de store navnene i fotball, kveldsunderholdning, lagbyggingsøvelser og mange andre aktiviteter som er til nytte for fotballutviklingen og gjør kurset hyggelig.

Hvis du føler at du eller din sønn har evnen, talent og lyst til å spille spillet profesjonelt, kan du bli med i FCV International Football Academy som den viktigste avgjørelsen i livet hans.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer