Kensington and Chelsea College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sikre at du er på rett kurs er viktig for oss og det er derfor vi har et team av dedikerte, kvalifiserte rådgivere klar til å hjelpe og støtte deg i å gjøre denne beslutningen om å studere hos oss.

Vår vennlige, støttende personalet er på plass for å sørge for at du har en strålende opplevelse fra ordet gå. Dette inkluderer våre høyt kvalifiserte undervisning og foredragsvirksomhet ansatte som er blant de beste i bransjen tilkoblet og prisbelønte lærere du kan ønske deg.

Våre kurs har også kommet med et sterkt fokus på å gi elevene tilgang til unike læringsopplevelser. Disse inkluderer masterclasses og muligheter for nettverksbygging med fagfolk, til gründer og opplæringsmuligheter som selger arbeid London'S ikoniske Portobello MarketÅ arbeide plasseringer med høyprofilerte arbeidsgivere inkludert Hemingway design og Chanel.

Begge våre viktigste sentre er basert på en levende og spennende steder i hjertet av London. Vår er av den berømte Kongens vei, Mens vår Kensington Centre ligger i hjertet av trendy Portobello. Den Høyskole har også sterke koblinger og samarbeid med mange av verdensklasse organisasjoner som omgir det, noe som har ført til noen fantastiske opplevelser for våre studenter, inkludert jobber på Victoria and Albert Museum og Vitenskaps Museum. Suksessen til våre studenter er en av de mange tingene som får oss til å skille seg ut som en Høyskole. Hvert år produserer vi noen av bransjens mest lyssterke stjernene som vår tidligere millinery student Justin Smith, som bidro til å skape headpiece båret av Angelina Jolie i Disneys «Maleficent».

Suksessen til våre studenter er avstemt med vår høyprofilerte nasjonalt og internasjonalt rykte for verdensklasse forskning i Kreativ kunst Inkludert Kunst, mote, Millinery, PHOTOGRAPHY, utforming og skulptur. Vår høyere utdanning og tilgang til høyere utdanningskurs er også eksepsjonell. Mens våre ledelse og profesjonell utvikling, sammen med våre faglige kurs i Helse og omsorg, Hår og skjønnhet, Forretnings- og Profesjonshøgskolen og Multimedia, er noen av de aller beste i området. Vi er også stolte av å si at vår ble gradert utestående av Ofsted. Vi vet også at hver student er på utkikk etter noe annet, derfor tilbyr vi hundrevis av muligheter fra heltid, deltid og kveldskurs til høyere utdanning, arbeidsbasert læring og læreplasser.

Steder

London

Kensington and Chelsea College

Address
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7573 3600

Programmer

Diplom