King Edward VI College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er en viss unikhet om King Edward VI College - en kvalitet som tiltrekker nysgjerrige og engasjerte studenter, en som lokker personalet til å bli stedet for å fortsette, en som inviterer oss alle, studenter og ansatte, til å lytte, samarbeide og lære av hver annen. Som en potensiell student vil du vite hva denne kvaliteten er. Du vil ønske å måle dette mot dine forventninger og dine forventninger til typen etter 16 utdanning som best vil hjelpe deg på dette neste trinnet i din utdanning og utvikling. Du får et glimt av denne bestemte, unike kvaliteten når du leser prospektet.

For å komme i gang, la meg prøve å kortfattet inkapslere hva som gjør denne høyskolen så spesiell:

Flotte studenter

Selvfølgelig er det ingen "typisk" King Eds student, og det er nettopp hvorfor våre studenter er så bemerkelsesverdige. Våre studenter er forskjellige i alle forstand: ordet, ideologisk og personlig. Vi feirer dette mangfoldet, og vet at det bidrar til et levende samfunn der alle er verdsatt. Ja, det er felles grunnlag - Studentene kommer til denne høgskolen med en lyst for læring og et ønske om å oppnå, enten i klasserommet, i kunstnerisk opptreden, i konkurransesport eller i høyskoledebatter. Våre studenter utvikler seg akademisk, kreativt og personlig, og de respekterer og setter pris på hverandres prestasjoner, så vel som stolthet i seg selv. Store studenter er en del av det som gjør denne høyskolen så særegne.

Stor stab

Som Principal tar jeg stor stolthet i det harde arbeidet, engasjementet og omhuen til personalet ved King Ed. Det er et privilegium å jobbe med slike eksepsjonelle kolleger. Hvordan kan jeg best beskrive lærerne våre? Lidenskapelig om sine fag, inspirerende i klasserommet og villig til å hjelpe og støtte studenter hvert trinn i veien, er våre lærere uforlignelige. Vårt team av dedikert støttepersonell gjør jobben til våre lærere mulig; vennlig, imøtekommende og like hardt arbeid, våre ansatte på tvers av alle støttefunksjoner sikrer at høgskolen løper jevnt og at studentene støttes på alle mulige måter. Stor stab er viktig for fortreffelighet.

Flott høyskole

To nye state-of-the-art-bygninger bidrar til vårt stadig bedre fysiske område. Men det er ikke bygningene som gjør en høyskole stor. Det er folket. Utdanning skal være transformativ og ved King Ed er det. Det er både studentene og de ansatte som lager et slikt levende, transformerende læringssamfunn. Det er folkene på King Ed som står bak suksesshistorien som plasserer oss som en av de ti beste sjette forskerskolene nasjonalt. Det er virkelig folkene som gjør denne høyskolen stor.

Etos og verdier

Hjertepunktet i alle våre fremtidsprosjekter er en enkelt overordnet prioritet: velferd og fortsatt suksess for våre studenter. Dette er det som ligger i hjertet av våre høyskoleoppdrag og verdier.

Vår misjon

Å utfordre hver student til å oppnå personlig og faglig kompetanse som fører til økt livs- og karrieremuligheter.

Likestilling og mangfold

Høgskolen er forpliktet til å skape og fremme et inkluderende læringssamfunn der mangfold er feiret, hvor ulikhet og stereotyper utfordres og hvor alle mennesker blir behandlet med verdighet og respekt.

Dette er ikke bare en tom uttalelse - fremme likestilling er kjernen i kollegiums oppgaveoppgave, og dens etos gjennomsyrer høyskoleverdiene.

Steder

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer