Kings Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Kings Education.

Vi er en spesialist, høy kvalitet internasjonalt utdanningsgruppe med undervisnings steder over hele USA og Storbritannia.

Vi leverer Universitetet trasé og engelskkurs.

I USA opererer vi i Boston, New York City, New York State, New Jersey og Los Angeles.

I Storbritannia, opererer vi i Bournemouth, London og Oxford.

Formålsparagraf

På Kings, er vår oppgave å gi en generell og språklig opplæring for unge mennesker fra hele verden innstilt på å studere i en Anglophone miljø - utvikle og pleie hver student for å hjelpe dem å oppnå personlig vekst, personlig prestasjon og den beste læringsutbyttet for deres individuelle forhold, evne og behov.

Vi streber etter å skape livsforvandlende og langvarige minner, og for å hjelpe våre studenter gjøre ambisiøs, velinformert og vidsynt valg om hvordan de lever sitt fremtidige liv.

Student-sentrert

For oss, begynner alt og ender med våre studenter.

Vi legger behovene til hver elev i sentrum for hele vår tilnærming til læring. Vi ønsker å skape et personlig plan og vei for hver og en av våre studenter.

På Kings verdsetter vi våre studenter over alt annet. Vi anerkjenner den enorme bidraget de gjør, kollektivt og individuelt, mot å sikre våre læremiljøer er rik, dynamisk og målrettet.

Med flere tiårs erfaring i de unike behovene til internasjonale studenter, er vi dedikert til å utdanne og veilede dem på måter som anerkjenner sine individuelle ambisjoner, og som vil gjøre en reell forskjell for deres tilgjengelige spekter av ferdigheter, erfaringer og fremtidige muligheter.

Vi tar sikte på å definere en student-sentrert 'tilnærming på alle nivåer.

Det begynner med måten vi tiltrekke, råd og støtte våre potensielle studenter; det er også definert av måten vi utdanne, mentor og støtte dem i løpet av sin tid med oss; og det fortsetter gjennom personlige relasjoner vi ofte opprettholder med våre studenter lenge etter at de har forlatt oss til å fortsette sin suksess andre steder.

I praksis krever dette at vi fokuserer på hvert element i studentens opplevelse - inkludert pre-ankomst informasjon, studieprogresjon, engelsk språkutvikling, kulturell tilpasning, personlig velferd og støtte, universitet veiledning, fritidsmuligheter og overnatting bestemmelsen.

Kort sagt, er vi forpliktet til å sikre at den totale student erfaring er en lykkelig, oppfylle og berikende ett.

På den måten vil det også være en vellykket en.

Kroppsliggjøre våre verdier gjennom student utfall

Vi ønsker alle våre studenter til å ta del i våre verdier og mål, og å samarbeide med oss ​​for å prøve å oppnå dem. Vi måler suksess i dette med hvor mye våre studenter:

tilegne seg ny kunnskap og ferdigheter som tillater og oppmuntre dem til å gå videre i sine pedagogiske eller yrkeskarriere bevege seg fremover i disse yrker med større selvtillit, ambisjoner og selvbevissthet forstå mer om de personlige valg og muligheter tilgjengelig for dem forstå mer om de større problemene verden står overfor og deres personlige ansvar i denne forbindelse ta glede i å være en del av et internasjonalt samfunn der mulighetene for vennskap og moro er en integrert del av læringsprosessen forlate med gode og varige minner og en følelse av personlig vekst

Vår historie

Verdiene som vi aspirerer i dag har sine røtter i den ethos og kultur etablert av vår grunnlegger, Frederick King.

Etter den destruktive arven etter den andre verdenskrig, Mr kongens opprinnelige visjon var å bringe mennesker fra ulike kulturer og verdier sammen. Hans mål var å fremme bedre global forståelse gjennom felles kommunikasjon via det felles språket engelsk.

Denne ambisjonen ble forløst etter Robert Watts. På å ta over selskapet fra Mr kong snart etter at den ble grunnlagt, Mr Watts 'visjon og energi bidratt til å styre Kings vellykket gjennom nesten 50 år med banebrytende utvikling. I 1970, for eksempel, var vi en av de aller første høgskolene til å ta imot et betydelig antall studenter til Storbritannia fra Kina og Asia.

Gjennom årene har hundretusener av internasjonale studenter er utdannet ved Kings. I dag, studenter fra nesten 100 land studerer med oss ​​hvert år - en av de mest mangfoldige student bestander av alle internasjonale skolen i Storbritannia eller USA.

Under eierskap av Prime utdanning siden 2008, er vi fortsatt tro mot visjonen og ethos som selskapet ble opprinnelig grunnlagt. Våre studenter fortsette å bryte ned barrierene til global kommunikasjon og forståelse - dele verdier, kulturer og vennskap gjennom mediet av engelsk språk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

IELTS Forberedende

Campus Deltid 2 uker Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth City of London Oxford USA Boston London Los Angeles Buffalo Lawrenceville Bronxville Hollywood + 10 fler

Du vil studere 20 timer per uke av generalengelsktimer (15 timer) pluss 8 lærdom av IELTS forberedende undervisning (6 timer) hver uke. Du kan kombinere kurset med ytterligere en-til-en undervisning av IELTS forberedelse. [+]

Forbered deg på IELTS på Kings Education London, Oxford og Bournemouth Den IELTS forberedende kurs tar sikte på å forbedre de viktigste språkkunnskaper du trenger for å score så høyt som mulig i alle deler av IELTS eksamen. Studentene er i stand til å ta klasser på våre London, Oxford og Bournemouth sentre. Kings Oxford har vært IELTS testsenter for Oxford regionen siden 1996. Dette betyr at du kan organisere både forberedelser og test hos oss. Startdatoer: London: hver mandag (4 januar til 5 desember 2016). Oxford * og Bournemouth 4 januar, 15 februar 28 Mar, 9 mai 20 juni 01.08.12 Sept, 24 oktober 2016. Kurslengde: Minimum 2 uker (London); minimum 6 uker (Bournemouth og Oxford) Klassestørrelse Område: 14 Studieavgift: 28 timer (21 timer per uke) Inntakskrav Engelsk: Kings Level 5 (Intermediate) Aldersgrense: 16 * Det kan være mulig å starte IELTS forkurs på alternative datoer i Oxford, avhengig av tilgjengelighet. Det som er inkludert i prisen Du får alt dette som en del av kursprisen: 28 timer per uke Velkommen Informasjon Pack Plassering test ved ankomst, ukentlig progresjonsprøver og vanlige lekser Undervisningsmateriell og bruk av coursebook Bruk av Computer Learning Centre Tilgang til klassekamerat elæring Trådløst internett i College Valgfritt ukentlig forelesning program To gratis sosiale aktiviteter per uke End-of-kursbevis Vennligst merk: eksamen avgifter er ikke inkludert. Gjennomføring Du vil studere 20 timer per uke av generalengelsktimer (15 timer) pluss 8 lærdom av IELTS forberedende undervisning (6 timer) hver uke. Du kan kombinere kurset med ytterligere en-til-en undervisning av... [-]

Intensiv Engelsk

Campus Deltid 2 uker Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bournemouth USA Boston City of London Hollywood Oxford Lawrenceville London Los Angeles Buffalo Bronxville + 10 fler

Vår Intensive er en av de mest populære kurs på tvers av våre fem høgskoler. [+]

Lær engelsk fra de beste i bransjen med Kongens Utdanning Vår Intensiv engelsk er en av de mest populære kurs på tvers av våre seks skoler i Storbritannia og USA. Studie ved London, Oxford eller Bournemouth i Storbritannia og Boston, New Jersey og Los Angeles (Hollywood) i USA. Det har den rette balansen av timer med studier for å maksimere flyt i løpet av kort tid. Bortsett fra klokken generell engelsk, vil du kunne velge mellom en rekke Special Interest Groups. Startdatoer: Hver mandag (4 januar til 5 desember 2016, med unntak av nybegynnere). Nybegynnere startdatoer: første mandag i hver måned. Kurslengde: Minimum 2 uker (No maksimum) Klassestørrelse Område: 14 (UK), 15 (USA) Studieavgift: 28 timer (21 timer) per uke Det som er inkludert i prisen 28 timer per uke Velkommen Informasjon Pack Plassering test ved ankomst, ukentlig progresjonsprøver og vanlige lekser Undervisningsmateriell og bruk av coursebook Bruk av Computer Learning Centre Tilgang til klassekamerat elæring Trådløst internett i College Valgfritt ukentlig forelesning program To gratis sosiale aktiviteter per uke End-of-kursbevis Kurs struktur og innhold 28 timer (21 timer) per uke, morgenen og ettermiddagen, bestående av: 20 timer per uke av Allmenn 8 timer per uke i Special Interest Groups, der du studerer en rekke mer spesialiserte engelskspråklige emner som passer dine behov og interesser. Pluss for kurs av 24 uker eller mer: 6 guidede selvstudium økter hver uke, med støtte fra en lærer. Inntakskrav Engelsk: Kings Nivå 1 (nybegynner) Aldersgrense: 16 Vær oppmerksom på at studenter må være 17... [-]

Videoer

King's Education

Study in Boston, USA

Study in Los Angeles (Hollywood), USA

Study in London UK

Study in Bournemouth, UK

Study in Oxford, UK