Kingston College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kingston College er en stor leverandør av heltid, deltid og lavere kurs i Kingston upon Thames. Beliggende i South West London College, i nærheten av elven Thames i et blomstrende sentrum, og tilbyr både faglige og yrkesfaglige kurs fra nivå 1 til 6 og gir studentene en vennlig, stimulerende miljø for studien.

Vår historiske markedet byen er spekket med fantastiske butikker, restauranter, kafeer, fritidsklubber og et kinosenter. Det har også utmerkede transportforbindelser og London sentrum ligger bare 25 minutter unna med tog. Kingston selv er konsekvent rangert som en av de lykkeligste stedene å bo i London.

Som tilbydere av lærling trening i mange bransjer, har vi jobbet med store og kjente arbeidsgivere som British Airways, L'Oreal og South West Trains i mange år.

Våre Internasjonale studenter er støttet av et høyt kvalifisert team som gir konfidensiell råd og veiledning på alle områder og organisere sosiale arrangementer for å hjelpe dem å få venner og kontakter.

Kingston College Higher Education bestemmelse tilbyr studenter en levedyktig alternativ til Universitetsstudiene. I motsetning til tradisjonelle universiteter, tilbyr vi lavere skolepenger, små klasse størrelser, en-til-en støtte og gode arbeidsmarkedet.

Steder

Kingston upon Thames

Kingston College

Address
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 8546 2151