LAL Language Centres

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lær engelsk med LAL!

Gode ​​destinasjoner og et bredt spekter av kurs

Vi har over 30 års erfaring med å tilby utmerket språkundervisning og spennende fritidsaktiviteter for engelske elever. Med språksentre i topp engelsktalende destinasjoner, inkludert London, Boston og Cape Town, tilbyr vi et bredt spekter av engelskspråkkurs, som dekker alt fra generell engelsk til eksamensforberedelse, høyere utdanning og lærerutdanning for alle nivåer fra nybegynnere til avanserte.

Student-sentrert læring

Engelsk leksjoner er sentrale i vår virksomhet, og lærerne våre er dyktige på å skreddersy leksjonene våre for å gjøre dem engasjerende og dynamiske samtidig som de møter behovene til hver elev. Alle LAL-lærere er opplært, erfarne, engelskspråklige på engelsk, som er lidenskapelig om engelsk.

Borgere i verden

På LAL blir du en fullverdig 'statsborger i verden'. Du møtes, lærer og sosialiserer med lærere fra hele verden og lager vennskap og har erfaringer som varer livet - alt mens du forbedrer engelsken din.

Tilrettelagt for dine behov

LAL tilbyr en ekstraordinært varm og vennlig familie føler hvor våre studenter føler seg umiddelbart hjemme. LALs dedikerte personale går ut av deres måte å sikre at hver elev føler seg lykkelig gjennom hele oppholdet. Du vil bli undervist i klasser med maksimalt 15 studenter, slik at du får personlig oppmerksomhet fra læreren mens du er i stand til å samhandle og øve med en rekke andre elever i klassen.

Fullt akkreditert skoler

LAL Language Centres (LALLC) er alle fullt akkreditert av anerkjente foreskrivende nasjonale myndigheter på hvert sted. I Storbritannia er LAL-programmer akkreditert av Accreditation UK, en ordning overvåket i fellesskap av British Council og English UK. Sommerskolene sine har blitt kalt «Centers of Excellence» av EL Gazette. I USA er deres programmer akkreditert av CEA og de er medlemmer av AAIEP og NAFSA; i Malta er de akkreditert av FELTOM og EFL Monitoring Board; og i Sør-Afrika, er deres programmer anerkjent av EDUSA. LAL oppnår jevnlig fordeler av fortreffelighet over en rekke kriterier for sine engelskspråklige programmer og tilleggstjenester til studenter.

LAL Advantage - vår online plattform

Vår online plattform er inkludert for alle studenter i Storbritannia, USA og Sør-Afrika. Før du ankommer: Når du bestiller hos LAL i England, USA og Sør-Afrika, får du et unikt påloggingsbilde, og gir deg tilgang til vår LAL Advantage-portal og app med informasjon om kurset ditt, nivå tester og mye mer for å forberede du for din ankomst til våre skoler.

Steder

London

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, Florida, USA
Telefon
+1 954-644-5985

Cape Town

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika
Telefon
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1803 558555

Boston

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, USA