London Centre Of Contemporary Music

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Story of LCCM

I 2001 LCCM grunnleggere utforsket mulighetene for å opprette en ny høyskole for musikk i det sentrale London. Etter å ha hatt førstehånds erfaring med profesjonell musikk og en forståelse av britisk høyere utdanning - inkludert et betydelig engasjement med Royal Academy of Music Jazz selvfølgelig - grunnleggerne endelig krystallisert begrepet 'London Centre of Contemporary Music "som svar på fire sentrale observasjoner :

Musikk utdanning i Storbritannia isolerte områder av industrien og bygget snevert fokusert programmer rundt dem dvs. klassisk musikk eller jazz ytelse, musikkteknologi, komposisjon, musikk business management

En stor motsetningen i intellektuelle innhold og faglig rigor eksisterte mellom eliten konservatorier og de utal BA kurs hvorav mange følger med i beste fall bare en elementær studie av harmoni

Teknikken ble altfor ofte forvekslet som slutten snarere enn et middel

Intellektuell dybde ble stresset på bekostning av kunstnerisk originalitet eller vice versa

Unik tilnærming til høyere utdanning

Begrunnelsen som fortsetter å underbygge LCCM sentre på hvordan det løser disse grunnleggende spørsmålene:

Vi tilbyr en tilnærming til det å lese og populær musikk som trekker på bredden i kunstformen er beslektede tradisjoner Våre læreplanen gjenspeiler hvordan musikk fortsetter å fusjonere med større kreativ sektor Vi aksepterer at for gode eller dårlige, profesjonelle musikere og kunstnere i økende grad forventes å være arrangør, komponist, produsent og mikro-business Tekniske ferdigheter, intellektuell rigor og kunstnerisk originalitet er ikke gjensidig utelukkende

I 2002 begynte utviklingen på design av et program som forstått disse prinsippene.

Hvordan LCCM har vokst

I januar 2003 ble LCCM ligger i hovedbygningen på 50-52 Union Street, London SE1. Teamet utviklet et unikt program for Music Performance og Produksjon, kartlegge det til et utvalg av HND enheter. LCCM fått "Godkjent Senter status" fra Edexcel våren 2003, og tilbyr en to års fulltids HND BTEC i utøvende musikk og produksjon og en ett år NVQ Nivå 4 i utøvende musikk.

Innen sommeren 2003, hadde LCCM blitt Specially Designated for Student Support i høyere utdanning ved Institutt for utdanning og kompetanse. Dette gjorde LCCM elevene å få tilgang studielån for HND-programmet. Skolen hadde også fått tilsvarende anerkjennelser fra finansierende organer i Sverige og Danmark.

Mellom oktober 2003 og oktober 2007 høgskolen vokste fra ca 26 heltidsstudenter til 120. Fra 2006 diskusjoner fant sted for å danne et samarbeids kobling med et universitet. Målet var å ta kjernetemaer som understøttet institusjonen og utvikle dem til en treårig lavere grad med laud. I denne perioden NVQ kvalifisering ble erstattet med en BTEC Edexcel Nivå 4 Professional Diploma.

En samarbeids kobling ble formelt avtalt med Middlesex University (MU) i oktober 2007 med en utsikt som fra oktober 2008, ville LCCM gi to programmer: en 3-årig BMU'er (Hons) i utøvende musikk og produksjon med MU og ett års HNC i utøvende musikk med Edexcel. Også i 2008, LCCM doblet størrelsen på sine bygninger med tillegg av en annen bygning, også på Union Street SE1.

Siden 2003 har høgskolen samlet en stab til å konkurrere med noen av de nasjonale Conservatoire kurs uten å miste fokus på alle former for populærmusikk, og spesielt på funk, soul, blues, rock, reggae, latin og elektronisk musikk. I tillegg har høgskolen holdt masterclasses med noen av de mest innflytelsesrike kunstnere fra moderne musikk som George Clinton, Fred Wesley, Randy Brecker, Boy George og Mad Professor.

Som LCCM flytter inn i sitt andre tiår, planer er i gjære for mer spennende, innovative utviklingen som vil fortsette å videreutvikle LCCM posisjon som Storbritannias eneste spesialist college for kreative mennesker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Ett år Låtskriving - Cert Han Utøvende Musikk

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Den ettårige Songwriting kurset er ideelt for låtskrivere med en sterk bakgrunn i musikkteori hvis primære interesser skjerpe sine skriveferdigheter og arbeider sammen for å skape og utføre ny musikk ... [+]

Den LCCM ett år songwriting kurs basert i London starter på onsdag 28 september 2016. Det kan studeres på heltid for 1 år eller deltid i 2 år.

Den ettårige Songwriting kurset er ideelt for låtskrivere med en sterk bakgrunn i musikkteori hvis primære interesser skjerpe sine skriveferdigheter og arbeider sammen for å skape og utføre ny musikk.

Kurset lærer viktige teoretiske prinsipper gjennom praktisk musisering og tilnærminger låtskriving på en måte som er relatert til den moderne platebransjen.

Den LCCM ett år songwriting kurs Cert HE (MP) fokuserer på kreative og samarbeidsprosjekter for å hjelpe deg å bli en bedre låtskriver:

Kunstnerisk utvikling fra en skriftlig, arrangering og "sound" perspektiv Repertoarutvikling - utviklingen av populærmusikken Skrive og spille som et band Studio innspilling samarbeidsprosjekt Musikkteori og hørelære - stor / liten skala harmoni og rytmisk notasjon; utnytte teoretiske prinsipper for å styrke din skriver ... [-]

Musikk Kurs Cert Han - Bass Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Den ett år Bass kurs Cert HE (Creative Music Practice) på LCCM er ideelt for musikere som primære interesser er skjerpe sine ytelse ferdigheter og arbeider sammen for å skape ny musikk. Kurset lærer viktige teoretiske prinsipper gjennom praktisk musisering på en måte som er relatert til den moderne platebransjen ... [+]

Den ett år Bass kurs Cert HE (Creative Music Practice) på LCCM er ideelt for musikere som primære interesser er skjerpe sine ytelse ferdigheter og arbeider sammen for å skape ny musikk. Kurset lærer viktige teoretiske prinsipper gjennom praktisk musisering på en måte som er relatert til den moderne platebransjen.

Den LCCM ett år Bass kurs Cert HE (CMP) fokuserer på kreative og samarbeidsprosjekter for å hjelpe deg å bli en bedre Bass spiller:

Instrumental utvikling fra en skriftlig, arrangering og "sound" perspektiv Ytelse erfaring med å spille på ledende konsertscener i London Repertoarutvikling - utviklingen av populærmusikken Skrive og spille som et band Studio innspilling prosjekt ... [-]

Musikk Kurs Cert Han - Gitar Kurs

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Den ett år Guitar kurs Cert HE (Music Performance) på LCCM er ideelt for dyktige musikere som ønsker et program som fokuserer på å utvikle instrumental teknikk, teoretisk kunnskap og teknisk ytelse ferdigheter. Kurset omfatter en til en gitartimer ... [+]

Den ett år Guitar kurs Cert HE (Music Performance) på LCCM er ideelt for dyktige musikere som ønsker et program som fokuserer på å utvikle instrumental teknikk, teoretisk kunnskap og teknisk ytelse ferdigheter. Kurset omfatter en til en gitartimer.

Den LCCM ett år Guitar kurs Cert HE (MP) fokuserer på praktisk musisering til å hjelpe deg å bli en bedre gitar spiller:

Instrumental teknikker, begreper og tilnærminger, inkludert en-til-en undervisning Ytelse erfaring med å spille på ledende konsertscener i London repertoarutvikling Harmoni og teori Ear Training

Den Cert HE Music Performance programmet har de samme inngangskriteriene som LCCM grad kurset gjør det et program for seriøse musikere. Den CertHE er en FHEQ Nivå 4 kurs, slik at LCCM som er på samme nivå som året en av studiet. Det er rettet mot dem som ønsker å fokusere på kjerne praktiske og kreative ferdigheter heller enn bredden av akademisk læring er nødvendig for en musikk grad.... [-]


Videoer

LCCM - Student Life