LTC English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du går med på skolen vår, vil du ikke bare nyte leksjoner med våre kvalifiserte lærere, og arrangere aktiviteter hver uke, men du vil også studere i et palass fra det 18. århundre. Denne vakre og historiske bygningen var en gang hjemmet til Dukes of Devonshire og Lord Wilmington. Her på LTC Eastbourne tilbyr vi studentene en unik mulighet til å studere engelsk i en tradisjonell britisk skole på egen, privat, historisk eiendom.

Hvilke kurs er tilgjengelige på LTC Eastbourne?

Vår skole tilbyr en rekke engelskkurs i Eastbourne, fra generell engelsk og eksamensforberedende kurs for voksne studenter til en homestay og bolig sommerskole programmer for unge elever. Vi kan også tilby spesielle gruppeprogrammer når som helst på året. Besøk vår YouTube-side for å se hva du kan forvente fra våre sommerskole- og voksenkurs.

Hvor stor er LTC Eastbournes klasser?

Våre engelskspråklige kurs i Eastbourne består av små klasser, maksimalt 12 studenter per klasse. Våre små klasser betyr at hver kandidat får tilstrekkelig oppmerksomhet, slik at de kan fokusere på deres individuelle styrker og svakheter.

Vår skole har 25 klasserom og opptil 300 studenter i de travle månedene, med 360 om sommeren når vi bruker ekstra klasserom i nærheten av skolen.

Hva kan byen Eastbourne tilby studenter?

Eastbourne er et blomstrende ferieby som tiltrekker seg over fire millioner besøkende hvert år. Mens du studerer på en engelsk kurs i Eastbourne, vil du kunne slappe av i vår private hage på 10 hektar, tilbringe fritiden på stranden og utforske den lokale kystbyen. Ifølge Met Office, Eastbourne ligger i den mest solrike delen av England. Eastbourne ligger også bare 90 minutter fra London og 40 minutter fra Brighton med tog.

Visste du at LTC Eastbourne er over 60 år gammel?

I 2014 feiret LTC sin 60-årsjubileum som en etablert engelskskole i Eastbourne. Finn ut mer om historien til vår skole i våre 60 år med LTC Eastbourne 'mini brosjyre og les vårt blogginnlegg om LTC Eastbournes 60-årsjubileumsfester.

Steder

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland