Lancaster University International Study Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Din vei til suksess

Ved å delta på International Study Center før han begynner på universitetet, kan internasjonale studenter tilpasse seg livet i Storbritannia, samtidig som de arbeider for å forbedre akademiske studiekompetanse, engelskspråklige ferdigheter og ansettelsesevne. Studenter på International Study Center drar nytte av muligheten til å leve og studere på Lancaster University campus før de går frem til en grad på et topp britisk universitet.

Våre programmer blir undervist på campus ved International Study Center, og tilbys av Study Group - en global leder for å forberede studentene på akademisk suksess og givende karriere. Vi jobber direkte med Lancaster University for å gi internasjonale studenter muligheten til å studere ved et av de beste universitetene i Storbritannia.

Suksess

Om Lancaster University

Lancaster University er blant de 10 beste universitetene i Storbritannia, og er rangert på denne måten i tre av Storbritannias store universitetsligatabeller. Vi har en av de sikreste campusene i Storbritannia, hvor du kan leve, studere og forfølge din fremtidige karriere. Våre nye akademiske fasiliteter er noen av de beste i Europa, og vårt høyskolesystem gir personlig støtte og en fremragende studentopplevelse.

Studerer på Lancaster

På Lancaster hjelper vi deg med å oppnå akademisk suksess og få et bredt spekter av ferdigheter som vil forbedre dine karrieremuligheter.

Undervisning og forskning

Lancaster University er internasjonalt anerkjent for fremragende undervisning og forskning. I løpet av din grad vil dine veiledere hjelpe deg med å utforske de nyeste funnene i emnet ditt og oppfordre deg til å oppnå de høyeste karakterene som er mulige.

Fleksible alternativer

Du kan studere opptil tre emner ved å velge mindre emner sammen med ditt store gradalternativ. Dette gjør at du kan utforske en rekke interesser, og gir deg en bredere utdanning som er attraktiv for arbeidsgivere.

Akademiske fasiliteter og skoler

På Lancaster er våre splitter nye akademiske fasiliteter noen av de beste i Europa. Våre fakulteter og skoler er internasjonalt viktige, og vi investerer regelmessig i nye høyteknologiske fasiliteter. Vi har nylig investert £ 26 millioner i våre Kjemikalier og utstyr, og vår nye Engineering-bygning har høyteknologiske verksteder og laboratorier. Vi har også investert millioner av pund i vårt fremragende bibliotek, som holder over en million bøker. Vår Business School (LUMS) er blant de 100 beste i verden og vår Law School er rangert som den beste i nordvest i England.

Campus fasiliteter

Vår campus er en av de beste og sikreste i Storbritannia. Den har alt du trenger - du kan leve, studere og sosialisere her uten forstyrrelser. For å hjelpe deg med å oppnå suksess og få mest mulig ut av universitetets liv, har vi investert millioner av pund i våre moderne fasiliteter. På campus finner du enkelt banker, butikker, kafeer og medisinske kontorer for å gjøre ditt daglige liv enkelt og avslappende. Det er også teatre, kunstgallerier, et sportscenter med flere millioner pund og et multi-faith Chaplaincy-senter, slik at du alltid vil finne spennende arrangementer og hjelpsomme mennesker.

Student suksess

Universitetsliv

Våre høyskoler

Alle undergraduates tilhører en av åtte Lancaster høyskoler. Her vil du leve, studere og bli en del av studentlivet. Dette er den beste måten å møte nye mennesker og få den støtten du trenger når du tilpasser deg livet på universitetet. Lancaster er en av bare noen få britiske universiteter (inkludert Oxford og Cambridge) med et kollegialt system.

Bredere universitetsliv

Lancaster studenter kommer fra mer enn 100 forskjellige nasjonaliteter, så du vil møte studenter fra Storbritannia og over hele verden. Studentunionen (LUSU) har mer enn 200 grupper og samfunn du kan bli med, du kan til og med starte din egen. Du kan også bli med i konkurransedyktige idrettsforeninger og årlige sosiale arrangementer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forkurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Internasjonalt grunnår

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Lancashire

The International Foundation Year forbereder deg til grunnstudium på Lancaster. Du vil fokusere på engelsk, studieferdigheter og akademiske moduler, og begynne å planlegge for din fremtidige karriere. Etter Stiftelsesåret, kan du utvikle deg til din valgte grad på Lancaster - en av Storbritannias topp ti universiteter. [+]

Grad forberedelse

The International Foundation Year forbereder deg til grunnstudium på Lancaster. Du vil fokusere på engelsk, studieferdigheter og akademiske moduler, og begynne å planlegge for din fremtidige karriere. Etter Stiftelsesåret, kan du utvikle deg til din valgte grad på Lancaster - en av Storbritannias topp ti universiteter.

Hvordan fungerer det?

Når du søker på International Study Center på Lancaster, velger du en av seks bachelorgrader. Når du er akseptert til International Foundation Year, vil du motta et betinget tilbud for å studere for din valgte grad ved Lancaster University etter vellykket gjennomføring av ditt International Study Center-program. ... [-]


Videoer

Welcome to Lancaster

Student Support | Lancaster ISC