Le Cordon Bleu London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Le Cordon Bleu London Le Cordon Bleu handler om å lære de grunnleggende teknikkene i kjøkken, konditori, vin eller ledelsen å sørge for at hver av våre elever lykkes i livet. Vi tror at ved å lære deg den klassiske metoden for din spesialitet vil du da kunne anvende og tilpasse den til din fremtidige karriere.

  1. Få en av bransjens most internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner A Le Cordon Bleu diplom er en som er anerkjent og respektert av kulinariske fagfolk og regnes for å være synonymt med enestående kvalitet. Utviklet av våre egne eksperter, gir vår fagstoff studentene med oppdatert, godt undersøkt og praktisk kunnskap - i tråd med hva som kreves i dagens profesjonelle verden.

Når uteksaminert du vil bli en del av en eksepsjonell Alumni Network inkludert: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite og Michael Swamy bare for å nevne noen.

  1. Tren under veiledning av de mest anerkjente eksperter

Lær av et team av klassisk utdannet Master Chefs, vin og fiske fagfolk som dedikasjon til å dele sin "savoir-faire" vil sikre din suksess. På Le Cordon Bleu, er vi stolte av ansette lærere som er den beste i sitt felt, for å sikre utdanning våre studenter får er den høyeste kvalitet mulig.

  1. Lær i state-of-the-art fasiliteter

Le Cordon Bleu London skolen har noen av de mest avanserte anlegg og utstyr for å forberede deg for morgendagens kulinariske verden. Utstyret er tilgjengelig på skolen vår gjør at våre studenter til å lære klassiske franske, internasjonale og modernistiske kjøkken.

Det inkluderer:

selvstendige arbeidsstasjoner omfatter induksjon rekkevidde og forberedelse området for hver elev digitale sous-vide vannbad multi-sone konveksjon ovner fullt utstyrt bakeri kjøkken med retarder / prøvetrykkere og stein basert flukt ovner tandoori og anda ovner ventilert bygningsdel profesjonell vinsmaking rom

  1. Bli en del av et internasjonalt nettverk

Med et stadig økende antall skoler, være en del av Le Cordon Bleu familie vil åpne deg opp til et internasjonalt nettverk av kontakter og venner. Vårt nettverk er uovertruffen på å gi nyutdannede med den beste plattformen for å lansere en internasjonal karriere.

Hvert år ønsker vi velkommen over 100 forskjellige nasjonaliteter til skolen.

  1. bo og studere i en av de mest spennende byen i verden

Le Cordon Bleu ligger i et av de mest innovative og dynamiske byene i verden. London er ansett å være en av de gastronomiske hovedsteder i verden, tiltrukket seg noen av de mest spennende kokker til å jobbe i det voksende kulinariske og gjestfrihet industri. En by som sømløst blander klassisk og moderne stil, er mangfoldet av London speiles i stadig utvikling mat scene.

Det er byens umettelig appetitt for den mest spennende og nyskapende mat, som gjør London den perfekte setting for dem å forfølge en karriere i den kulinariske kunster, vin og gjestfrihet.

  1. Dra nytte av over 120 års erfaring og læring

Grunnlagt i 1895, Le Cordon Bleu til denne dag fortsatt en industrileder i franske kulinariske kunster, gastronomiske utdanning, vin og gjestfrihet. Våre programmer er internasjonalt anerkjent, slik at nyutdannede muligheten til å reise og bygge en verdensklasse karriere av skillet.

  1. Nyt en once in a lifetime opplevelse!

Prisbelønt FASILITETER

Etter over 50 år på 114 Marylebone Lane, ble Le Cordon Bleu Londons farten til 15 Bloomsbury Square i 2012 drevet av vår fortsatte forpliktelse til å levere den høyeste caliber av kulinariske og gjestfrihet utdanning som bygger på over 115 års erfaring trening studenter globalt. Anvendelsen av cutting edge utstyr gir ikke bare våre studenter med høyest kvalitet verktøy for å utvikle ferdigheter, men gir også opplevelsen av livet i et profesjonelt arbeidsmiljø.

Vi henter kun de beste råvarer til bruk i løpet av praktiske økter og demonstrasjoner, og hele tiden vurdere våre leverandører for å sikre at du alltid jobbe med den høyeste kvalitet ingredienser. Ved å levere våre studenter med spesialiserte elementer, lære deg å utvikle dine sanser og teknikker med førsteklasses ingredienser for å forberede seg til det profesjonelle miljøet.

En global karriere Med vårt brede spekter av omfattende kulinariske kunster, vin og ledelseskurs, vi hjelpe deg å sette grunnlaget for en global karriere.

Bevæpnet med de ferdigheter, kvaliteter og kjører deg kjøpe på Le Cordon Bleu, vil du være i stand til å stige til utfordringene i din fremtidige karriere og velge mellom mange alternativer blant varierte og spennende stillinger over hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplom i gastronomi, ernæring og mattrender

Campus Heltidsstudier 3 måneder March 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Utviklet av bransjeeksperter, har Diploma i Gastronomi, ernæring og mattrender blitt opprettet for å svare på den økende etterspørselen i sunn mat. [+]

Utviklet av bransjeeksperter, har Diploma i Gastronomi, ernæring og mattrender blitt opprettet for å svare på den økende etterspørselen i sunn mat.

Diplomet sikrer at fremtidige fagfolk effektivt kan svare på forbrukernes interesse for helse, velvære og næringsrik mat uten at det går på bærekraft eller kulinariske kreativitet.

Kurset integrerer prinsippene for ernæring i kulinariske kunster for å skape innovative, inspirerende og svært næringsrike måltider. Den tar sikte på å bygge et fundament som gjør at du kan gå videre i din fremtidige næringsmiddelindustrien karriere.

Dette programmet vil gi en helhetlig tilnærming til mat og ernæring gjennom forelesninger, kulinariske demonstrasjoner og praktisk anvendelse.... [-]


Diplom i kulinarisk ledelse

Campus Heltidsstudier 3 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

3-måneders Diplom i Kulinarisk Ledelse er designet for å gi deg kunnskap og ferdigheter til å lykkes i din kulinariske karriere, enten du ønsker å eie en matvarevirksomhet eller oppnå en lederstilling i restaurantbransjen. [+]

3-måneders Diplom i Kulinarisk Ledelse er designet for å gi deg kunnskap og ferdigheter til å lykkes i din kulinariske karriere, enten du ønsker å eie en matvarevirksomhet eller oppnå en lederstilling i restaurantbransjen.

Le Cordon Bleu London Diplom i Kulinarisk Ledelse er et heltidskurs med mellom 20 og 24 timer i uken som fokuserer på avanserte kulinariske ferdigheter (modernistiske / molekylære / flersensitive teknikker), gastronomi, kreativitet (utvikling av oppskrifter), forretninger og restaurant management (utforming av menyer, koster og styring av forsyningskjeden). Ved slutten av kurset vil du kunne demonstrere dine innovative ideer når du skal sette opp og utvikle din egen forretnings profil.... [-]


Diplom i vin, gastronomi og ledelse

Campus Heltidsstudier 6 måneder April 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

The Diploma i Wine, gastronomi og Management forbereder studentene til å lykkes i en verden av vin med et operativt og strategisk tilnærming til mat og drikke virksomhet. [+]

The Diploma i Wine, gastronomi og Management forbereder studentene til å lykkes i en verden av vin med et operativt og strategisk tilnærming til mat og drikke virksomhet.

Et diplom utviklet av anerkjente vin fagfolk for å møte bransjens behov.

The Diploma i Wine, gastronomi og Management har blitt utviklet for å gi studentene en inngående kunnskap om vin innlemme vin sensorisk analyse, vinproduksjon, mat og vin paring, markedsføring og bedriftsledelse. Ekskursjoner til kjente vinprodusenter, bryggerier og destillerier, samt besøk til handel smaksprøver, gjør dette til en av de mest innovative og profesjonelle vinkurs i Storbritannia.

Et omfattende program rettet mot dem med en glødende lidenskap for vin som ønsker å endre sin hobby i en karriere, er dette Le Cordon Bleu Diplom første skritt til suksess.... [-]


Diplôme de Boulangerie

Campus Heltidsstudier 7 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vår Diplôme de Boulangerie har blitt spesielt utviklet for å møte behovene til den voksende kulinariske sektoren i gjestfrihetsbransjen. Programmet tar sikte på å gi deg de klassiske og praktiske ferdighetene til Boulangerie Arts, kjøkkenbehandling og gastronomi. [+]

Vår Diplôme de Boulangerie har blitt spesielt utviklet for å møte behovene til den voksende kulinariske sektoren i gjestfrihetsbransjen. Programmet tar sikte på å gi deg de klassiske og praktiske ferdighetene til Boulangerie Arts, kjøkkenbehandling og gastronomi.

I løpet av kurset vil du lære et stort utvalg av Boulangerie teknikker som grunnleggende brød deig, viennoiserie, og skape og administrere din egen starter kulturer for surdeir. Du får en sjanse til å utvikle din kreativitet, samtidig som du øker din forståelse av hvordan du driver en liten bedrift.

Dette programmet vil gi deg kunnskap om alle aspekter av Boulangerie-handelen. Du vil lære gjennom demonstrasjoner, praktisk bruk, forelesninger og besøk på stedet.... [-]


Diplôme de Cuisine

Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Le Cordon Bleus høyt anerkjente Cuisine Diploma tilbyr det mest strenge og omfattende programmet i klassiske franske kulinariske teknikker tilgjengelig i dag. Vi tror på å lære gradvis klassisk metode og teknikker er primære for deg å kunne bruke den til alle typer matretter og tilpasse den til din fremtidige karriere. [+]

Le Cordon Bleus høyt anerkjente Cuisine Diploma tilbyr det mest strenge og omfattende programmet i klassiske franske kulinariske teknikker tilgjengelig i dag. Vi tror på å lære gradvis klassisk metode og teknikker er primære for deg å kunne bruke den til alle typer matretter og tilpasse den til din fremtidige karriere.

Ved å fullføre Cuisine Diploma vil du være klar til å utvikle seg med en rekke spennende karrieremuligheter som har lært alle nødvendige faglige ferdigheter. Du vil bli undervist av vårt team av klassisk trente master kokker som har erfaring med å jobbe i ledende stillinger i verdens fineste kjøkken og Michelin-stjerne restauranter.

KURSSTRUKTUR OG INNHOLD... [-]

Diplôme de Pâtisserie

Campus Heltidsstudier 9 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vår Diplôme de Pâtisserie består av tre sertifikater: Basic, Intermediate and Superior. Når du utvikler seg, blir teknikkene som blir undervist, mer avanserte for å utvikle dine evner på en strukturert måte. Vårt Diploma er anerkjent globalt som en av de mest respekterte kulinariske kvalifikasjoner. [+]

Vår Diplôme de Pâtisserie består av tre sertifikater: Basic, Intermediate and Superior. Når du utvikler seg, blir teknikkene som blir undervist, mer avanserte for å utvikle dine evner på en strukturert måte. Vårt Diploma er anerkjent globalt som en av de mest respekterte kulinariske kvalifikasjoner.

I løpet av opplæringen lærer du klassiske konditorivarer mens du utvikler din kreative stil. Våre pateisserie master kokker vil lede demonstrasjoner som viser viktige teknikker i skapelse og dekorasjon av klassisk konditori og moderne restaurant desserter.

Vi tror på å lære gradvis klassisk metode og teknikker er primære for deg å kunne bruke den til alle typer matretter og tilpasse den til din fremtidige karriere.... [-]


Intensive Diplôme de Cuisine

Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Fremskynd dine kulinariske ambisjoner med vårt Intensive Diplôme de Cuisine, som lærer den samme kunnskapen om klassisk matteknikk som vårt ni-måneders diplom, men gjennom en kondensert seks måneders struktur. [+]

Fremskynd dine kulinariske ambisjoner med vårt Intensive Diplôme de Cuisine, som lærer den samme kunnskapen om klassisk matteknikk som vårt ni-måneders diplom, men gjennom en kondensert seks måneders struktur.

Utvikle dine ferdigheter i mat og lær å lage retter av eksepsjonell smak og presentasjon. Du vil få kunnskap fra vårt team av klassisk trente Master Chefs som har mange års erfaring i Michelin-stjerne restauranter og bransjens fineste kjøkken.

Vi tror på å lære gradvis klassisk metode og teknikker er primære for deg å kunne bruke den til alle typer matretter og tilpasse den til din fremtidige karriere.

Grunnleggende og mellomledd nivå av dette diplomet er ferdigstilt på tre måneder, med overlegen nivå gjennomført med ytterligere tre måneders studie.... [-]


Intensive Diplôme de Pâtisserie

Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Fremskynd dine kulinariske ambisjoner med vår Intensive Diplôme de Pâtisserie, som lærer den samme kunnskapen om klassisk patetikkteknikk som vårt ni-måneders diplom, men gjennom en kondensert seks måneders struktur. [+]

Fremskynd dine kulinariske ambisjoner med vår Intensive Diplôme de Pâtisserie, som lærer den samme kunnskapen om klassisk patetikkteknikk som vårt ni-måneders diplom, men gjennom en kondensert seks måneders struktur.

Gjennom studiet av dette programmet, vil du bli dyktig i kulinarisk kunst av konditori og få viktige kreative ferdigheter til å lage eksepsjonelle retter og utstillinger. Kunnskap deles av vårt team av klassisk utdannede Master Chefs som har mange års erfaring i Michelin-stjerne restauranter og bransjens fineste kjøkken.

Grunnleggende og mellomledd nivå av dette diplomet er ferdigstilt på tre måneder, med overlegen nivå gjennomført med ytterligere tre måneders studie.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplôme

Campus Heltidsstudier 9 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Le Cordon Bleu Grand Diplôme® er respektert over kulinariske og gjestfrihetsbransjen som et høydepunkt, og er en innflytelsesrik kvalifisering som gjør at du kan oppfylle dine ambisjoner og forfølge de mest ettertraktede karrierer. Du lærer først grunnleggende kulinariske ferdigheter før du bruker denne kunnskapen til kvalitetsprodukt og spesialiserte ingredienser. [+]

Le Cordon Bleu Grand Diplôme® er respektert over kulinariske og gjestfrihetsbransjen som et høydepunkt, og er en innflytelsesrik kvalifisering som gjør at du kan oppfylle dine ambisjoner og forfølge de mest ettertraktede karrierer. Du lærer først grunnleggende kulinariske ferdigheter før du bruker denne kunnskapen til kvalitetsprodukt og spesialiserte ingredienser.

Vår Grand Diplôme® er den mest prestisjefylte kulinariske kvalifikasjonen fra Le Cordon Bleu, som kombinerer studien av Diplôme de Cuisine og Diplôme de Pâtisserie. Dette godkjente diplomet tildeles etter ni måneders heltidsundervisning.

Le Cordon Bleus høyt anerkjente Cuisine Diploma tilbyr det mest strenge og omfattende programmet i klassiske franske kulinariske teknikker tilgjengelig i dag. Vi tror på å lære gradvis klassisk metode og teknikker er primære for deg å kunne bruke den til alle typer matretter og tilpasse den til din fremtidige karriere.... [-]


Sommerkurs

Le cordon bleu sommerskole

Campus Heltidsstudier 3 uker August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Le Cordon Bleu har et stort utvalg av matkurs tilgjengelig i sommer. Fra klasser av bare noen timer til formelt akkreditert 6 kurs i uken, bør du være i stand til å finne den matlagingskurs som vil passe deg best. Våre kulinariske kurs er en flott måte å lære mer om de grunnleggende teknikker i kjøkken, konditori eller vin i underholdende og uformelle klasser. [+]

Le Cordon Bleu har et stort utvalg av matkurs tilgjengelig i sommer. Fra klasser av bare noen timer til formelt akkreditert 6 kurs i uken, bør du være i stand til å finne den matlagingskurs som vil passe deg best. Våre kulinariske kurs er en flott måte å lære mer om de grunnleggende teknikker i kjøkken, konditori eller vin i underholdende og uformelle klasser.

Enten du skal på en profesjonell matlaging karriere, eller bare ønsker å studere i løpet av sommeren for din egen interesse bør du være i stand til å finne et sommerprogram for deg.

INTENSIVE mat og konditori SERTIFIKATER Intensiv Basic Cuisine

Forutsetning: ingen Varighet: 6 uker Intensive Basic Cuisine introduserer deg til de tradisjonelle franske kulinariske teknikker. I denne første programmet vil du lære:... [-]


Videoer

Le Cordon Bleu London

The Teaching Team

Life as a Student

Alumni Success Stories

Kontakt
Besøksadresse
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, England, GB