Leicester College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Studer engelsk i levende, historisk Leicester!

Leicesters multikulturalisme reflekterer Leicester College, og tilbyr en av de bredeste valgene av kurs på engelsk for ESOL-kursere i landet. Vi tilbyr ulike nivåer og typer selvfølgelig for å hjelpe deg med å forbedre engelskspråklige ferdigheter for profesjonell utvikling, for ansettelse eller for å forberede deg til videre studier i Storbritannia.

Leicester er moderne by, rik på kunst, kultur, sport og historie. En nylig regenereringsstasjon på 3 milliarder dollar har satt byen fast på kartet som reisemål for turisme, shopping og underholdning. Byen fortsetter å produsere førsteklasses talent innen sport, forretning og kunst, blant annet rockeband Kasabian, tv-presentatør Gok Wan, skuespiller Sam Hopper og eventyrfører Sarah Outen.

Som hjem for tre store utdanningsinstitusjoner, er Leicester utvilsomt en ekte studentby med fasiliteter som passer.

Du vil aldri bli sulten - restauranter og kafeer inkluderer autentiske retter fra hele verden. På samme måte har byen et bredt utvalg av uavhengige kaffebarer, cocktail- og vinbarer, tradisjonelle puber og til og med en Champagne-bar!

Internasjonal undervisning og læring

Våre utmerkede fasiliteter og ekspertundervisning gir våre studenter kunnskap, ferdigheter og erfaring til å være ledende på sitt utvalgte felt, åpne dører for sysselsetting og videreutdanning. Med mindre klassestørrelser enn de fleste universiteter, betyr det at du får mer personlig oppmerksomhet og støtte fra våre lærere.

Det er betydelig å studere i Storbritannia, og du vil få muligheten til å utvikle ferdigheter og erfaringer, øke din kulturelle kjennskap til Storbritannia, og forbedre dine engelskspråklige ferdigheter både i og utenfor klasseromsmiljøet.

Vi vet at muligheten for å forlate hjemmet ditt og flytte til et nytt land for å studere, kan være en spennende, men stressende tid, men vi lover at du vil motta all den støtten og veiledningen du trenger for å få mest mulig ut av din tid med oss.

Beliggenhet, beliggenhet

Leicester ligger i East Midlands, veldig i hjertet av landet, med gode transportforbindelser til alle deler av Storbritannia. London St. Pancras Station ligger litt over en time unna med tog - og derfra kan du hoppe på Eurostar og være i Paris på litt over fire timer!

Både East Midlands og Birmingham internasjonale flyplasser er mindre enn en time unna med bil og lett tilgjengelig med offentlig transport. Det er direkte togforbindelser mellom Leicester og både Stansted og Luton flyplasser, og Storbritannias gateway-flyplasser i London Heathrow og London Gatwick er også lett tilgjengelige. For ytterligere informasjon om Leicester, vennligst besøk www.visitleicester.info

Internasjonal Studentberikningsaktiviteter

Ved ankomst i Leicester, vil International Office gi informasjon og støtte for å hjelpe deg med å integrere deg i høgskolens liv og inn i Leicester City selv.

I tillegg til kurs er en rekke sosiale aktiviteter tilgjengelig for våre internasjonale studenter. En rekke aktiviteter og arrangementer tilbys - noe spesielt for internasjonale studenter og noen åpne for alle studenter. Disse er laget for å hjelpe deg med å få nye venner, øve engelsken din og berike din forståelse av Storbritannias historie og dens forskjellige kulturer og tradisjoner.

Steder

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland