Leiths School of Food and Wine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Leiths School of Food and Wine har et internasjonalt rykte som en førsteklasses skole for matlaging og har trent TV kokker inkludert Lorraine Pascale, Gizzi Erskine og Matt Tebutt, produsert Michelin-stjernekokker inkludert Joe Mercer-Nairn (Medlar) og Matt Christmas (Chez Bruce), kjente matskribenter inkludert Diana Henry, Xanthe Clay og Lulu Grimes og matprodusenter som Alan Rosenthal, eier av stuet! og Camilla Stephens av Higgidy Pies.

7 grunner til å lære i Leiths School of Food and Wine

Jeg grunn en

Våre kurs er aldri dumbed ned. Her på Leiths har vi en sterk tro på viktigheten av solide kokkekunnskaper. Vi vil hjelpe deg å mestre teknikkene du vil bruke for en levetid.

II Reason to

På den annen side, er vi det motsatte av innestengt. Fra Street Food til mat fra Peru, vi er stadig ute og farter, utforske nye mattrender og innlemme dem i vårt kursprogram.

III grunn tre

Våre kjøkken er virksomheten. Nyt opplevelsen av læring i profesjonell stil kjøkken med top-of-the-range utstyr, fra Proware kobber pans til Magimix blender.

IV grunn fire

Våre råvarer er ferske, tanke hentet og den aller beste kvaliteten.

V grunn fem

Vi lærer den enkelte. På vår diplom kurs, vil det ikke være noen kokk rope på klassen, vil du følge en individuell læringsplan. Denne filosofien strekker til våre entusiast klasser, hvor vi tar glede i å møte enkeltpersoner og løse sine gåter!

VI grunn seks

Våre lærere er fantastisk. Folk skriver dette på vår tilbakemelding danner gang på gang. Enten du opplever Nathan Outlaw ekspert kunnskap eller Angela Malik uhemmet entusiasme, vil du bli underholdt, utfordret og støttet.

VII grunn syv

Vi er kjent som den beste, og du finner våre kandidater i den øverste posisjonen rettigheter over hele næringsmiddelindustrien. De skriver for mat blader, bidra til matlaging show, bly restaurant lag og lansere næringsmiddelkonsern. Vi er utrolig stolte av dem - og de ofte gir store muligheter for våre studenter.

Steder

London

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland