Les den offisielle beskrivelsen

Leiths School of Food and Wine har et internasjonalt rykte som en førsteklasses skole for matlaging og har trent TV kokker inkludert Lorraine Pascale, Gizzi Erskine og Matt Tebutt, produsert Michelin-stjernekokker inkludert Joe Mercer-Nairn (Medlar) og Matt Christmas (Chez Bruce), kjente matskribenter inkludert Diana Henry, Xanthe Clay og Lulu Grimes og matprodusenter som Alan Rosenthal, eier av stuet! og Camilla Stephens av Higgidy Pies.

7 grunner til å lære i Leiths School of Food and Wine

Jeg grunn en

Våre kurs er aldri dumbed ned. Her på Leiths har vi en sterk tro på viktigheten av solide kokkekunnskaper. Vi vil hjelpe deg å mestre teknikkene du vil bruke for en levetid.

II Reason to

På den annen side, er vi det motsatte av innestengt. Fra Street Food til mat fra Peru, vi er stadig ute og farter, utforske nye mattrender og innlemme dem i vårt kursprogram.

III grunn tre

Våre kjøkken er virksomheten. Nyt opplevelsen av læring i profesjonell stil kjøkken med top-of-the-range utstyr, fra Proware kobber pans til Magimix blender.

IV grunn fire

Våre råvarer er ferske, tanke hentet og den aller beste kvaliteten.

V grunn fem

Vi lærer den enkelte. På vår diplom kurs, vil det ikke være noen kokk rope på klassen, vil du følge en individuell læringsplan. Denne filosofien strekker til våre entusiast klasser, hvor vi tar glede i å møte enkeltpersoner og løse sine gåter!

VI grunn seks

Våre lærere er fantastisk. Folk skriver dette på vår tilbakemelding danner gang på gang. Enten du opplever Nathan Outlaw ekspert kunnskap eller Angela Malik uhemmet entusiasme, vil du bli underholdt, utfordret og støttet.

VII grunn syv

Vi er kjent som den beste, og du finner våre kandidater i den øverste posisjonen rettigheter over hele næringsmiddelindustrien. De skriver for mat blader, bidra til matlaging show, bly restaurant lag og lansere næringsmiddelkonsern. Vi er utrolig stolte av dem - og de ofte gir store muligheter for våre studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Leiths School of Food and Wine

Den Leiths Diploma er en anerkjent full tid matlaging kurs beregnet for de som ønsker å starte en karriere i mat. Det tilbyr omfattende faglig opplæring som skal sikre en ... [+]

Den Leiths Diploma er en anerkjent full tid matlaging kurs beregnet for de som ønsker å starte en karriere i mat. Det tilbyr omfattende faglig opplæring som skal sikre en helhetlig kunnskap om mat og vin sammen med en klar følelse av dagens trender og kulinariske stiler, meny planlegging og budsjettering.

Egnet for:

Alle som er interessert i en karriere i næringsmiddelindustrien. Dette inkluderer:

Å jobbe som en profesjonell eller privat kokk Åpning av en kafé, pub, bistro eller restaurant Starte en catering virksomhet Utvikling matvarer mat styling mat skriving Mat media, markedsføring og PR

The Diploma kan oppnås på to eller tre semestre. De tre sikt Diploma, som starter i høst, består av stiftelsen, Intermediate og Advanced sertifikater. The Diploma kan også oppnås i to perioder, som starter i januar, hvis du har nok kunnskap om matlaging, tidligere kulinariske trening, eller tilstrekkelig praktisk erfaring til å utelate Foundation Term.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
36 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Leiths School of Food and Wine

Denne morsomme pakket, er en uke introduksjon til matlaging perfekt for de med en lidenskap for mat og underholdende og ideelt for de som tar turen til sjette form eller ... [+]

Denne morsomme pakket, er en uke introduksjon til matlaging perfekt for de med en lidenskap for mat og underholdende og ideelt for de som tar turen til sjette form eller i arbeidslivet. Fylt med praktiske tips og teknikker for den spirende kokk og slutter med en morsom og kreativ kokk av som studenter sette sine nye funnet ferdigheter på prøve

Eksempel på oppskrifter:

Laks bakt med en rakett pesto skorpe Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki sjokolade ørretrullade

Hva er inkludert:

En Leiths forkle En Leiths Hvordan lage bok En oppskriftsheftet Alle ingrediensene gitt og veide opp for deg på forhånd Lunsj av din egen gjør ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Leiths School of Food and Wine

Denne morsomme pakket, er en uke introduksjon til matlaging perfekt for de med en lidenskap for mat og underholdende og ideelt for de som tar turen til universitet eller ... [+]

Denne morsomme pakket, er en uke introduksjon til matlaging perfekt for de med en lidenskap for mat og underholdende og ideelt for de som tar turen til universitet eller i arbeidslivet. Fylt med praktiske tips og teknikker for den spirende kokk og slutter med en morsom og kreativ kokk av som studenter sette sine nye funnet ferdigheter på prøve.

Eksempel på oppskrifter:

Laks bakt med en rakett pesto skorpe Lamb wraps med harissa dressing og tzatziki sjokolade ørretrullade

Hva er inkludert:

En Leiths forkle En Leiths Hvordan lage bok En oppskriftsheftet Alle ingrediensene gitt og veide opp for deg på forhånd Lunsj av din egen gjør ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Leiths School of Food and Wine

Våre fem dagers Nøkkelkokkekunnskaper kurset er ideelt for de som er nye til matlaging eller har begrenset erfaring og vil lære grunnleggende ferdigheter for matlaging su ... [+]

Våre fem dagers Nøkkelkokkekunnskaper kurset er ideelt for de som er nye til matlaging eller har begrenset erfaring og vil lære grunnleggende ferdigheter for matlaging suksess.

Læring med de av en lignende ferdigheter nivå du vil lage din vei gjennom et herlig utvalg av oppskrifter utviklet for å hjelpe deg med å utvikle et bredt spekter av ferdigheter. Ved slutten av uken vil du bli overrasket over hvor mye du har oppnådd.

Egnet for

Voksne som er nye til matlaging Voksne med liten erfaring eller lav selvtillit på kjøkkenet De som ønsker å forbedre sine kjøkkenferdigheter

Del 2 vilje skjer i april og juli, og dekker flere grunnleggende matlaging ferdigheter og matlaging for middagsselskaper. Disse kursene kan tas i valgfri rekkefølge eller som en to ukers kurs i juli. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk