London Jewellery School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

London Jewellery School er Europas største smykke treningssenter basert på Hatton Garden. Med over 100 smykkerskurs å velge mellom, er det mer enn 25 førsteklasses lærere og tre fullt utstyrte smykkeverksteder. Det er noe på London Jewellery School for alle.


Vårt motto er at " alle kan lage smykker " som vi virkelig tror. Våre smykker klasser er egnet for alle evner fra komplette nybegynnere til profesjonelle gullsmedere. Vi driver smykkekurs på hverdager, kvelder og helger for å passe til alle rutetider og priser starter fra bare £ 25.00 . Vi kjører også svært populære hønefester, som driver regelmessig privatundervisning og brudekjoler som gjør workshops, samt å holde åpne studioer der elevene kan komme og bruke våre fullt utstyrte smykkerverksteder og generelle fasiliteter./>

LJS ble satt opp i 2009 av smykker designer Jessica Rose. Det begynte med bare en klasse i måneden fra en felleshall i Sør-London, og innen noen få år er vokst til Londons mest populære smykkesteder.

Jessica deltok første gang i en nybegynnerbeading smykkeklasse for moro og elsket det så mye at hun bestemte seg for å forlate sin heltidsjobb og gjorde den modige bevegelsen for å sette opp sin egen smykkervare, lage og selge smykker. Etter noen år begynte Jessica å lære smykker å lage klasser i en felleshall som en sidelinje. Hun syntes det var så hyggelig at hun bestemte seg for å sette opp London Jewellery School som et senter for morsom og tilgjengelig smykker i verdensklasse i London.

Alle Jessicas trening har vært gjennom å delta på korte kurs som de vi kjører på smykkeskolen, og hun er en ekte advokat og troende på denne læringsmetoden. Hennes prestasjoner i å sette opp skolen har blitt anerkjent gjennom å vinne en rekke priser, få oppmerksomhet fra pressen og bli omtalt på TV-nyheter og dokumentarfilmer.


Vår visjon/>


"Alle kan lage smykker"/>


London Jewellery School ble satt opp av en lidenskap for smykker og troen på at alle burde ha muligheten til å lære av høy kvalitet, profesjonelle teknikker i et miljø som er åpent, innbydende og inspirerer kreativitet./>

Vår visjon er å ...

'Ta med smykker til verden'


Som vi streber etter å gjøre gjennom våre kjerneverdier av .../>


vennlighet

Vi tror at læring skal være morsomt, og at den beste måten å være kreativ og utvikle er å nyte hva du gjør. På LJS vil du alltid bli møtt med et smil, gjort for å føle seg hjemme og selvfølgelig ha rikelig tilgang til våre berømte kjekspiker.


profesjonalitet/>

Kvaliteten og profesjonaliteten til våre klasser og undervisning er viktig for oss. Alle våre veiledere er dyktige i emnene de underviser, og vi oppfordrer høye prestasjonsnivåer og ambisjoner til alle våre studenter, ansatte og veiledere.


inclusivity/>

Lære å lage smykker bør ikke være eksklusiv eller reservert for en elite noen, men noe som alle kan engasjere seg i. Uansett om du er i det for moro og avslapning, å utvikle en hobby, sette opp og vokse en smykkervirksomhet eller utvikle en karriere i feltet vi ønsker alle like velkommen.


Samfunnet/>

Det eneste vi elsker mer enn smykker er menneskene som gjør det! Vi vurderer hver og en av våre ansatte, studenter og veiledere som en del av LJS-familien, og streber etter å støtte hverandre som et samfunn både online gjennom sosiale medier og i kjødet gjennom kommunikasjon, klasser og arrangementer.


Vekst/>

Sist men ikke minst, er vi dedikert til veksten av våre studenter, ansatte og veiledere, samt veksten av smykkeindustrien som helhet. Alle våre klasser følger en sett struktur for å tillate elevene å utvikle seg i eget tempo fra fullstendig nybegynner til profesjonelle gullsmedere.


Vennligst merk: Våre klasser er egnet for personer i alderen 16 og over/>

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Avansert Smykker Diploma

Campus Heltidsstudier 3 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er vårt høyere nivå, avansert oppfølgingskurs fra det 1-årige eller 7-ukers intensive Diplom i Creative Jewellery. Det er et to-ukers intens, teknikkbasert kurs som fokuserer primært på å utvikle mer avanserte benkevner i sølvarbeid og relaterte materialer. På slutten av to ukers opplæring tar studentene en 5-dagers plassering (som vi tilbyr støtte for å finne) i et smykkemessig miljø. Dette kan enten skygge en gullsmed, jobbe i en smykkerbutikk eller et galleri eller en annen plassering som tilbyr erfaring som er relevant for smykkets ambisjoner. [+]

Dette er vårt høyere nivå, avansert oppfølgingskurs fra det 1-årige eller 7-ukers intensive Diplom i Creative Jewellery. Det er et to-ukers intens, teknikkbasert kurs som fokuserer primært på å utvikle mer avanserte benkevner i sølvarbeid og relaterte materialer. På slutten av to ukers opplæring tar studentene en 5-dagers plassering (som vi tilbyr støtte for å finne) i et smykkemessig miljø. Dette kan enten skygge en gullsmed, jobbe i en smykkerbutikk eller et galleri eller en annen plassering som tilbyr erfaring som er relevant for smykkets ambisjoner.

Inntakskrav

Dette kurset er egnet for studenter som har fullført Diploma i Creative Jewellery med oss, men kan også bli tatt av dem med lignende ferdighetsnivå til våre Diploma-kandidater, som ønsker å fremme sine benk og smykker design ferdigheter. Alle tidligere eksamensstudenter blir bedt om å gjennomføre et korttelefonintervju før bestilling og ikke-diplomstudenter blir bedt om å delta i et intervju på skolen, med prøver av arbeidet deres, for å sikre egnethet til kurset.... [-]


Diplom

Diplom I Kreative Smykker

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Diplomaet i Creative Jewellery er et intensivt og omfattende årslang kurs som går 1 dag i uken og dekker et bredt spekter av smykker teknikker fra tradisjonelt sølvverk og design til perler, metall ler og motesmykker. Det er åpent for folk i alle aldre (tidligere studenter har variert i alderen fra 16-70!) Og passer for komplette nybegynnere, samt de som har noen tidligere smykker opplevelse. [+]

Diplomaet i Creative Jewellery er et intensivt og omfattende årslang kurs som går 1 dag i uken og dekker et bredt spekter av smykker teknikker fra tradisjonelt sølvverk og design til perler, metall ler og motesmykker. Det er åpent for folk i alle aldre (tidligere studenter har variert i alderen fra 16-70!) Og passer for komplette nybegynnere, samt de som har noen tidligere smykker opplevelse.

Kursinnhold/>

Term 1

Beginners BeadingMellomliggende BeadingNybegynnere SølvPiercing, polering og etterbehandlingBeginners Metal ClaySmykker DesignSmeltet glasssmykkerHarpiks (2 dagers klasse)Legge gull til metall leireWorkshop DayMerkedag

Term 2

Mote SmykkerLodding MasterclassPerler i Metal ClayRinger i Metal ClayTeknisk tegningMellomliggende SølvsmykkerNybegynnere Wax CarvingBeginners Wire WrappingIntermediate Wax CarvingNybegynnere EmaljeringWorkshop DayMerkedag (denne modulen inkluderer også mulighet til å delta på en gruppetur)... [-]

Diplom I Kreative Smykker Intensive

Campus Heltidsstudier 7 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er en intensiv versjon av vårt 1-årige Diplom i Creative Jewellery. I løpet av 7 uker, mandag-fredag, vil du fullføre hele året-lange kurset og når du oppnår kriteriene, vil du oppnå Diplom-kvalifikasjonen. Dette er perfekt for utenlandske studenter eller de som ønsker intensiv trening over sommeren. [+]

Dette er en intensiv versjon av vårt 1-årige Diplom i Creative Jewellery. I løpet av 7 uker, mandag-fredag, vil du fullføre hele året-lange kurset og når du oppnår kriteriene, vil du oppnå Diplom-kvalifikasjonen. Dette er perfekt for utenlandske studenter eller de som ønsker intensiv trening over sommeren.

Kurset løper mandag-fredag ​​kl. 10-17.

Hva er inkludert

Inkludert i kurset er alle grunnmaterialene som trengs for hver leksjon, bruk av våre fullt utstyrte studioer i løpet av kursene og vår vanlige ekspertundervisning. Du vil også bli tildelt en støttetrener som vil markere arbeidet ditt og møte deg regelmessig for å gjennomgå og diskutere fremdriften din. Disse møtene vil være utenfor din planlagte kurstid. Du vil bli gitt opptil 5 gratis dager med studietid gjennom hele kurset (verdt £ 150), som du vil få tilgang til på slutten av kurset for å forberede din siste utstilling.... [-]


Diplom I Sølvsmykker

Campus Heltidsstudier 26 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Denne to-semester Diploma Course er designet for å utvikle de benkevennlighetene som trengs for å produsere profesjonelle sølvsmykker. Det har blitt lansert for å utfylle vårt vellykkede, blandede media-diplom i kreative smykker og spesielt for å møte behovene til beslutningstakere som ønsker å fokusere utelukkende på sølv. Kurset tar deg fra grunnleggende sølvsmykkeferdigheter til å kunne designe og produsere din egen samling ved hjelp av en rekke teknikker og designfag. Kurset inkluderer høy kvalitet undervisning i små grupper i et fullt utstyrt smykkeverksted med en tillatelse på 20g sølv per aktuell klasse. [+]

Denne to-semester Diploma Course er designet for å utvikle de benkevennlighetene som trengs for å produsere profesjonelle sølvsmykker.

Det har blitt lansert for å utfylle vårt vellykkede, blandede media-diplom i kreative smykker og spesielt for å møte behovene til beslutningstakere som ønsker å fokusere utelukkende på sølv.

Kurset tar deg fra grunnleggende sølvsmykkeferdigheter til å kunne designe og produsere din egen samling ved hjelp av en rekke teknikker og designfag.

Kurset inkluderer høy kvalitet undervisning i små grupper i et fullt utstyrt smykkeverksted med en tillatelse på 20g sølv per aktuell klasse.

veiledere

Klassene på dette kurset er undervist av erfarne og vellykkede designer gullsmedere, inkludert Helen Walls, Hayley Kruger, Penny Akester, Michelle Leaver, Amy Keeper, Alison, Natasha Lisa.... [-]