Loughborough College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Loughborough College!

Etablert i 1909, er vi stolte av vår mangeårige rykte for å tilby gode nivåer av høy kvalitet undervisning og opplæring på tvers Leicestershire.

Inspirerende suksess og berikende liv ...

Med et fantastisk utvalg av kurs, førsteklasses fasiliteter og en frisk tilnærming til moderne undervisning og opplæring, hvorfor ikke gå et annet sted?

Av de 11.000 studenter tiden registrert ved Loughborough College, vil de fleste enige om at det å studere med oss ​​betyr langt mer enn bare å få en kvalifisering.

Vi tilbyr en annen type læringsmiljø hvor du vil bli behandlet som en voksen og vår avslappet og innbydende campus betyr at du vil passe rett inn til College livsstil.

Vi har mange forskjellige kurs, fra A Levels til yrkesfag, Lærlinger, og grader, og du vil få mulighet til å få praktisk, industri-relaterte ferdigheter mens du studerer.

For å være broen til fremtiden ...

Med lenker til ledende universiteter og etablerte fagfolk, har våre kurs er utviklet med vekt på sysselsetting og tar sikte på å gi deg de relevante faglige og praktiske ferdigheter som trengs for å lykkes i arbeidslivet. Mange av våre programmer er yrkesbasert og gir deg muligheten til å bruke det du har lært i klassen til jobb roller i bransjen.

The College er vennlige og støttende, og vi tillate deg å utvikle og få den nødvendige uavhengighet og ansvar forventes av høyere nivå studie. Råd og støtte er tilgjengelig for alle studenter før innmelding og vil fortsette lenge etter endt utdanning.

En opplevelse ...

Vi ønsker at din opplevelse med oss ​​for å være verdifulle og spennende både i og utenfor klasserommet, og vi er alltid å utforske nye måter å holde ting friskt og interessant.

Det er så mange muligheter til å engasjere seg, og som en automatisk medlem av Loughborough Students 'Union (LSU), kan du velge å ta del i masse frivillig arbeid og sosiale ordninger. LSU har over 100 foreninger og har blitt kåret no.1 for student erfaring flere år på rad.

På campus, har vi et fullt utstyrt treningsstudio, dansestudioer, funksjonelle hår og skjønnhetssalonger, to kafeer og to restauranter, bibliotek, den Radmoor barnehage, og mye mer. Og fordi vi dele vår campus med University, har du full tilgang til alle fasilitetene som tilbys av begge institusjoner.

campus investering

Vi har investert over £ 30 millioner inn i College campus i løpet av de siste to årene for å gi den aller siste innen undervisning og læring ved Loughborough College. The Hub er et moderne kompleks, åpnet i 2014, med fantastisk matservering og en rekke student støttetjenester alt under ett tak i hjertet av College campus. Det er også hjem til vår spesialbygde Arts Academy, åpnet av HKH jarlen av Wessex, designet for å gi topp-nivå fasiliteter for de som ønsker å jobbe i kreative bransjer.

50 år etter at den ble bygget, har vi også investert over £ 14 millioner nyutvikle en av Loughborough College mest ikoniske strukturer. State-of-the-art bygningen huser Loughborough videregående skole og vår service Industries bestemmelsen, og fra september 2016, vil det huse vår Graduate Centre: en åpen læring plass dedikert til lavere studien.

Steder

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland