Loxdale English Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Loxdale English Centre er det perfekte stedet for studiene. Hvis du er på utkikk etter høy kvalitet, ser ikke rimelige engelske leksjoner ut lenger.

Siden den ble grunnlagt i 1968, har Loxdale English Centre kjørt engelskkurs av høy kvalitet til tusenvis av studenter. De fleste av våre språklærere har flere års erfaringer i undervisning i engelsk som fremmedspråk. Som en ytterligere garanti for kvalitet er vår skole akkreditert av Det britiske rådet for å undervise i engelsk og er medlem av engelsk britisk.

Vi ønsker internasjonale voksne studenter velkommen til Loxdale hele året, og vi har spesialprogrammer i januar og februar og sommeren for unge elever. Lukkede kurs for voksne og unge elever er også akseptert når som helst ute av sommeren.

Våre programmer

Loxdale English Centre er det perfekte stedet for studiene. Hvis du er på utkikk etter høy kvalitet, ser ikke rimelige engelske leksjoner ut lenger.

Loxdale er ikke som de fleste andre språkskoler. Når du studerer hos oss, får du tilgang til det bredest mulige valg av kurs, som hver er basert på aktiv studentdeltakelse og designet for å styrke din lærerfaring og forståelse av engelskspråk og kultur.

Våre livlige og interaktive programmer er designet for studenter som ønsker å forbedre sin evne til å kommunisere på engelsk i selskap med likesinnede mennesker fra hele verden, samtidig som de nyter opplevelsen av å lære i Brighton, en av Storbritannias mest livlige og kulturelle forskjellige byer.

For profesjonelle, frittstående engelskundervisning gjennomført i en varm og vennlig atmosfære, så er vår svært populære
General English Course er det perfekte svaret på dine behov.

Studer engelsk med andre emner for å få mest mulig ut av din tid i England. Engelsk Plus-kurset er en mulighet til å kombinere General English med et mangfoldig utvalg av fag med noe som passer til de fleste smaker.

Kursene inkluderer kunst, hagearbeid, mote, drama, historie, skjerm utskrift, fotografi, miljøstudier, media, britisk kultur og kreativ engelsk.

Mens du alltid opprettholder de høyeste akademiske standardene, er Loxdale kurs konkurransedyktige priser og representerer god valuta for pengene.

Det er ikke bare våre høye akademiske standarder som setter oss fra hverandre. Når du ankommer, vil du bli tildelt en personlig veileder som vil være der for å støtte og veilede deg gjennom hele studiet. Vi er forpliktet til å gi et stimulerende læringsmiljø basert på samarbeid og aktiv deltakelse som vil gi studenter i alle aldre og sosial bakgrunn for å nå sitt fulle potensiale.

Vi oppfordrer aktivt til kritisk studie samtidig som vi tar vare på toleranse og respekt for alle mennesker, kulturer og ideer. Studentene får mange muligheter til å påvirke ulike deler av kurset - fra sosiale aktiviteter til pensum.

Loxdale tilbyr virkelig deg "mer enn bare engelsk"! Så hvorfor ikke kom og bli med oss ​​for en uforglemmelig opplevelse?

fasiliteter

Vår skole ligger i et vakkert, tradisjonelt engelsk viktoriansk herskapshus og er omgitt av store hager og trær. Vi har overlegen fasiliteter på stedet, inkludert 16 klasserom, et bibliotek, et selvstudium med timetable lærerledede økter, gratis Wi-Fi, datarom, spisestue som serverer varm mat, snacks og drinker, en sportshall, bord tennisrom, store hager og 3 pianoer for studenter å bruke. Det er også et student sosialrom som er åpent hver dag og de fleste kvelder hvor elevene kan slappe av, sosialisere, spille sport, se på filmer, spille på Wii eller Play Station 3, studere og lage mat.

plassering

Loxdale ligger i Portslade som er en bolig forstad til Brighton

Svensk folkeskole

Loxdale English Centre er også en svensk folkeskole. Folkeskoler er en voksenutdannelsesorganisasjon, hovedsakelig i Skandinavia. Dette betyr at voksne studenter fra Sverige er kvalifisert til å få kursavgift finansiert gjennom et statsstipendium, noe som effektivt gjør kurset gratis.

Steder

Brighton

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland