Les den offisielle beskrivelsen

Nøkkelord

MC Academy ble åpnet i 2005 i Manchester City Center, og siden den gang har vi entusiastisk ønsket studenter fra hele verden velkommen til vår varme og vennlige skole. Vi er akkreditert av British Council - som er din forsikring om en engelsk engelsk standardskvalitet. Vi er også aktive medlemmer av EnglishUK.

MC Academy er en ledende leverandør av kvalitetskurs i engelsk som gir mye moro og sosiale programmer slik at du kan oppnå mest mulig av Manchester. MC Acamedy er også et PASSWORD TEST CENTER - testtakere mottar verdifull sertifisering for å gi bevis for deres engelskspråklige nivå.

plassering

Vi ligger i hjertet av Manchester, like foran de fantastiske Piccadilly-hagene. Den mest sentrale skolen i Manchester.

Vårt oppdrag

Vi tar sikte på å forme og inspirere drømmene til våre studenter ved å gi best mulig språkopplæring i et stimulerende og støttende miljø og også tilby muligheter for utdanning, personlig og kulturell utvikling.

kurs

Vi tilbyr et bredt spekter av engelskkurs - fra general engelsk til eksamen forberedelse til yrkesrettet engelsk trening.

 • Generell engelsk
 • IELTS
 • Forretningsengelsk
 • Cambridge eksamen forberedelse
 • En til en
 • konsern~~POS=TRUNC
 • Skreddersydde kurs

fasiliteter

 • Komfortable og moderne klasserom med interaktive whiteboards og internettilgang
 • Bibliotek
 • Datarom
 • Tre avslappende kaffesalonger å sosialisere seg i løpet av pause tider.
 • Et rom for bønn og kontemplasjon.

Akademiske ressurser

 • Grammatikkbøker for å slå opp et bestemt problemområde
 • Ordbøker for alle nivåer
 • Lesere for å forbedre dine leseferdigheter

Sosiale aktiviteter

Sosiale aktiviteter går hver uke og hver helg. Vi tilbyr også en dag og helg turer til steder som Liverpool, Leeds, Peak District, Chester og Edinburgh (weekend tur med en natt på et hostel inkludert). Hver uke prøver vi ulike aktiviteter og en gang i måneden organiserer vi en middag med studentene og en lærer å sosialisere og praktisere engelsk. Aktiviteter er gratis og inngår i skolepakken, men noen kan medføre ekstra kostnader.

Overnatting

På MC Academy vi glade for å tilby vertsfamilie og boliger med høy standard for alle studentene våre. Å gi et kvalitetsrom for å slappe av og studere er en del av vår forpliktelse til å sikre at hver student har en minneverdig tid med oss. Kostholdskrav og spesielle ønsker er lett tilgjengelig, inkludert Halal og vegetariske måltider.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

MC Academy

Business English kurset på MCSE er designet for å gi studentene det praktiske ferdigheter og kommunikasjonsnivå som kreves for å lykkes i et engelsktalende, internasjonal ... [+]

Oversikt

Business English kurset på MCSE er designet for å gi studentene det praktiske ferdigheter og kommunikasjonsnivå som kreves for å lykkes i et engelsktalende, internasjonalt forretningsmiljø.

Mål for kurset

Business English kurset på MCSE forbereder studentene til å jobbe internasjonalt på ulike forretningsområder ved å:

lærer elevene hvordan man bruker engelsk i forretningsmiljøerstuderer en rekke forretningsmessige emner som å arrangere møter, stillingsbeskrivelser, personal motivasjon, rekruttering, brevskriving, e-business, forretningsetikkutvikle viktige språkkunnskaper og tverrkulturelle kommunikasjonsevner gjennom forretningsorienterte oppgaverstimulerer kreativ tenkning og analyse ved å håndtere virkelige arbeidsforhold... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
MC Academy

Det internasjonale engelskspråklige testsystemet (IELTS) er verdens anerkjente engelskprøve. Over 1,4 millioner kandidater tar test hvert år for å starte sine reiser til ... [+]

Hva er det?

Det internasjonale engelskspråklige testsystemet (IELTS) er verdens anerkjente engelskprøve. Over 1,4 millioner kandidater tar test hvert år for å starte sine reiser til internasjonal utdanning og sysselsetting.

Stiftelsesnivå: Studenter som ønsker å ta dette kurset må være av mellomnivå (CEF B1 - en score på 33-39 på en plasseringstest).

Høyere nivå: Studenter som ønsker å ta dette kurset må være av høyere nivå (CEF B2 - en poengsum på 40-45 på en plasseringstest).

Hvem er det til?

IELTS kurset på MCSE forbereder studenter som ønsker å studere på universitetet for følgende kurs:

Pre-sesjonerFundamentBachelor gradMastergradPhD... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

MC Academy

Studer Presessional Course på MC Academy dag! ... [+]

Oversikt:

MC Academy gleder seg over å ha gått sammen med en rekke universiteter som alle har blitt enige om å godta sertifikatene våre som bevis på et engelsk nivå. Dette betyr at alle som har søkt seg til et samarbeidet universitet, ikke trenger å ta et pre-sesjonskurs eller språktest for å oppfylle språkkravet for oppføring.

Hva betyr dette:

Når du blir med på MC Academy , gi oss beskjed hvis du er interessert i å søke på noen av skolens samarbeidspartnere universiteter, eller hvis du allerede har søkt og har et tilbud. Vi kan da hjelpe deg med å kartlegge din engelske fremgang for å nå det nivået som kreves for å bli akseptert på kurset ditt. Når du har oppnådd det nødvendige nivået, vil vi gi deg et sertifikat med en rapport som viser ditt spesifikke språknivå, og dette vil bli akseptert av universitetene som er nevnt ovenfor.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
7 dager
Campus
Les mer på norsk

MC Academy is the place to be!

MC Academy Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+ 44 (0) 161 236 75 75