Les den offisielle beskrivelsen

Vår historie

Makers Academy ble grunnlagt av Evgeny Shadchnev og Rob Johnson da de møttes på Forward laboratorier. Evgeny var en klassisk utdannet programvareutvikler og som han prøvde å bygge ut sitt lag han oppdaget en mangel på kvalifiserte utviklere på markedet. Samtidig hadde Rob lært seg å programmere gjennom en bok på Objective C og det tok ham 9 måneder og 30 timer i uken for å komme gjennom den. En samtale mellom de to har gjort dem til å innse at mens informatikk programmer var flinke til å bore studenter med teori, ble de trene folk til å bli informatikk professorer i stedet for programmerere, og noe måtte gjøres.

Om fire måneder etter at samtalen de startet sin første kullet - i februar 2013 - skape Makers Academy - et alternativ til universitet og en yrkesfaglig rute inn i en jobb som webutvikler, slik at folk kan bytte karriere og lære å kode i tre hyper-intensive månedene. Makers Academy har nå pågått i over to år, og har uteksaminert mer enn 400 elever.

Hva vi gjør

Vi tror at det å lære å kode består av mye mer enn bare de materialene vi tilbyr og pensum vi har skapt. For tiden bruker vi en blanding av workshops, øvelser, prosjekter, klasserom break-out økter og end-of-ukers utfordringer for å hjelpe våre studenter å forstå programmering. Den engasjerende miljø, med dyktige trenere på hånden hele dagen og sammenkobling med andre studenter er alle nøkkelen til vår pedagogiske prosessen.

Studenter har mulighet til å søke i vår beliggenhet i London (Makers Academy) eller til vår 100% online tilbud (Makers Academy Remote).

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Makers Academy

I 12 uker, går fra å være en nybegynner til en junior webutvikler med intensiv, koding bootcamp i London ... [+]

LIVET PÅ MAKERS

Å være student ved Makers Academy er en svært emosjonell reise. Å spise, sove og puste kode blir en stor del av livet ditt, men ser etter din velvære er også avgjørende for å bli en god utvikler. På stedet har vi Dana, vår Chief Joy Officer - en sertifisert yoga instruktør som driver daglige yoga og meditasjon klasser, og er her for å ivareta ditt velvære.

Det er også viktig å slappe av og bånd sosialt med din årsklasse. Vi er omgitt av noen av Londons quirkiest kafeer, yummiest gate mat og travleste puber. Vi arrangerer også regelmessige arrangementer som Petcha Kutcha lyn samtaler, spill netter, karaokekvelder, samt organisere gruppeaktiviteter som klatring, go-kart og gå på teater.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
16 uker
Campus
Les mer på norsk

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!