Melton College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I nesten 55 år har studentene kommet til Melton College å lære Norsk i York. Den Høyskole Ligger i en boligdel av byen, vekk fra det overfylte shoppingområdet, er det Bare IELTS Center i York. Vi er også en Cambridge ESOL eksamen senter. Vi har en rekke kurs for studenter i alle aldre og evner. Vi tilbyr overnatting og tilbyr støtte til de som foretrekker selvbetjening. Våre Student Services-ansatte er forpliktet til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid med oss.

Høyskole

Høgskolen arrangerer engelskkurs av høy kvalitet for alle aldre og for alle nivåer.

Vi har generell engelsk kurs, voksen og junior ferie kurs og kurs for over 50-tallet, ofte med spesielle tilleggsprogrammer.

På Melton College har vi kvalifikasjoner og erfaring for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid i England. I tillegg til klasserombaserte leksjoner arrangerer vi en rekke sosiale arrangementer, utflukter, aktiviteter og ledsagede besøk til steder av interesse i York. Melton College ligger i en omhyggelig konvertert viktoriansk bygning med omfattende, privat anlagt eiendom, men det er bare en kort spasertur fra hjertet av York.

Gjennom årene har vi utviklet vår bygning og grunnlag for å passe de skiftende behovene til våre studenter. I vår vakre hage kan studentene studere i fred, spille tennis, basketball og bordtennis eller bare slappe av! Vi benytter vår store terrasse for grilling og andre sosiale aktiviteter.

Collegeet har ypperlig utstyrte klasserom, et foredragsteater, et bibliotek, et datarom, fellesrom, vinterhager, et selvbetjeningssenter, en kafé og gratis Wi-Fi.

Alt dette er i en bygning, romslig, trygg og sikker!

Steder

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland