Les den offisielle beskrivelsen

I nesten 55 år har studentene kommet til Melton College å lære Norsk i York. Den Høyskole Ligger i en boligdel av byen, vekk fra det overfylte shoppingområdet, er det Bare IELTS Center i York. Vi er også en Cambridge ESOL eksamen senter. Vi har en rekke kurs for studenter i alle aldre og evner. Vi tilbyr overnatting og tilbyr støtte til de som foretrekker selvbetjening. Våre Student Services-ansatte er forpliktet til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid med oss.

Høyskole

Høgskolen arrangerer engelskkurs av høy kvalitet for alle aldre og for alle nivåer.

Vi har generell engelsk kurs, voksen og junior ferie kurs og kurs for over 50-tallet, ofte med spesielle tilleggsprogrammer.

På Melton College har vi kvalifikasjoner og erfaring for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid i England. I tillegg til klasserombaserte leksjoner arrangerer vi en rekke sosiale arrangementer, utflukter, aktiviteter og ledsagede besøk til steder av interesse i York. Melton College ligger i en omhyggelig konvertert viktoriansk bygning med omfattende, privat anlagt eiendom, men det er bare en kort spasertur fra hjertet av York.

Gjennom årene har vi utviklet vår bygning og grunnlag for å passe de skiftende behovene til våre studenter. I vår vakre hage kan studentene studere i fred, spille tennis, basketball og bordtennis eller bare slappe av! Vi benytter vår store terrasse for grilling og andre sosiale aktiviteter.

Collegeet har ypperlig utstyrte klasserom, et foredragsteater, et bibliotek, et datarom, fellesrom, vinterhager, et selvbetjeningssenter, en kafé og gratis Wi-Fi.

Alt dette er i en bygning, romslig, trygg og sikker!

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Melton College

Kurset gir en balanse mellom grammatikk, tale, lese, skrive og lytte. Hver lørdag er det en hel dagstur. Under kurset kjører vi ettermiddag / kveldshendelser, inkludert b ... [+]

Yngre studenter elsker York; Et trygt og morsomt sted å lære engelsk.

Kurset gir en balanse mellom grammatikk, tale, lese, skrive og lytte. Hver lørdag er det en hel dagstur.

Under kurset kjører vi ettermiddag / kveldshendelser, inkludert besøk til kino, ti pin bowling, quizzer og avskjedsfest, som alle er inkludert i studieavgiftene.

Studenter på våre Junior-kurs blir automatisk påmeldt 'Homestay Extra'; Dette inkluderer fullpensjon, et lokalt busspass og flyplasstransport. Vi tar ekstra forsiktighet når du velger homestay familier og prøver alltid å hjelpe med spesielle ønsker.

Leksjoner ut

York er en flott by for studenter med mye å se og lære fra i gatene, museene og historiske bygninger. For å få mest mulig ut av dette, vil tre ettermiddagstimer hver uke være basert på et museum, en attraksjon eller involvere en aktivitet i byen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland York
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Melton College

Våre generelle engelskkurs er rettet mot voksne som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper for utdanning eller yrkesformål. Vårt program inkluderer en balanse mellom gram ... [+]

Våre generelle engelskkurs er rettet mot voksne som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper for utdanning eller yrkesformål. Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive.

Studentene mottar enten 15 timers undervisning hver uke (General English A) eller 22,5 timer undervisning hver uke (General English B). (General English A kjører ikke i løpet av sommeren.)

Undervisning

Melton College ønsker studenter velkommen hele året, unntatt to uker over julen. Våre generelle engelskkurs er rettet mot voksne som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper for utdanning eller yrkesformål. Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive. Hver student er tildelt en personlig veileder for å overvåke fremgang og å tilby oppmuntring og råd. Disse veiledningene er inkludert i avgiftene, men vi teller ikke dem som undervisningstid! Din veileder hjelper deg med å planlegge studiet og skreddersy din læring som passer dine behov, dette vil spesielt fokusere på din Melton E-learning konto. Mange av våre studenter fortsetter å ta en IELTS eksamen (Melton College er det eneste IELTS-senteret i York) for å fortsette sine studier på et britisk universitet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland York
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Melton College

Gullkurset er åpent for alle over 50 år som ønsker å tilbringe tid i selskap med likesinnede voksne. Kurset tilbyr en blanding av engelskundervisning, sosiale aktiviteter ... [+]

Gullkurset er åpent for alle over 50 år som ønsker å tilbringe tid i selskap med likesinnede voksne. Kurset tilbyr en blanding av engelskundervisning, sosiale aktiviteter, besøk og utflukter.

Kurset er en 15 timers generell engelsk kurs fra 09:30 til 13:00, mandag til fredag, etterfulgt av et ettermiddag og kveldsprogram. 2 klasser på 90 minutter hver dag. Minimumsalder 50. Maksimal klassestørrelse 14.

Som en av Europas mest historiske byer, York, med sitt rike kulturliv, er det et ideelt sted for kurs for eldre studenter.

Trafikkfri senter har et stort utvalg av barer og restauranter; Så vel som en av de beste utvalgene av butikker i Nord-England.

Gull-kun-klasser ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland York
August 2019
Engelsk
Heltid studier
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Melton College

Vi driver eksamener for våre egne studenter og for andre skoler og høgskoler i området. Melton College studenter har fordelen av å ta eksamen i kjente omgivelser. De er o ... [+]

Vi driver eksamener for våre egne studenter og for andre skoler og høgskoler i området. Melton College studenter har fordelen av å ta eksamen i kjente omgivelser. De er også garantert sin første valgeksamen.

IELTS forberedelse

Dette er rettet mot mellom- og over-mellomstudenter som trenger å få et bånd 6-7.5. Kurset går på fem ettermiddager hver uke og kan kombineres med vår generelle engelskkursus.

IELTS Improvers

Dette kurset er for mellom- og mellomstudenter som trenger å få et bånd 4-5,5 i sin eksamen. Kurset løper om fem ettermiddager hver uke og kan legges til noen av våre General English-programmer. IELTS improvers kjører ikke om sommeren.

Viktig... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland York
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk