Les den offisielle beskrivelsen

Service Providers til olje- og gassindustrien

Oversikt

Mobilitet Olje og gass basert i London, gir omfattende tjenester til den globale olje- og gassindustrien i de områdene av Petroleum Engineering Consultancy and Training.

Vi er akkreditert av British Akkreditering Council for Independent videre og høyere utdanning som en Short Course Provider.

Vårt team av konsulenter med mange års erfaring i olje- og gassindustrien vil utstyre deg å bli mer effektive i å møte virksomhetens mål. Vår Oil and Gas konsulentselskap med tekniske spesialister forstå petroleumsindustrien og sikre løsninger for lete- og produksjonsvirksomhet. Våre konsulenter tilby skreddersydde konsulenttjenester og levere kurs som møter utfordringene i olje- og gassindustrien i det 21. århundre.

Som olje og gass opplæring Leverandører, er våre petroleumsindustrien korte kurs rettet mot å utvikle de ansattes kunnskap, ferdigheter og kompetanse. Vi samarbeider med organisasjoner for å forstå deres krav til opplæring, utvikle og implementere en opplæringsplan for å bygge bro over gapet.

Unik profesjonell service Vårt team av konsulenter og ansatte forstår behovet for å levere verdensklasse verdi til konkurransedyktige priser. Vi arbeider hardt for å sikre at vi overgår dine forventninger og skape verdier for organisasjonen hver gang.

Innovative løsninger Vi foreslår innovative løsninger hvor vi tror de justeres med organisatorisk strategi, men vi alltid prioritere dine behov. Vår ekspert team av konsulenter har erfaring til å hjelpe deg med å definere problemområder og bidra med å gi de riktige løsningene.

Omfattende tjenesteportefølje

Vi tilbyr konsulenttjenester innen olje- og gassindustrien å utvikle løsninger for å støtte olje- og gassleting og produksjon. Våre Olje og gass profesjonelle korte kurs er utviklet for opplæring av personalet for å sikre kontinuerlig ytelse og utvikling som de oppfyller hver dag utfordringer i petroleumsindustrien. Som olje- og gassinnkjøp er en av våre kjerneområder, vi kilden for utstyr som brukes i olje- og gassindustrien både for nasjonale og kommersielle oljeselskaper.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Mobility Oil & Gas Limited

Dette Diploma er utviklet for nyutdannede, personell med liten eller ingen tidligere erfaring innen boring og personell i andre felt som ønsker å starte en karriere innen ... [+]

Diplom i Drilling Engineering Technology (Sertifisert av CPD Standards Office) Program Innledning

Dette Diploma er utviklet for nyutdannede, personell med liten eller ingen tidligere erfaring innen boring og personell i andre felt som ønsker å starte en karriere innen boring. Læreplanen av dette Diploma Programmet er utviklet av emne eksperter og har også blitt vurdert opp mot industristandard.

Kurset Levering Approach

En teoretisk og hendene på tilnærming er brukt i levering av denne seks måneder intensive Diploma program. Dette Diploma Programmet vil utsette kandidater til standard programvare industrien, boresimulatorer og mulighet til å jobbe i team og som individ. Kandidater som deltok på dette programmet vil også bli vurdert med jevne mellomrom gjennom hele programmet med en avsluttende vurdering på slutten før et sertifikat av prestasjon tildeles.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Leeds
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk