Mobility Oil & Gas Limited

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Service Providers til olje- og gassindustrien

Oversikt

Mobilitet Olje og gass basert i London, gir omfattende tjenester til den globale olje- og gassindustrien i de områdene av Petroleum Engineering Consultancy and Training.

Vi er akkreditert av British Akkreditering Council for Independent videre og høyere utdanning som en Short Course Provider.

Vårt team av konsulenter med mange års erfaring i olje- og gassindustrien vil utstyre deg å bli mer effektive i å møte virksomhetens mål. Vår Oil and Gas konsulentselskap med tekniske spesialister forstå petroleumsindustrien og sikre løsninger for lete- og produksjonsvirksomhet. Våre konsulenter tilby skreddersydde konsulenttjenester og levere kurs som møter utfordringene i olje- og gassindustrien i det 21. århundre.

Som olje og gass opplæring Leverandører, er våre petroleumsindustrien korte kurs rettet mot å utvikle de ansattes kunnskap, ferdigheter og kompetanse. Vi samarbeider med organisasjoner for å forstå deres krav til opplæring, utvikle og implementere en opplæringsplan for å bygge bro over gapet.

Unik profesjonell service Vårt team av konsulenter og ansatte forstår behovet for å levere verdensklasse verdi til konkurransedyktige priser. Vi arbeider hardt for å sikre at vi overgår dine forventninger og skape verdier for organisasjonen hver gang.

Innovative løsninger Vi foreslår innovative løsninger hvor vi tror de justeres med organisatorisk strategi, men vi alltid prioritere dine behov. Vår ekspert team av konsulenter har erfaring til å hjelpe deg med å definere problemområder og bidra med å gi de riktige løsningene.

Omfattende tjenesteportefølje

Vi tilbyr konsulenttjenester innen olje- og gassindustrien å utvikle løsninger for å støtte olje- og gassleting og produksjon. Våre Olje og gass profesjonelle korte kurs er utviklet for opplæring av personalet for å sikre kontinuerlig ytelse og utvikling som de oppfyller hver dag utfordringer i petroleumsindustrien. Som olje- og gassinnkjøp er en av våre kjerneområder, vi kilden for utstyr som brukes i olje- og gassindustrien både for nasjonale og kommersielle oljeselskaper.

Steder

London

Address
London Office
Suite 17705
Lower Ground Floor
145-157 St John Street
EC1V 4PW

London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Leeds

Address
Leeds Office
Enterprise House
Education Road
LS7 2AH

Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland