Moreton Morrell College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår Moreton Morrell College dekker 750 dekar av landsbygda og er hjem til mange av våre landbaserte studenter.

750 dekar av landsbygda En arbeidsgruppe kommersiell gård Oppstalling for over 100 hester Equine terapi og rehabiliteringssenter En innendørs skole, en overbygd utendørs skole, et stort utendørs ridebane og hest rullator Spesialbygde smed undervisning enhet Tradisjonell murstein-bygget smie og fullt utstyrt smed Viltets leveområder inkludert skog, våtmark og gressletter Sentre for hagebruk og veterinær sykepleier, samt et stort dyr velferdssenter Bygg anlegg med et åpent verksted for murverk, snekring og multi-skilling Bibliotek Haller av bolig Intercampus transport Nye idrettsanlegg for 2016

Kurs for avgangselever, grad kurs og korte kurs er alle tilbys på Moreton Morrell College.

Listen nedenfor er ikke uttømmende, og mange av disse fagene blir drevet på ulike nivåer.

Jordbruksvitenskap Animal Welfare og Vet Nursing Murverk, snekker og snekkerarbeid Country og miljø Equine og smed Blomsterhandler og Flower Arrangering Skogbruk, Tre Ledelse og Skogbruk Sport, Sport Therapy, Fitness and Leisure

College Informasjon

For å støtte våre studenter i sine studier har vi spesialist ressurser og fasiliteter.

Våre heste anlegg består av oppstalling for over 100 hester, innendørs skole, en overbygd utendørs skole, et stort utendørs ridebane og hest walker. Vi har også en spesialbygd smed undervisning enhet, og vår smed området har et rykte som en av de beste i Storbritannia.

Vi har en hel gård som er en uavhengig kommersiell enhet, slik at studentene skal få reell praktisk erfaring med et stort meieri flokken.

Vi har også et fullt utstyrt smed fra der vi driver våre smed kurs.

For landsbygda studenter har vi viltets leveområder inkludert skog, våtmark og gressletter.

Det er spesialbygde sentre for hagebruk og veterinær sykepleier, samt et stort dyrevelferd sentrum.

Universitetsområdet huser også en konstruksjon anlegg som har en åpen workshop område for murverk, snekring og multi-skilling.

Biblioteket ligger i det tidligere polo skolen og gir opp til minutt ressurser for alle studenter.

Våre Sport Academies er basert på Moreton Morrell og gi alle studenter mulighet til å ta del i idrett sammen med sine kurs. Det er to nivåer av medlemskap: Resultater Academy, åpen for alle studenter og Elite Academy for studenter med potensial eller forrige elite sportslig opplevelse.

Studenter ved dette senteret har en tendens til å bo i haller av bolig som er på campus. Det er fem haller med rom for 270 studenter.

Intercampus transport er utstyrt med gode forbindelser til og fra Leamington Spa campus.

Steder

Warwick

Address
Moreton Morrell College,
Moreton Morrell,
Warwick

CV35 9BL Warwick, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland