Morley College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Morley College er en voksenhøgskole i London. Det tilbyr kurs innen ulike felt, inkludert kunst og design, mote, språk, drama, dans, musikk, helse og humaniora.

Vi er her for å hjelpe deg med å oppdage fremtiden din gjennom læring. Våre forbedrede og fleksible tilbud holder din sikkerhet og tidsplan i tankene, så om du er ivrig etter å utvikle ferdighetene dine, prioritere trivsel eller liker å bli kreativ, er det et kort kurs for deg på Morley.

Du kan være en adventurist : en ekte risikotaker, alt om å smi nye veier og reise inn i kreative muligheter. Kanskje du er en miljøverner , opptatt av å være grønn og klar til å utvikle teknologier og praksis for å beskytte planeten vår. Kanskje du er en futurist - i stedet for å tenke utenfor boksen, bygger du den opp igjen med nye strategier for en bedre verden.

Enten du ønsker å jobbe med noen nye ferdigheter, diskutere de store spørsmålene, føles bra eller liker å få kreative, det er en voksen læringskurs for deg på Morley, hvor du kan finne din - ist.

Steder

South Bank

Address
Westminster Bridge Road,61
SE1 7HT South Bank, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: