Les den offisielle beskrivelsen

Verdensklasse universitets forberedelser kvalifikasjoner designet av universiteter for internasjonale studenter å lykkes på universitetet.

Din beste rute til universitetet.

NCUK er unikt i høyere utdanning. Vi ble grunnlagt av en gruppe ledende britiske universiteter. Vi er dedikert til å hjelpe internasjonale studenter med å få kvalifikasjoner som garanterer tilgang til universiteter i Storbritannia og over hele verden. Vi gir også studentene de ferdigheter og erfaringer som trengs for å få best mulig start på universitetet og lykkes i sitt valgte fagområde.

NCUK studenter drar nytte av direkte kontakt med universitetsrepresentanter og en fullstendig plasseringstjeneste, inkludert clearing av støtte hvis nødvendig. Vi opptrer alltid i beste grad, og hjelper deg med å realisere drømmene dine og ambisjoner på universitetet - og i din fremtidige karriere.

Garantert tilgang til tusenvis av gradskurs.

Våre kvalifikasjoner er anerkjent av NCUK universitetene og de fleste andre i Storbritannia, inkludert mange i Russell-gruppen, og også av universiteter internasjonalt. Og langt mer enn andre kvalifikasjoner, forbereder de deg til å slå bakken i gang.

Enten du leter etter et sted som en bachelor eller en postgraduate, er våre kvalifikasjoner og garantert tilgang det beste det er. De er designet i samarbeid med våre universiteter, og kombinerer høye akademiske standarder, med språk, studie, sosiale og kulturelle ferdigheter.

Du kan studere i ditt eget land eller på et av våre studieplasser i Storbritannia og Europa, undervist av kvalitetssikrede partnere hvis standarder er like høye som våre egne. Og våre kvalifikasjoner støttes av fantastiske servicenivåer og støtte, og en fremragende 30-årig track record.

Siden 1987 har NCUK plassert over 30.000 internasjonale studenter på et bredt spekter av universitetsgradskurs og vår track record er noe vi er svært stolte av!

NCUK er her for å være sikker på at du kommer inn og kommer på. Vi hjelper deg med å finne ditt perfekte sted på et britisk universitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

NCUK

Matematikk for Business Matematikk for Engineering Matematikk for Science Videre Matematikk biologi kjemi ... [+]

Matematikk for Business Matematikk for Engineering Matematikk for Science Videre Matematikk biologi kjemi [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
NCUK

Hvor lang tid tar det? engelsk for akademiske formål Enten: ... [+]

Hvor lang tid tar det? engelsk for akademiske formål

Enten:

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

NCUK

Et program av eksepsjonell kvalitet, designet med og for universiteter Masterkompetanse kvalifisering er den beste forberedelsen for suksess på din valgte høyere grad og ... [+]

Et program av eksepsjonell kvalitet, designet med og for universiteter

Masterkompetanse kvalifisering er den beste forberedelsen for suksess på din valgte høyere grad og i din fremtidige karriere - det sikrer at du kommer inn og kommer på.

Mesterens forberedelse er for:Alle som ønsker å oppgradere sitt engelskspråklige nivå i forkant av et høyere gradsprogramDe som ønsker å sikre at de har de faglige ferdighetene som kreves for vellykket forskerstudium på engelskAlle som ønsker å forbedre sin karriere Pathway eller potensielle kunder gjennom kompetanseutvikling og høyere studierArbeidsgivere / sponsorer ønsker å oppsvinge sin arbeidsstyrke gjennom doktorgradsstudiet og ønsker en one-stop-løsning med faglig og språklig forberedelse og søknadsprosesserFordeler med Masterkompetanse KvalifikasjonGarantert fremgang til tusenvis av mastergrad på ledende universiteter. Tar bekymringen bort om du vil få et stedEn unik one-stop applikasjonstjeneste. Reduserer stresset ved å søke på hvert universitet separat og prøver å finne det rette kontaktpunktetForskningsferdighetene og engelskspråklige kunnskaper og evner du trenger for å lykkes på en PG-kvalifisering. Sikrer at du ikke bare kommer inn, men du er klar til å fortsette med studiene dine - noen av våre studenter sier de var bedre forberedt enn britiske studenterHva er Mesterens forberedelse?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 - 30 uker
Campus
Les mer på norsk

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 (0)161 306 8897