Nottingham English School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nottingham English School (NES) er spesialist leverandør av engelsk språk undervisning basert i Nottingham City Centre. The School er en akademisk avdeling utgjør en del av New College Nottingham, basert på historiske Adams Building i Lace Market området av byen.

NES tilbyr British Council akkreditert engelsk Språkopplæring og er medlem av Norsk UK gir studentene en garanti for kvaliteten på undervisningen de får. Det hjelper mange internasjonale studenter å lære engelsk, for å være mer selvsikker og å forbedre sine lese, skrive, snakke og lytte ferdigheter.

Nottingham er et yndet reisemål for britiske og internasjonale studenter som det byr på mange muligheter og en god standard for utdanning. Hvert år hundrevis av studenter velger Nottingham engelske skolen og til dags dato, har elevene kom fra over 80 forskjellige land

Fleksible engelskkurs som passer for deg

Nottingham English School tilbyr generell engelsk, IELTS, KET og PET forberedelse og en engelsk språk Summer School. De fleste kursene kan begynne hver mandag og fullføre noen fredag ​​lagt minimum 2-4 uker studien. Vi har et team fra Celta kvalifiserte lærere hvis kollektive ferdigheter og kompetanse sikrer vi leverer undervisning i tråd med British Council standarder.

Våre fasiliteter

Våre anlegg har nylig blitt pusset opp, og som en del av New College Nottingham (NCN), en av de største statlige finansierte skoler i Storbritannia, og et hjemmekontor Highly Trusted Sponsor, kan du være sikker på at vi tilbyr en varm velkomst, god verdi og topp undervisning kvalitet.

Steder

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 (0) 115 8380596