Les den offisielle beskrivelsen

Nottingham English School (NES) er spesialist leverandør av engelsk språk undervisning basert i Nottingham City Centre. The School er en akademisk avdeling utgjør en del av New College Nottingham, basert på historiske Adams Building i Lace Market området av byen.

NES tilbyr British Council akkreditert engelsk Språkopplæring og er medlem av Norsk UK gir studentene en garanti for kvaliteten på undervisningen de får. Det hjelper mange internasjonale studenter å lære engelsk, for å være mer selvsikker og å forbedre sine lese, skrive, snakke og lytte ferdigheter.

Nottingham er et yndet reisemål for britiske og internasjonale studenter som det byr på mange muligheter og en god standard for utdanning. Hvert år hundrevis av studenter velger Nottingham engelske skolen og til dags dato, har elevene kom fra over 80 forskjellige land

Fleksible engelskkurs som passer for deg

Nottingham English School tilbyr generell engelsk, IELTS, KET og PET forberedelse og en engelsk språk Summer School. De fleste kursene kan begynne hver mandag og fullføre noen fredag ​​lagt minimum 2-4 uker studien. Vi har et team fra Celta kvalifiserte lærere hvis kollektive ferdigheter og kompetanse sikrer vi leverer undervisning i tråd med British Council standarder.

Våre fasiliteter

Våre anlegg har nylig blitt pusset opp, og som en del av New College Nottingham (NCN), en av de største statlige finansierte skoler i Storbritannia, og et hjemmekontor Highly Trusted Sponsor, kan du være sikker på at vi tilbyr en varm velkomst, god verdi og topp undervisning kvalitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Nottingham English School

General engelske programmet vil hjelpe deg å forbedre din grammatikk, ordforråd, lesing, skriving, snakke og lytte. Dine lærere vil være faglig kvalifisert og høyt motive ... [+]

Dette Allmenn språkkurs hjelper deg med å forbedre grammatikk, ordforråd, lesing, skriving, snakke og lytte ferdigheter. Det er en utmerket måte å utvikle din engelsk for arbeid, studier eller fornøyelse.

Våre engelskspråklige lærere vil lære deg i vennlig, motiverende klasser. Vi bruker moderne undervisningsmetoder og utstyr, gjeldende engelskspråklige lærebøker og andre autentiske materialer for å hjelpe deg å forbedre dine språkkunnskaper.

Kurset er skreddersydd til dine individuelle språknivå. Vi vil teste deg på den første dagen til å plassere deg i den beste klassen for å hjelpe deg med å forbedre. Det er en aldersgrense på 18 år og et opphold på minimum 2 uker, med minst 4 uker anbefales.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
August 2019
Heltid studier
2 - 52 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Nottingham English School

Programmet vil forberede deg for IELTS eksamen ved å fokusere på de fire ferdighetene lesing, skriving, snakke og lytte, samt utvikle essensielle ordforråd og grammatikk. ... [+]

Minimum 18 år, maksimal klassestørrelse 16, British Council akkreditert, studie fra to uker til en hel termin eller flere vilkår med fleksible startdatoer som passer deg.

Vår 6 timers eksamensforberedende kurs er utviklet for å hjelpe deg med å forberede for den type spørsmål du måtte ha i IELTS eksamen, eller for lavere nivå elever de KET og PET eksamener. Vi vil hjelpe deg med å utvikle tillit og kompetanse slik at du er klar for eksamen. Vi kjører også en 15 timers intensiv IELTS forberedende kurs i vår svært populære Summer School hver juli og august.

Klassene kjører på fra 1330 - 1530 mandag - tirsdag - torsdag.

Spring Term - 12 januar til 2 april 2015... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Heltid studier
2 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Nottingham English School

Hvis du ønsker å forbedre deg engelsk, få venner fra hele verden og lære i en av Storbritannias livligste byer, så bli med vår engelsk språk Summer School. ... [+]

Sommerskolen program ved Nottingham Norsk skole lar deg studere, kose deg med venner fra hele verden og se severdighetene i Nottingham og andre deler av England. Klassene er lik Generell engelsk program og forberedende kurs.

Funksjoner av Summer School:

• Mandag til fredag ​​- 9,00 til 10,30 am og 11,00 til 12,30 pm • Minimum opphold - to uker • Maksimalt 16 studenter i hver klasse • ​​Studenter fra mange forskjellige land • Minimum alder - 18 år (på kursstart) • Klassene har studenter av tilsvarende evne • Test på første dag for å plassere deg i den beste klassen • Tilgang til hoved college Læringssenteret Vi arrangerer en full sosialt program for engelsk Summer School studenter i Nottingham. Dette vil hjelpe deg til å få nye venner, øve på engelsk og besøke steder av interesse. Priser fra £ 155 per uke ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
August 2019
Heltid studier
2 - 9 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk

NCN International video

Welcome to Nottingham video