Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge oss?

Ti grunner til hvorfor du bør velge å studere ved Newcastle College:

01 I 2012 Newcastle College ble innvilget Foundation Degree Tildeling Powers, en av noen få utvalgte skoler i Storbritannia for å ha oppnådd denne enestående prestasjon. 02 Vi holder Beacon status - du vil studere ved en høyskole anerkjent for sin undervisning og lærerik opplevelse. 03 Vår påkostet investering i anlegg betyr at du vil studere i inspirerende bygninger med cutting edge fasiliteter. 04 Med over 20 000 studenter ved Newcastle College, vet du at du vil være i godt selskap. 05 Vårt universitet tildelt Honours og mastergrader bety at kvalifisering er anerkjent av arbeidsgivere over hele verden. 06 Våre fremragende QAA resultater (Quality Assurance Agency). 07 Du skal bli med studenter fra 44 forskjellige land på 5 kontinenter på en kosmopolitisk college i en by full av kultur. 08 En dedikert Internasjonalt kontor med høyt kvalifiserte og vennlige personalet vil være tilgjengelig for å tilby deg mange råd, veiledning og støtte. 09 Våre skolepenger er svært konkurransedyktige, og vi har en rekke stipender og rabatter tilgjengelig. 10 Byen, kysten og landsbygda er alle på dørstokken, og du finner en varm og vennlig velkomst overalt.

Newcastle College bakgrunn

Vi er en etablert utdanning leverandør i Nordøst-England med en historie som går tilbake til 1 894. Skolen har vært i drift i sin nåværende form siden 1972, da to mindre høgskolene slått sammen til Newcastle College.

Newcastle College er en av de største og mest suksessrike høyskoler i Storbritannia med over 20.000 studenter. Vi tilbyr et bredt spekter av programmer, inkludert: engelsk Språkkurs, pre-universitet kurs, Foundation Degrees, Bachelors Grader og mastergrader.

Studie i Storbritannia # 1 studentby

Newcastle upon Tyne er en rik og levende kosmopolitisk by med en blomstrende studentmassen. Newcastle er berømt for sine verdensklasse kultur, livlige restauranter og yrende uteliv, fascinerende historie, gode shoppingmuligheter, vakker arkitektur og kulturarv.

Newcastle College ligger i sentrum av byen, slik at du kan dra nytte av alt det har å tilby. Byens varm og vennlig atmosfære gjør det til et svært populært reisemål for studenter fra hele verden og tilbyr noe for enhver smak.

A Brief History

Byen har vært vertskap for mange bosettere inkludert romerne, normannerne, vikingene og skotske kelterne. Denne blandingen av påvirkninger kan sees over hele byen i sin arkitektur og mennesker, gjør Newcastle en virkelig kosmopolitisk by. Nordøst-England er kjent for sin uberørte skjønnhet, med vill skog og robust kystlinjer innen kort reiseavstand fra Newcastle.

Berømte Innbyggere i Newcastle upon Tyne

Mange innflytelsesrike og kreative mennesker har kommet fra Newcastle og North East. Regionen har produsert verdenskjent talent. Noen av disse inkluderer: musiker og menneskerettighetsaktivist Sting; footballing legenden Alan Shearer; Filmregissør Ridley Scott; AC / DC vokalist Brian Johnson. The North East har alltid vært i forkant av innovasjon og oppfinnelse gyting slike talent som Joseph Swann, co-oppfinner av elektrisk lyspære og George Stephenson som skapte den første offentlige jernbanelinjen, og senest nobelprisvinnende fysiker Peter Higgs.

campus livet

En blanding av gammel og ny arkitektur, er vår campus så forskjellige som våre studenter. State-of-the-art utdanning fasiliteter blandet med utmerket gjestfrihet og fritidstilbud gi deg alt du trenger for å lykkes.

Livsstil Academy

Vår livsstil Academy, vinner av en Royal Institute of British Architects Award, og har fasiliteter i verdensklasse for skjønnhet, gjestfrihet, turisme og fritid, alle bemannet og drevet av våre studenter og tilbyr deg sannarbeidserfaring i den valgte bransjen.

Disse fantastiske fasiliteter er åpne for alle studenter ved Newcastle College. Etter en hard dag med studien, kan du nyte en treningsøkt i vårt treningsstudioet eller slappe av i spa - komplett med boblebad, badstue og dampbad - før du unner deg frisk, nylaget mat i vår Chefs 'Academy restaurant og Food for Thought Bistro.

Hvis du har tid, kan du prøve en make-over på vår serie med hår, skjønnhet og spa- terapi behandlingsrom som rival noen på high street.

Ytelse Academy

Newcastle College Performance Academy er en av Storbritannias ledende opplæringssentre for musikk, scenekunst og media. Den kombinerer prisbelønte arkitektur med up-to-date fasiliteter, stimulerende kurs og bransje profesjonelle veiledere. Et bredt spekter av utfordrende og givende kurs er på tilbud som spenner fra musikk, handle, dans, media, teknisk produksjon og events management, så uansett hva dine interesser, har vi den rette kurset for deg.

Mandela Building

Kreativitet og oppfinnsomhet er i overflod i vår kunst og design bygningen, og gir inspirasjon til våre spirende artister. Innenfor dette anlegget vil du ha tilgang til et bredt spekter av profesjonelle fasiliteter for å utvikle dine ferdigheter, inkludert fotostudioer, keramiske studioer, digitale medier studioer, mote og tekstil workshops.

Aviation Academy

Vår spesialbygde fly hangar på Newcastle International Airport huser vår luftfartsteknologi og reiseliv kurs. Fasiliteter inkluderer en flyflåte for hendene på trening og en fullt fungerende Boeing 737.

Sandy Building

Vår moderne senter på Sandyford er hjem til vår digitale ferdigheter Academy for databehandling studenter og tilbyr omfattende opplæringsprogrammer for økonomistudenter på våre høyere utdanning. Bygningen ligger i sentrum nær Newcastle shopping kvartal.

Energy Academy

En hub for energibransjen, gir akademiet et kompetansesenter for de som ønsker å utvikle en karriere i noen av de store voksende prioriterte sektorer internasjonalt. Fasiliteter i 20.000 kvm ft center inkluderer en datamaskin numerisk styrt (CNC) maskin og autoklav trykkapparat knyttet til produksjon, montering og vedlikehold av offshore vindturbiner.

Rail Academy

I år har vi laget Nordøst første gang Rail Academy dedikert til rail engineering. Den nye £ 5m spesialbygde anlegget inneholder en rekke reelle arbeidsmiljøer som kan trene teknikere og ingeniører i en rekke situasjoner.

Parsons Building

Vi er stolte av å annonsere at vår nye og forbedrede Parsons bygningen åpner september 2015! £ 18 millioner fasilitet har gjennomgått en utrolig sanering og vil være hjemme til vår virksomhet, uniform offentlige tjenester, helse og omsorg, og barnepass kurs.

Support student

Vi ønsker at din tid med oss ​​å være så vellykket og så stressfritt som mulig. Våre prisbelønte støttetjenester er her for å gi råd og støtte som og når du trenger det.

Vi er her for å støtte deg gjennom induksjonsperioden og gi råd velferd og veiledning gjennom hele studie.

Det er mye å tenke på når du flytter til et nytt land og vår student support team vil guide deg gjennom denne prosessen sikre overgangen til Storbritannia er så glatt som mulig.

Internasjonalt kontor tjenester inkluderer:

Velkommen informasjon og påmelding til kurset induksjon til høgskolen og Newcastle å åpne en bankkonto registrering med en lege og helseinformasjon finne overnatting råd om å søke om et National Insurance Number (nødvendig for sysselsetting) innvandring råd kursinformasjon og progresjon råd generell velvære støtte.

Sosial Programme

Newcastle College tilbyr et omfattende og spennende sosiale arrangementer og aktivitetsprogram. Dette vil gi deg muligheten til å møte andre studenter som studerer ved høgskolen, og vil tillate deg å utforske denne vakre regionen i England og resten av Storbritannia. Tidligere har vi besøkt: Edinburgh, York, Leeds, Beamish-museet og Alnwick Castle.

Overnatting

Newcastle upon Tyne har et bredt utvalg av overnatting alternativer over hele byen. Newcastle College Internasjonalt kontor kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget for å best passer dine behov.

Alternativene er:

Residential selvbetjent Familiens hjemmeopphold Privat innkvartering.

Residential Self-Catering

Hvis du foretrekker å leve med andre studenter du har muligheten til å bo i spesielle studentboliger. Newcastle har utmerket selvbetjent overnatting. Egenskaper varierer i størrelse og stil, og regninger er som regel inkludert i prisen på leie hjelpe deg å planlegge effektivt. Enkelte hoteller tilbyr selvbetjente studioer, andre har rom med felles fasiliteter eget og det er private rom tilgjengelig i delt ATS. Rom i boligselvbetjente egenskaper er avhengig av tilgjengelighet. Selvbetjent overnatting er normalt ligger i gangavstand fra College.

Family Homestay Overnatting

Du kan velge å leve med en lokal vertsfamilie vert mens du studerer. Velge homestay i stor grad kan forbedre din opplevelse av å leve og studere i Storbritannia spesielt hvis du er ny i landet og / eller du lærer engelsk. En vertsfamilie gir en varm velkomst og kan hjelpe deg bosette seg i lokalområdet. Det finnes et bredt utvalg av homestay vertene inkludert: Familier med barn, familier uten barn og enslige verter.

Som en internasjonal student som bor hos en vertsfamilie vil du få mulighet til å:

praktisere engelsk med morsmål lære mer om britisk kultur og vårt levesett får mange veiledning og støtte fra verten.

Overnatting

Møblerte leiligheter eller hus kan leies over hele byen. Newcastle er en veldig populær studentby som betyr at det er mange muligheter for felles studentboliger i og rundt området. Newcastle College ikke utføre kontroller på privat innkvartering, og du, dine foreldre eller foresatte må sørge for at boligen er akseptabelt.

At Newcastle College vi kjører kurs fra nivå 3 (universitet / lavere inngangskurs) til nivå 7 Masters kurs. Du må ha fullført forrige nivå før du er i stand til å gå videre til neste, hvis du ønsker å studere på en grad du må ha et nivå 3 kvalifisering for å få innpass. Men for noen mestere kurs hvis du har relevant arbeidserfaring kan du bli vurdert for innreise.

internasjonal grunnutdanning

Du kan begynne å studere for en Level 3 kvalifisering med vår International Foundation Programme. På å oppnå et nivå 3 kvalifisering, kan du søke om å studere en lavere grad enten med Newcastle College eller ved en annen institusjon.

Foundation Grader og Honours grader

Våre grad kurs fungerer litt annerledes til normal rute fra studien på en Honours Degree. De første to årene av en grad dekkes av vår Foundation Degree, så på slutten av to års studier du mottar en kvalifikasjon som er anerkjent av arbeidsgivere. På slutten av dette kurset, kan du ta et ettårig kurs med Newcastle College eller ved en annen institusjon til toppen opp Foundation Degree til en full Honours Degree. Vår Honours Degree Top-Ups er validert av Teesside University.

Masters programmer

Med en grad kvalifisering (eller passende yrkeserfaring) kan du søke om å studere på en av våre Masters programmer. Våre mastergrader er validert av Teesside University.

Bedriftens utdanning og yrkesopplæring

Newcastle College er en ledende leverandør av internasjonale corporate utdanning og yrkesopplæring. Våre programmer er utviklet i samarbeid med våre kunder for å gi skreddersydd, praktisk og yrkesrettet arbeid relatert trening. Vi leverer høy kvalitet undervisning og læring for å produsere kvalifiserte elever bevæpnet med den nyeste bransjekunnskap.

Vi tilbyr et utvalg av skreddersydde programmer og kvalifikasjoner på tvers av en rekke fag specialisms å dekke behovene til våre kunder. Alle programmene gir elever med verdifulle kontinuerlige faglige utviklingsmuligheter mens bygge sin kunnskapsbase gjennom sitt studieprogram.

Ordning:

Aerospace og Aviation automotive Forretnings- og IT Bygg- og anleggsnæring Utdanning og lærerutdanning ingeniør English Language Fire Fighting and Health & Safety Ledelse og administrasjon Helsevesen Olje og gass Renewable Energy og Subsea Technologies Turisme og gjestfrihet Yrkes Science Rail ingeniørfag Kreativ kunst

Fasiliteter i verdensklasse

Newcastle College er stolt av å investere i industristandard anlegg til fordel for våre studenter. Våre fasiliteter replikere reelle arbeidsmiljøer for å gi studentene den beste i trening og utvikling.

Leveringsprogram

Vi tilbyr fleksible og innovative metoder for kursgjennomføring. Programmene er levert på en av Newcastle College ni studiesteder eller på klient områder, avhengig av natur og læringsutbytte av kurset. Programmer kan også leveres i en rekke nasjonale og internasjonale plasseringer basert på kundens behov. Våre fleksible moduser for levering gi rom for en rekke tilnærminger til læring. Dette inkluderer blended learning hvor levering kan være ansikt til ansikt, off-site undervisning, e-læring, eller blokk / dag utgivelsen levering, ofte kombinerer akademisk med engelsk språk bestemmelsen.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Newcastle College

Når du velger å studere kunst og design i vår Mandela Building vil du trives i våre spennende omgivelser. ... [+]

Når du velger å studere kunst og design i vår Mandela Building vil du trives i våre spennende omgivelser. Du vil studere sammen med folk som deler din entusiasme og ambisjoner, i en atmosfære som bruser med spenning.

Vi scoret høyest rating tilgjengelig i alle områder kontrollert i vår siste gjennomgang av Quality Assurance Agency for Higher Education, slik at du kan være sikker på at du vil få den beste læringsopplevelsen mulig.

Vår Mandela Building er designet for å inspirere og oppfylle alle dine kreative behov. Det kan skryte av fotostudioer og mørkerom, Mac suiter, tegning, maleri og skulptur studioer, et godt ressurs keramikk studio, verksteder for design og produksjon av klær og tekstiler og et fagbibliotek og ressursområdet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Newcastle College

Dette kurset er utviklet i samarbeid med lokale arbeidsgivere og gir studietilbud som vil gjøre deg i stand til å tilegne seg nødvendig kunnskap og ferdigheter til å oppf ... [+]

Oversikt

Dette kurset er utviklet i samarbeid med lokale arbeidsgivere og gir studietilbud som vil gjøre deg i stand til å tilegne seg nødvendig kunnskap og ferdigheter til å oppfylle ditt potensial i en ledende / ledelseskapasitet. Du blir tilbudt muligheten til å følge en sti som er best egnet til din interesse og karriereutvikling. Du vil også ha nytte av kurset lærere som har omfattende bransjekunnskap og regelmessig deltar i en rekke forskning og vitenskapelig aktivitet for å bidra til å informere kursinnhold.

FDA Business Management med Enterprise og markedsføring

Du vil lære å utvikle markedsplaner ved hjelp av relevante markedsføringsverktøy og teorier og gjøre riktige anbefalinger. Du vil også vurdere en rekke markedsføring teorier og verktøy og begrunne innovasjon løsninger på organisatoriske markedsføring problemer ved hjelp av markedsanalyse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Newcastle College

Vår School of English har en godt kvalifisert, erfarent team som tilbyr tjenester for språklige elever på alle nivåer. ... [+]

Vår School of English har en godt kvalifisert, erfarent team som tilbyr tjenester for språklige elever på alle nivåer.

Newcastle College engelsk er akkreditert av British Council og er medlem av English UK. Våre klasser er små og består av studenter fra en rekke land (over 30 forskjellige nasjonaliteter i 2014), slik at du har en fantastisk mulighet til å praktisere kommunikasjon med andre og lære om andre kulturer i engelsk.

Våre kurs er tilgjengelig på seks forskjellige nivåer, fra nybegynner til avansert. Du vil bli testet ved ankomst og plassert i riktig klasse basert på ditt nivå og behov.

Prisplaner og betaling

Du kan velge å studere for så lenge eller kort tid som du liker for heltids kurs på 15, 21, 23 eller 25 timer per uke. Kursavgiften er fleksible avhengig av varigheten av kurset. (Deltids timer er tilgjengelig for internasjonale studenter avhengig visa status og for EU-studenter.) Det er en ikke-returner registrering og administrasjonsgebyr på £ 90 for alle studenter på heltids kurs. Vi tar ikke betalt for ikke-undervisningsukene (for eksempel, jul og påskeferien). Du må betale full avgift før starten av kurset. Det er mulig å utvide kurset sluttdato avhengig av visum.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
Åpen påmelding
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Newcastle College

The International Foundation Programme [IFP] er et Tilgang til høyere utdanning Diploma for studenter (i alderen 18 og oppover) som ønsker å gå på å studere på universite ... [+]

The International Foundation Programme [IFP] er et Tilgang til høyere utdanning Diploma for studenter (i alderen 18 og oppover) som ønsker å gå på å studere på universitet eller høyskole. Det er et nasjonalt anerkjent kvalifikasjon, fullt tildelt av Ascentis og akseptert av de fleste institusjoner for faglig progresjon.

Dette kurset representerer et skritt mot en høyere utdannelse sted ved stiftelse grad eller høyere National Diploma (HND) nivå. IFP er spesielt designet for å være utfordrende med vekt på å få kvalifikasjoner samtidig utvikle uvurderlig kompetanse, kunnskap og selvtillit.

Newcastle College er en av de største etter- og videreutdanning College i Storbritannia med over 20.000 studenter. Vår internasjonale student befolkning består av studenter fra over 60 forskjellige land, og vi er stolte av å være en Tier 4 Høyt Trusted Sponsor med britisk visum og immigrasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Heltid studier
7 - 10 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle College

Dette kurset dekker et bredt spekter av disipliner i spill utvikling, inkludert programmering og design, og modellering. ... [+]

Oversikt

Dette kurset dekker et bredt spekter av disipliner i spill utvikling, inkludert programmering og design, og modellering. Du vil også få verdifull arbeidserfaring å bygge på de ferdighetene du lærer og utvikler seg som en del av kurset. Mens studere dette kurset oppfordres også til å registrere seg som medlem av British Computer Society (BCS).

Opptakskrav

Normalt minst 18 år med kvalifikasjoner tilsvarende minimum 160 SO poeng fra relevante Level 3 BTEC kvalifikasjoner, GNVQ Avansert / NVQs på nivå 3, eller GCE 'A' Levels / skotske Highers.

Søkere over 21 med ingen av de ovennevnte, men med riktig yrkeserfaring kan aksepteres.

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også trenge en IELTS score på 6.0 eller nyere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

What is Newcastle College like as a place to study?