University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvert år ønsker Oxford velkommen talentfulle studenter fra hele verden. Våre studenter er tiltrukket av muligheten til å studere ved et internasjonalt anerkjent universitet med fremragende akademisk prestasjon og innovasjon.

  • Oxfords undervisning og forskning er konsekvent i toppranken nasjonalt og internasjonalt, og ligger i forkant med medisinsk, vitenskapelig og teknologisk prestasjon.
  • Universitetet har utmerkede fasiliteter og ressurser for læring i sine verdensberømte biblioteker, laboratorier og museer.
  • Studentene kommer til Oxford fra 140 forskjellige land og territorier.
  • Oxfords kollegiale system fremmer en følelse av fellesskap mellom lærere og studenter, og blant elevene selv.
  • Studentene har mulighet til å lære sammen med ledende forskere på deres felt.
  • Oxford har sterke forbindelser med forskningsinstitusjoner, næringsliv og industri, både i Storbritannia og i utlandet.

Som det eldste universitetet i engelsktalende verden er Oxford en unik og historisk institusjon. Det er ingen klar dato for grunnlag, men undervisning eksisterte i Oxford i noen form i 1096 og utviklet seg raskt fra 1167, da Henry II forbød engelske studenter fra å delta på universitetet i Paris.

Smith School of Enterprise og miljøet (SSEE)

Smith School of Enterprise and the Environment (SSEE) ble etablert i 2007 som et uavhengig forskningsenter ved universitetet. I 2013 ble vi med i Geografisk og Miljøskole (SoGE), og utdypet våre lærerprogrammer i samarbeid med den bredere avdelingen og dens andre forskningsenheter, Transportstudieenheten og Miljøforandringsinstituttet. Skolen for geografi og miljø og dets forskningsinstitusjoner er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise innen miljøforskning og stipend. Den historiske opprinnelsen ligger i den tidligere geografiskolen, den første geografiskolen som skal etableres i Storbritannia, over 100 år siden av Halford Mackinder. SoGEs etos er å fremme forskning som er dristig, nyskapende og utfordrende, mens den fortsatt er forpliktet til de høyeste standardene for stipend.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Bedrift og miljø sommerskole

Campus Heltidsstudier 13 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford

Bedrifts- og miljøsommerskolen er designet, levert og administrert av University of Oxford. Det er et program beregnet for studenter, samt nyutdannede og unge fagfolk lidenskapelig om ledende miljøforandringer i næringsliv, frivillige organisasjoner eller myndighetene. [+]

Bedrifts- og miljøsommerskolen er designet, levert og administrert av University of Oxford.

Summer School kombinerer vår verdensklasse fakultet, banebrytende forskning og ekspertutøvere; de vil utforske emner med deg som miljøøkonomi og -politikk, bedriftsledelse, finansmarkeder og investeringer for å nærme seg viktige miljøutfordringer i det 21. århundre.

Mens mange sommerskoler opererer i Oxford og ansetter universitetsfasilitetene, holder bare en veldig liten håndfull universitetsavdelinger sine egne sommerprogrammer. Bedrifts- og miljøsommerskolen er et av disse dyrebare få og er tilpasset Smiths interne forskning og lært til de samme standarder og ved Oxford University akademikere. I alt vil vi gi deg over 50 timers undervisning i løpet av de to ukene, og intersperse dette med ekstra-curricular aktiviteter, nettverksmuligheter og utflukter.... [-]