Les den offisielle beskrivelsen

Her på Selvfølgelig Vi mener at det er best å lære av eksperter, og at alle har et område av ekspertise. Vi er på et oppdrag for å la noen vite hva de vil, når som helst, hvor som helst.

Expert lærere

Se og lære av håndplukkede eksperter som er opptatt av å dele sin kunnskap.

Lær på alle enheter

Vår ekspert ledet tutorials kan bli sett på nettbrett, mobil eller desktop. Så fortsette å lære mens du er på farten!

på forespørsel

Lær i ditt eget tempo, når du vil og nyte livet tilgang til kurset.

En verdensomspennende

Engasjer med topp eksperter og studenter fra hele verden, uansett hvor du er.

Når blir min kurset? Alle våre kurs er On Demand. Dette betyr at du kan få tilgang til videoer og kursmateriell på din egen skyld, når og hvor du vil! Det finnes ingen offisielle startdatoer til kursene, men hvorfor ikke la dine medstudenter vet at du starter og hva dine mål er i kommentarfeltet delen av kurset.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset for? Du har ubegrenset tilgang til kurset mens det er på ofcourse plattformen. Det er ingen tidsbegrensning, og vi kommer ikke til å be deg om å betale for å få tilgang til det i et års tid!

Hvem er undervisning min kurs? Selvsagt team handpicks eksperter i en rekke bransjer. Vi sjekker ut sine akkreditiver, og kvaliteten på videoene sine, og hva kurset vil hjelpe mennesker å oppnå. Hvis det ikke er opp til våre ekstremt høye standarder, vil du ikke finne det på plattformen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Of Course Learning

En verden av makeup er stort og forvirrende, men det bør ikke ta år med trening og en bunnløs lommebok å se fantastisk. Dette kurset vil styrke deg til å ta kontroll over ... [+]

En verden av makeup er stort og forvirrende, men det bør ikke ta år med trening og en bunnløs lommebok å se fantastisk. Dette kurset vil styrke deg til å ta kontroll over det store utvalget av alternativer der ute, og se din beste dag inn og dag ut!

Lær hvordan du bygger en makeup rutine med Louise som passer med din travle livsstil og ikke bryte bank! Louise har brukt mange år på tråling YouTube og nettet for de beste anbefalingene og har brukt sin kompetanse til å utvikle dette enestående kurset.

Få kontroll over makeup skuff i dag!

Høydepunkter Lag en feilfri basen Ta din makeup raskt fra dag til kveld til kveld Lær hvilke røverkjøp produkter slå designer seg! Forstå forskjellen mellom ulike typer børster og påføringsteknikker Velg det perfekte produktet for alle aldre og hudtyper Se ungdommelig, sunn og feilfri hver dag! Hvem er dette kurset for? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online USA USA Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk