Of Course Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Her på Selvfølgelig Vi mener at det er best å lære av eksperter, og at alle har et område av ekspertise. Vi er på et oppdrag for å la noen vite hva de vil, når som helst, hvor som helst.

Expert lærere

Se og lære av håndplukkede eksperter som er opptatt av å dele sin kunnskap.

Lær på alle enheter

Vår ekspert ledet tutorials kan bli sett på nettbrett, mobil eller desktop. Så fortsette å lære mens du er på farten!

på forespørsel

Lær i ditt eget tempo, når du vil og nyte livet tilgang til kurset.

En verdensomspennende

Engasjer med topp eksperter og studenter fra hele verden, uansett hvor du er.

Når blir min kurset? Alle våre kurs er On Demand. Dette betyr at du kan få tilgang til videoer og kursmateriell på din egen skyld, når og hvor du vil! Det finnes ingen offisielle startdatoer til kursene, men hvorfor ikke la dine medstudenter vet at du starter og hva dine mål er i kommentarfeltet delen av kurset.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset for? Du har ubegrenset tilgang til kurset mens det er på ofcourse plattformen. Det er ingen tidsbegrensning, og vi kommer ikke til å be deg om å betale for å få tilgang til det i et års tid!

Hvem er undervisning min kurs? Selvsagt team handpicks eksperter i en rekke bransjer. Vi sjekker ut sine akkreditiver, og kvaliteten på videoene sine, og hva kurset vil hjelpe mennesker å oppnå. Hvis det ikke er opp til våre ekstremt høye standarder, vil du ikke finne det på plattformen.

Steder

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland