Oplex Careers

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

oplex

Hvem vi er

Her på Oplex Karriere vi tilby et bredt utvalg av høykvalitets kurs som hjelper mennesker over hele verden for å få nye ferdigheter, kvalifikasjoner eller bare oppdatere sin kunnskap.

Online Learning

Oplex Karriere kurs er levert helt online, gjennom sofistikerte studentens læring portal. Studenten læringsportal er et nettbasert læringssystem som tillater elevene å studere for sine kurs på nettet. Denne innovative teknologien betyr at det er ingen grunn til å delta i noen klasser eller ta fri fra jobb for å studere. Den høye kvaliteten online kurs fra Oplex stillinger kan gjøres fra komfort til ditt eget hjem, på jobb, i biblioteker eller hvor som helst i verden med en Internett-tilkobling.

Med en Oplex Karriere Studentene kan studere et nettbasert kurs i sitt eget tempo, i sin egen tid med full fleksibilitet til å velge sine læring timer og holde oversikt over fremdriften på nettet. Du kan få tilgang til programmet, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Global Student fellesskap

Med et godt utvalg av online kurs, serverer vi alle fra store organisasjoner rett vei gjennom til hver enkelt elev. Den elektroniske kurs fra Oplex Karriere studeres fra studenter over hele verden. Å være en britisk baserte leverandør vi har mange studenter opp og ned landet begynte våre kurs, men vi har også et godt utvalg av internasjonale studenter. Vi har levert våre online kurs for studenter i Storbritannia, Europa, USA, Australia, New Zealand, India, Kina og over 50 fylker over hele verden.

Tablet og smarttelefoner

På Oplex Karriere, vet vi at et økt antall mennesker surfer på nettet på farten ved hjelp av mobile tabletter og enheter, og det er derfor våre kurs har blitt produsert for å være fullt kompatibel med PC-er, bærbare datamaskiner, tabletter, lesebrett, og smarttelefoner.

Med den samme høye kvalitet læringsinnhold og ressurser tilgjengelig på stasjonære datamaskiner, vil våre kurs være tilgjengelig på Windows, iOS og Andriod enheter. Så om du studerer en Oplex Karriere selvfølgelig hjemme eller mens du er på farten, vil du fortsatt kunne få tilgang til kurset ditt når som helst, hvor som helst.

CPD-sertifisering

CPD

Ved ferdigstillelse av kurset elever vil bli belønnet med CPD Certification sertifikat. Certificate of Achievement vil gi bevis på at du har studert emnet, og vil inneholde din karakter og graderingsnivå. Du kan bruke sertifikatet fra oss som en del av din portefølje av bevis og bruke den til å delta på jobb eller akademiske intervjuer.

Hva er CPD?

CPD står for fortsatt faglig utvikling. CPD er en forpliktelse til livslang læring, en ferdighet som er uvurderlig for alle mennesker i samfunnet. Arbeidsgivere fra både offentlig og privat sektor, samt akademisk institusjon i Storbritannia og internasjonalt anerkjenner fortsatt faglig utvikling (CPD).

CPD er en fin måte for folk å få nye ferdigheter, forbedre sine jobbmuligheter, få større trivsel og også bidra til å sikre et opprykk.

Kursene er tilgjengelige gjennom Oplex Karriere samsvar med allment akseptert CPD kvalitetsmerke og standarder for opptak, noe som reflekterer, sporing, planlegging og gjennomgang.

Fordeler med CPD

Uansett hvor du er i din karriere, gjennomføre en Oplex Karriere CPD kurset kan hjelpe deg;

  • Forbedre dine jobbmuligheter
  • Forbedre karriere tilfredshet
  • Track realkompetanse
  • Vis at du er up-to-date med kravene i jobben din
  • Bidra til din CV
  • Føre til videreutdanning
  • Demonstrere ditt engasjement og verdi i organisasjonen
  • Forbered deg for opprykk

Når du er ferdig med kurset sertifikatet skal inneholde den anerkjente CPD mark fra Oplex Karriere.

Steder

UK Online

Address
26 York Street
W1U6PZ UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: