Oxford Bright Scholars

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvordan det hele begynte ...

Gode ​​ideer ofte blir født mens han studerte i miljøer som fremmer innovasjon og som driver viljen til å gjøre ting annerledes. Ikke noe bedre sted for at dette skal skje enn verdens mest fremragende akademisk institusjon, University of Oxford. Oxford Bright Scholars utviklet av mange samtaler etter sen natt turer hjem fra de gamle bibliotekene i Oxford, dets grunnleggere å ha vært i ferd med å lese for sine grader. Forent av en lidenskap for utdanning, anerkjent vi at det var hull i kunnskap og søkt å finne måter å fylle dem på en mest mulig faglig og kulturelt berikende måte.

For det første, anerkjent vi behovet for å forstå innflytelsen av Kinas økonomiske og politiske landskapet på resten av verden. Også, etter å ha jobbet i store internasjonale konsern oss selv, anerkjent vi hvor konkurransedyktig den er å bli den akademiske og profesjonelle arena og at søkere må skille seg ut fra sine jevnaldrende eller annen måte.

Med alt dette i tankene, vi satt ut for å utvikle et spennende og interaktivt program, som vi kan være vert i det økonomiske sentrum av Kina, Shanghai. Dette er hvordan vår sommerskole programmer ble født. Gjennom vårt Summer School programmer i Kina, ønsker vi å skape en plattform som vil oppmuntre lyse studentene til å være kreativ, for å utvikle lederegenskaper og være bedre å skille seg ut fra sine jevnaldrende. Vi har satt ut på et oppdrag for å skape muligheter for intellektuelt nysgjerrige studenter til å ikke bare få et innblikk i deres valgte emne, men også lære ferdigheter som gjør dem i stand til å utmerke seg.

Vi ser nå frem til å sette vår handlingsplan i kraft for å sikre at vi har en vellykket første året. Bli med oss ​​på denne reisen.

Vår undervisning filosofi

På Oxford Bright Scholars vi stolte av å tilby faglige kurs og materialer av høyeste standard. Alle våre lærere er Oxford utdannet og bruke sine ferdigheter og erfaring til å levere undervisning på nivå med Oxford standarder.
Mens vi stiller høye premier på faglig dyktighet, forstår vi at kunnskap har begrenset bruk uten praktiske gjennomføringen. Vår undervisning metodikk er derfor utformet for å sikre virkelige verden bruk som vi innlemme aktuelle globale problemstillinger og case-studier i all vår sommerskole programmer.
Ved å gjøre det, tror vi at å dele vår erfaring med å studere ved universitetet i Oxford, og reiser til alle verdenshjørner med våre studenter gir dem en plattform til å ta fatt på sin ferd mot å bli globale borgere.

Hvordan du kan maksimere tid med oss

Aktivt delta og dele dine erfaringer fra ditt land og kultur.
Øv din Mandarin ved å snakke med lokalbefolkningen.
Ikke vær redd for å stille spørsmål. Dette er en sjelden er mulighet til å utvide ditt verdensbilde.
Utveksling kontaktinformasjon med internasjonale studenter som vil bli med deg på programmet. Få venner for livet!
Utfordre deg selv ved å tenke på hvordan det du vil lære gjelder for den virkelige verden.
Bruk initiativ i våre verksteder for å drive frem dine fremtidige mål.
Ta masse bilder og dele dem med venner og familie når du kommer hjem.
Delta i samtale med vår bolig team som består av nåværende studenter og nyutdannede ved University of Oxford.

Det er viktig å merke seg at Oxford Bright Forskere er ikke en del av eller på annen måte tilknyttet University of Oxford.
Oxford Bright Scholars ble grunnlagt og er i dag drevet av et nettverk av studenter ved University of Oxford.
Undervisningspersonell på noen Oxford Bright Scholars programmene er enten for tiden veiledning og / eller studerer eller er studenter ved University of Oxford.
Gjesteforelesere inviteres av Oxford Bright Scholars vil holde foredrag og / eller veiledning stillinger ved Universitetet i Oxford og / eller er bransjeeksperter.
Interaktive klasserom tilretteleggere er studenter ved University of Oxford og har vist en langsiktig satsing for bedriften og innovasjon i utvalgte felt.
Den pastorale ansatte på våre programmer er nåværende studenter ved Universitetet i Oxford, selv om de kan bli slått seg sammen med lokale tospråklige ansatte for å sikre maksimal omsorg og oppmerksomhet er gitt.

Steder

London

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland