Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Oxford International College of Beauty , Beauty School UK . Oxford International College of Beauty ble etablert i 1990, og er en av de mest prestisjefylte spesialistens skjønnhetsopplæringsinstitusjoner i Storbritannia.

Oxford International College of Beauty tilbyr høyeste kvalifikasjoner i verden, en gateway til sysselsetting i noen av verdens ledende spa, og karriere på eksotiske steder. Oxford International College of Beauty spiller en integrert rolle i å levere skjønnhetsindustrien med høyt profesjonelle terapeuter.

OICB har et misunnelsesverdig rykte for høye profesjonelle standarder, eksepsjonelle undersøkelsesresultater og sysselsettingsutsikter. Skjønnhets- og spa-industrien byr på spennende muligheter for profesjonelle terapeuter, og Oxford International College of Beauty er stedet å starte denne oppdagelsesreisen.

Etterspørselen etter skjønnhetsbehandlingstrening, stimulert av de populære og spennende karrieremulighetene i skjønnhetsindustrien bidrar til suksessen til Oxford International College of Beauty .

Oxford International College of Beauty tilbyr høyeste kvalifikasjoner i verden, en gateway til sysselsetting i noen av Storbritannia og verdens ledende spa og karriere på eksotiske steder. Oxford International College of Beauty spiller en viktig rolle i å levere skjønnhetsindustrien med høyt profesjonelle terapeuter.

Oxford International College of Beauty har en misunnelsesverdig omdømme for høye profesjonelle standarder, eksepsjonelle undersøkelsesresultater og sysselsettingsutsikter, og tilbyr eksklusiv skjønnhetsbehandlingstrening i Witney, en av Cotswolds mest attraktive markedsbyer.

Witney er en livlig by med gode fasiliteter for shopping, fritid, kino, puber og restauranter. Vi er innen rekkevidde av Oxford, Blenheim Palace, vakre Cotswold landsbyer og bare en og en halv time fra London.

Oxford International College of Beauty har nylig blitt tildelt "Premier College" status av ASICs og er en registrert sponsor med Det britiske grensebyrået.

Skjønnhets- og spa-industrien byr på spennende muligheter for profesjonelle terapeuter, og Oxford Interational College of Beauty er stedet å starte denne oppdagelsesreisen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Oxford International College of Beauty

Disse korte kursene, som fører til CIBTAC-kvalifikasjoner, anbefales sterkt for studenter som ønsker å nå det høyeste nivået i skjønnhetsbehandling, og blir med i elite-t ... [+]

Disse korte kursene, som fører til CIBTAC-kvalifikasjoner , anbefales sterkt for studenter som ønsker å nå det høyeste nivået i skjønnhetsbehandling, og blir med i elite-terapeuter som arbeider rundt om i verden. Hvert kurs er undervist 5 dager i uken (35 timer) i mellom 4-6 måneder. Ekstra hjemme studie er nødvendig for prosjekter, forskning og revisjon.

Våre fulltidskurs:

Disse heltids 4-6 måneders CIBTAC intensiv skjønnhetskursene fører til både den ettertraktede og internasjonalt anerkjente britiske sammenslutningen av skjønnhetsbehandling og kosmetologi (CIBTAC) -kvalifikasjoner, anerkjent i over 19 land, samt det høyt respekterte OICB-høyskolebeviset.

Studentene læres i et vennlig miljø til de høyeste faglige standarder i alle aspekter av skjønnhetsbehandling. I tillegg til det generelle studietrinnet skal studentene sette opp ordinære lekser og oppgaver som skal gjennomføres i løpet av kurset. Etter vellykket gjennomføring av CIBTAC-estetikken... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney
August 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Oxford International College of Beauty

Det ultimate skjønnhetsbehandlingskurset, som fører til CIDESCO, CIBTAC ... [+]

Det ultimate skjønnhetsbehandlingskurset, som fører til CIDESCO, CIBTAC Emnet læres 5 dager i uken (35 timer) og inkluderer estetiske behandlinger

Vårt fulltidskurs:

Denne full-time 10-måneders CIDESCO / CIBTAC hurtigspor intensiv skjønnhetstrening fører til både den ettertraktede og internasjonalt anerkjente CIDESCO-kvalifikasjonen, anerkjent i over 33 land; CIBTAC Diploma, Confederation of Beauty Therapy and Cosmetology, en britisk kvalifikasjon anerkjent i 19 land; og vårt eget college OICB Diploma, anerkjent for å jobbe i Storbritannia.

Våre CIDESCO / CIBTAC-kandidater er fullt ansatt på bare 10 måneder og har stor etterspørsel etter toppsalong og spa-eiere over hele verden. Vi har praktisk talt 100% sysselsettingsrate hvert år unntatt når studentene fortsetter videre til slike studier og Makeup eller Spa Management.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney
August 2020
Engelsk
Heltid studier
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
Oxford International College of Beauty

Denne 1 års skjønnsterapi deltid kurset er ideelt for de som ønsker å studere deltid og fortsatt få en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon. Kurset fører til en ITEC NVQ Niv ... [+]

Denne 1 års skjønnsterapi deltid kurset er ideelt for de som ønsker å studere deltid og fortsatt få en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon. Kurset fører til en ITEC NVQ Nivå 2-kvalifisering og en OICB-kvalifikasjon og inkluderer estetiske behandlinger og undervises 1 dag i uken i løpet av 1 studieår.

Vår deltid NVQ 2 kurs:

Et ideelt kurs for de med andre forpliktelser som foretrekker et deltidsstudiealternativ. Pensum er spesielt egnet for studenter som ønsker å lære sammen med familie eller arbeid. Ekstra studie hjemme er nødvendig for case-studier, prosjekter, forskning og revisjon.

Studentene læres i et vennlig miljø til de høyeste faglige standarder i alle aspekter av skjønnhetsbehandling. I tillegg til det generelle studietilbudet skal studentene sette opp ordinære lekser, casestudier og oppgaver som skal gjennomføres i løpet av kurset.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Witney
August 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

Oxford International College of Beauty