Oxford International College of Beauty

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Oxford International College of Beauty , Beauty School UK . Oxford International College of Beauty ble etablert i 1990, og er en av de mest prestisjefylte spesialistens skjønnhetsopplæringsinstitusjoner i Storbritannia.

Oxford International College of Beauty tilbyr høyeste kvalifikasjoner i verden, en gateway til sysselsetting i noen av verdens ledende spa, og karriere på eksotiske steder. Oxford International College of Beauty spiller en integrert rolle i å levere skjønnhetsindustrien med høyt profesjonelle terapeuter.

OICB har et misunnelsesverdig rykte for høye profesjonelle standarder, eksepsjonelle undersøkelsesresultater og sysselsettingsutsikter. Skjønnhets- og spa-industrien byr på spennende muligheter for profesjonelle terapeuter, og Oxford International College of Beauty er stedet å starte denne oppdagelsesreisen.

Etterspørselen etter skjønnhetsbehandlingstrening, stimulert av de populære og spennende karrieremulighetene i skjønnhetsindustrien bidrar til suksessen til Oxford International College of Beauty .

Oxford International College of Beauty tilbyr høyeste kvalifikasjoner i verden, en gateway til sysselsetting i noen av Storbritannia og verdens ledende spa og karriere på eksotiske steder. Oxford International College of Beauty spiller en viktig rolle i å levere skjønnhetsindustrien med høyt profesjonelle terapeuter.

Oxford International College of Beauty har en misunnelsesverdig omdømme for høye profesjonelle standarder, eksepsjonelle undersøkelsesresultater og sysselsettingsutsikter, og tilbyr eksklusiv skjønnhetsbehandlingstrening i Witney, en av Cotswolds mest attraktive markedsbyer.

Witney er en livlig by med gode fasiliteter for shopping, fritid, kino, puber og restauranter. Vi er innen rekkevidde av Oxford, Blenheim Palace, vakre Cotswold landsbyer og bare en og en halv time fra London.

Oxford International College of Beauty har nylig blitt tildelt "Premier College" status av ASICs og er en registrert sponsor med Det britiske grensebyrået.

Skjønnhets- og spa-industrien byr på spennende muligheter for profesjonelle terapeuter, og Oxford Interational College of Beauty er stedet å starte denne oppdagelsesreisen.

Steder

Witney

Address
Waterside Court
New Bridge Street
Witan Way

OX28 6FE Witney, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss