Oxford International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Forbereder studenter til universitetet og livet utover

Oxford International College har et enestående rykte for å hjelpe studenter til å bli selvstendige, motiverte elever og med suksess få inngang til de beste britiske og internasjonale universitetene. College ligger i hjertet av den historiske byen Oxford, hjem til et av de eldste og mest respekterte universitetene i verden. OIC ble etablert i 2002 av en gruppe akademikere fra University of Oxford og ble snart en av Storbritannias ledende høyskoler i Oxbridge-stil. I løpet av de siste 17 årene har høyskolen opprettet et blomstrende internasjonalt samfunn av studenter og ansatte. Studentene blir undervist av noen av Oxfords beste veiledere, som alle er eksperter på sine felt. Et sterkt trekk ved høyskolen er fokuset på å utvikle lederegenskaper, noe som gir studentene våre et konkurransefortrinn når de søker seg til universitetet og i deres fremtidige karriere.

  • Resultater på A-nivå i 2019: 53,2% A * karakterer 92,1% A * -A karakterer
  • 100% suksessrate for medisinske skolesøknader i 2018 og 2019
  • 75% av studentene oppnådde A * AA eller bedre i eksamenene på A-nivå i 2019

Rangert i toppen av A-nivå ligatabellene

Topppresterende Sixth Form College

Oxford International College er stolt av å være rangert som topp * når det gjelder prestasjoner på A-nivå blant uavhengige høyskoler. Basert på A-nivå-resultater fra 2019, er OIC rangert:

  • 1. plass i Storbritannia for A * -B karakterer
  • 1. plass i Storbritannia for A * -A karakterer

* Som utgitt av The Times

På 2000-tallet er det ikke lenger nok at elevene får undervisning i hvordan de skal få gode karakterer av sakkyndige lærere. Studentene må også fordype seg i sine faglige interesser ved å delta på klubber / samfunn og delta på konkurranser i de valgte fagene, gå utenfor komfortområdet ved å delta i en ny aktivitet, lære å lage en overbevisende personlig uttalelse og imponere i universitetssamtaler, få innsiktsfull arbeidserfaring og oppdag hvordan du kan møte livets utfordringer.

Ved å være fokusert på målene sine, lærer studentene våre å behandle eventuelle tilbakeslag som muligheter og omfavne den uunngåelige følelsen av uro knyttet til prosessen med vekst og selvoppdagelse. Vi fremmer en kultur med ansvar for egne prestasjoner, samt en følelse av plikt til å bedre verden vi lever i.

Vår tilnærming til læring har vist seg å være vellykket. Når studentene våre forlater oss, blir de godt avrundede voksne som er bestemt for personlig og profesjonell suksess.

Akademisk suksess er meningsløs uten personlig integritet. Vi brenner for å utstyre studentene våre med en rekke komplementære ferdigheter og verktøy som vil tjene dem gjennom hele livet og bidra til å bygge karakter og spenst. Vi ønsker at studentene våre skal kunne lære ved å reflektere over deres erfaringer og bruke denne kunnskapen til å tjene, lede og inspirere andre, dette er grunnen til at OIC integrerer personlig utviklingsmoduler i sin grunnleggende læreplan.

Ved Oxford International College gir vi studentene et åpent og stimulerende studiemiljø i en by som har vært verdenskjent for akademisk dyktighet i nesten 1000 år. Studentene våre har sjansen til å møte og lære av noen av de lyseste menneskene i verden i et miljø som gir næring til deres personlige og akademiske vekst, samtidig som de kan glede seg over kulturlivet i denne vakre byen.

Vi tror at alle studentene våre har potensial til å bli profesjonelle, innovatører, ledere og lærere i fremtiden. For å gjøre dem i stand til å lykkes i sine faglige og profesjonelle karrierer, anerkjenner vi behovet for å lære å gå utover klasserommet.

126413_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

10 gode grunner for å studere i Oxford

En blanding av eldgamle og moderne, Oxford, er en livlig kosmopolitisk by full av historie og fantastisk arkitektur. Mange studenter bor i byen, og det er ingen mangel på måter å fylle fritiden på. Oxford har fem teatre, tre kinoer, en ishall, innendørs og utendørs svømmebasseng og utallige kafeer og restauranter. Her er de 10 beste grunnene til at du bør vurdere å bo og studere i Oxford:

1. University of Oxford

University of Oxford er et av de eldste, vakreste og mest anerkjente universitetene i verden! Alumni fra Oxford University inkluderer 26 britiske statsministre, minst 30 internasjonale statsoverhoder, 50 nobelprisvinnere og 120 olympiske medaljevinnere. Kos deg med å vandre rundt i de mange høyskolene og lære deres fargerike historie!

2. Den berømte skyline fra Oxford

Oxford kan virke som et stort postkort. Det er mange spektakulære utsikter. I 1865 hyllet den store romantiske dikteren Matthew Arnold den som byen "drømmende spir". Du kan få et glimt av hva han mente fra South Parks Hill - bare 100 meter fra Oxford International College .

3. Harry Potter, Ringenes herre og andre barneklassikere

Kos deg med Harry Potter? Mange av scenene fra Harry Potter-filmene ble filmet her i Oxford. Foretrekker Ringenes herre? JRR Tolkien var student og veileder ved Oxford University. Andre bøker av kjente Oxonians inkluderer Alice in Wonderland og The Lion, The Witch and The Wardrobe .

4. Bodleian Library - tusen år gammel

Bodleian Library ble grunnlagt for mellom 400 eller 600 år siden (avhengig av dateringen), og er et av de eldste og største bibliotekene i verden. De mange fakultetene inneholder en kopi av hver bok utgitt i Storbritannia. Studentene kan arrangere turer gjennom det utsmykkede interiøret, eller bare rusle mellom de overdådige gårdsplassene.

5. Du kan gå eller sykle overalt

Oxford kan ha mye å gjøre, men det er ikke en stor by. Oxford er anerkjent som en av få sanne 'Cycling Cities' i Storbritannia. Oxford International College og boenhetene ligger innen gangavstand fra sentrum. For noe lenger unna er det mer enn enkelt å leie sykkel.

6. Som bøker? Blackwells Bookshop er noe for deg!

Blackwell's er den største bokhandelen i verden. Flaggskipets gren i Oxford har flere bygninger, og det berømte Norrington-rommet alene rommer over 100 000 bøker. Selskapet har også nylig åpnet nye musikk- og trykkbutikker, alt tilgjengelig på Oxford's Broad Street.

7. Punting nedover elven

Det er bare to steder i verden hvor du kan prøve å slå på - ett av dem er Oxford. Den roligste og mest luksuriøse måten å oppleve Oxfords elver på er en must-do sommeraktivitet.

8. Kjente museer og naturhistoriske samlinger

Oxford har mer enn 20 museer og gallerier. De mest kjente inkluderer det berømte Ashmolean Museum and Gallery (åpnet i 1683), og Oxford University Museum of Natural History (etablert 1850). Men ikke gå glipp av noen av de mindre utstillingene heller! Pitt Rivers Museum inneholder en verdensberømt samling av Amazonian Shrunken Heads.

9. "4-minutters mil" -sporet

I 1954 var Roger Bannister, en 25 år gammel britisk medisinstudent, den første mannen i historien som løp en kilometer på under fire minutter. Tiden var 3 minutter 59,4 sekunder, oppnådd på Iffley Road-banen i Oxford og sett av 3000 tilskuere. Det trodde en gang 4-minuttersmilen var umulig å oppnå.

10. Kjente steder å besøke i nærheten

Ligger midt i sentrum av England, er det lett å unnslippe Oxford for en helg borte. London er bare en times reise med tog. Andre byer som Manchester, Birmingham og Bristol er også tilgjengelige med buss og tog. Alternativt kan du besøke det staselige hjemmet til Blenheim Palace, fødestedet til Winston Churchill.

Vår historie

Organisasjonen ble stiftet i 2002 av en gruppe erfarne pedagoger ledet av Dr Mario Peters, og har vokst til en av de mest suksessrike private tutorial colleges i Storbritannia, og ønsker studenter fra Storbritannia og over hele verden velkommen. College har vokst hvert år siden det ble grunnlagt og er nå trygt bosatt i moderne undervisningslokaler på London Place og et stort, moderne Hall of Residence bare 7 minutters gange unna. London Place er et veletablert utdanningssted som er fullstendig renovert av Oxford International College som en del av det langsiktige engasjementet for vekst og forbedring av studentopplevelsen.

Siden 2008 har Oxford International College vært i spissen for å utvikle internasjonal utdanning på fastlands-Kina i samarbeid med BE Education Ltd, et britisk drevet selskap og en av Kinas ledende utdannings- og skoleledelsesorganisasjoner som spesialiserer seg på å forberede studenter til inntreden i topprangering skoler som Eton College og Westminster College. Ytterligere skoler over hele Kina planlegges for fremtiden. Til dags dato har vi etablert to skoler i Changzhou og Chengdu.

To andre selskaper er en del av utdanningsgruppen vår - Oxford Science Studies og Oxford Summer Academy. Oxford Science Studies er svært vellykkede revisjonsspesialister som kjører kurs for GCSE, IGCSE, A-nivå og IB-studenter i skoleferien. Boligkurs tilbys i påske-, sommer- og juleferien, så vel som ikke-boligkurs i de tre halvtidspausene. Oxford Summer Academy er et unikt program designet for studenter i videregående skole og studenter i alderen 16-20 år. Deltakerne blir introdusert for det unike akademiske og kulturelle miljøet i Oxford, og programmet inkluderer akademisk undervisning, valgfag og et bredt spekter av kulturelle aktiviteter og utflukter. Oxford Summer Academy er basert i St. Edmund Hall, Oxford University hver juli.

Oxford International Education Group

Oxford International College begynte i Oxford International Education Group i april 2019. Oxford International Education Group er en akkreditert leverandør av privat utdanning som driver uavhengige internatskoler, internasjonale høyskoler, utdanningsturer og engelskspråklige sentre over hele Storbritannia og Nord-Amerika for å skape livsforbedrende opplevelser for studenter over hele verden. Våre kurs hjelper over 50 000 internasjonale studenter og fra Storbritannia med å oppnå akademisk suksess hvert år. Vi har bygget sterke relasjoner med utdanningskonsulenter over hele verden og er stolte av å levere de beste programmene for studentene sine.

Steder

Oxford

Address
Oxford International College, 1 London Place
OX4 1BD Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland