Oxford Sixth Form College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oxford Sixth Form College ble etablert i 1988, og er et av Storbritannias ledende uavhengige sjette formkollegier for studenter i alderen 15-19 år. Tidligere kalt Oxford Tutorial College, opprettholder vi opplæringstradisjonen gjennom en gjennomsnittlig klassestørrelse på tre studenter og gjennom å ha ikke mer enn seks studenter i en A-nivå klasse. Vi tilbyr større fleksibilitet enn vanlige skoler med over 30 fag på tvers av A-nivå, GCSE og BTEC. For studenter som ønsker å forbedre resultatene, tilbyr vi også spesialiserte, eksamensstyrespesifikke program for gjenopptak av A-nivå som gir det rette miljøet for deg å få muligheten til å forbedre resultatene dine og sikre et sted ved et topp universitet.

Vi er opptatt av ikke bare å gi deg ekspertundervisning, men også gi deg den støtten du trenger for å nå potensialet ditt fra det øyeblikket du søker.126537_Oxfordtutorial063a.jpg

Et berikende akademisk miljø sentralt i Oxford, for studenter med alle evner

A-Levels

Spør oss om A-nivå-programmene våre! Vi tilbyr en rekke fleksibiliteter, inkludert det tradisjonelle to-års A-nivå, et fem-termin A-nivå, ett år, eller gjenopptak.

Uansett utfall av resultatene i år, har vi alternativer for deg.

NCUK International Foundation Year

Oxford Sixth Form College har inngått samarbeid med NCUK for å tilby International Foundation Year (IFY), et ett års alternativ til A-Levels for internasjonale studenter, med garantert tilgang til universitet. Velg mellom 4 forskjellige Pathways :

  • IFY Medical Pathway
  • IFY Business Pathway
  • IFY Science Pathway
  • IFY Engineering Pathway

Faglig forberedende program

APP er det perfekte gateway-programmet for å bosette internasjonale studenter i det britiske utdanningssystemet og forberede dem på neste trinn i deres akademiske karriere.

Start hvilken som helst mandag i studieåret

Stipendier muligheter

Vet du allerede hvilken retning du vil at karrieren din skal ta? Vi tilbyr stipend på opptil 40% av skolepenger, til studenter som er interessert i å forfølge bestemte karriereveier.

En by med drømmende spir

Oxford Sixth Form College ligger i hjertet av byen, bare noen få skritt fra det gamle universitetet, og historiske museer som Ashmolean.

En skreddersydd utdanning

Oxford Sixth Form College tilbyr tre studieprogrammer: A-Level, BTEC og GCSE, for første gang og ta nye studenter og revisjonsalternativer for studenter som trenger ekstra støtte med studiene. Med over 30 fag å velge mellom, for alderen 15-19 år: uansett hva du interesserer, egnethet eller språknivå, vil vi ha et kurs som passer deg.

Berikende fagmiljø

Oxford Sixth Form College tilbyr en eksepsjonell undervisningsstil for å forberede studentene på suksess i eksamener og sikre utmerkede universitetsplasser. Klasser på A-nivå består av ikke mer enn seks elever, og den gjennomsnittlige klassestørrelsen er tre. Våre små klassestørrelser gjør det mulig for elevene å diskutere arbeidet sitt og utveksle ideer; gjennomgå svarene eller teoriene deres og utforske ideer som oppstår i diskusjonen.

126538_Oxfordtutorial511a.jpg

Rektorens velkomst

Studentene våre snakker om høyskolemiljøet som et varmt, vennlig og veldig imøtekommende sted. Enten i klasserommet på høgskolen eller i internatene våre, gir alle ansatte fantastisk veiledning og støtte for å sikre at studentene trives med oss og fortsetter med å oppnå sine personlige og akademiske mål.

Ved siden av toårige A-nivåer tilbyr vi programmer som er et alternativ til hovedstrømmen av utdanning i Storbritannia. Disse programmene inkluderer BTEC Business, BTEC Business Plus der studenter studerer et A-nivå ved siden av BTEC Business-kurset og et ettårig A -nivåprogram.

Studentene våre går videre til et bredt spekter av programmer ved topp universiteter i Storbritannia, inkludert bedriftsledelse og økonomi; matematikk, ingeniørvitenskap og informatikk; medisin og jus; kunst og kreative medier; historie og internasjonale relasjoner.

Vår beliggenhet i hjertet av byen Oxford, med naboer inkludert University of Oxford colleges Oriel og Christchurch, er gjennomsyret av akademisk historie og en som tjener til å inspirere studentene våre og oss til å bygge en vellykket fremtid.

Jeg håper at du bestemmer deg for å bli med og ser frem til å møte deg i løpet av nær fremtid.

Mark Love (rektor) BEd PGCLME

Læringsmiljø

Våre Ethos

Høgskolen tilbyr en tilnærming som er ganske forskjellig fra en tradisjonell skole. Nøkkelen til Oxford Sixth Form College læringsmiljø er at vi tar sikte på å gi et alternativ til mainstream. Dette betyr at vi, i tillegg til å tilby et mainstream, akademisk, toårig A-nivå-program, tilbyr A-Level, BTEC og GCSE studieprogrammer som når det gjelder lengde, startdato og kombinasjon av faglige og yrkesfag sjelden tilgjengelig i vanlige skoler. Vi er veldig mye en høyskole som forbereder unge mennesker på ansvarsforholdene på universitetet og utenfor fremfor en skole. Kulturen ved høyskolen er en som oppmuntrer til hardt arbeid og en økende ansvarsfølelse i et støttende miljø. Fra det første møtet med en student på et innleggelsesintervju for å identifisere sine mål og motivasjon for å gi klar, konstruktiv støtte, inkludert individuelle læringsplaner, i løpet av sin tid med oss, behandler vi hver av studentene våre som et individ.

Undervisningsmetode

Vår undervisningstilnærming er forfriskende interaktiv og uformell. Støtten som gis av faglærere er gjennomtenkt og kreativ, og fokuserer spesielt på individuelle læringsstiler. Studentene oppfordres til å ta en aktiv del i læringsprosessen på alle trinn.

Kursmateriell læres på en tydelig og direkte måte, med nøye gjennomgang og kontinuerlig praksis av tidligere eksamensoppgaver. Veiledere sikrer at studentene utvikler et godt sett med notater og oppmuntrer til systematisk revisjon. Det gis også tid til en samlet faggjennomgang når eksamenene nærmer seg, for å kontrollere å forstå og muliggjøre videre eksamensutøvelse.

Læringsgrupper

En sentral del av Oxford Sixth Form College læringsmiljø er at en aktiv læringsstil blir oppmuntret og hver student kan bli bedt om å presentere materiale og utveksle synspunkter med andre. Dette blir fulgt av veiledning fra læreren om tolkning, manipulering og analyse av materialet. Forberedelse er påkrevd.

Læringsgrupper består av ikke mer enn seks studenter i A-nivå-grupper og ikke mer enn ti studenter i de andre programmene vi tilbyr. Denne lille gruppestørrelsen muliggjør en tett diskusjon av hvert tema, samtidig som det tillater en høy grad av personlig oppmerksomhet.126536_Oxfordtutorial364a.jpg

History of Oxford Sixth Form College

I nesten 30 år har Oxford Sixth Form College gitt utdannelse av høy kvalitet, effektiv eksamenforberedelse og støtte til universitetsinngang til både britiske og internasjonale studenter.

Vårt formål

Høgskolen ble opprinnelig opprettet for å hjelpe studenter med å oppnå resultater ved å undervise dem i små grupper og opplæringsprogrammer - og våre populære påskrevisjonskurs har vært en del av høyskolen helt fra begynnelsen. Suksessen med denne tilnærmingen betyr at individuell undervisning og fokusert forberedelse av eksamen begge forblir en sentral del av undervisningen vår.

Vår historie

Nedenfor er en tidslinje for de viktigste utviklingen de siste 30 årene:

1988: Studierektor for Wolsey Hall College, Oxford, oppretter Wolsey Hall Tutorial College i Gloucester Green for å fokusere på gjenopptakskurs på A-nivå og påskerevisjonsstrategier. Det første inntaket er 40 innenlandsstudenter.

1990-tallet: College flytter til King Edward Street og får nytt navn til Oxford Tutorial College. På dette tidspunktet begynner høyskolen også å ta på seg internasjonale studenter.

2007: College-annekset og Alfred Street blir lagt til campus for å imøtekomme det økende antallet studenter.

2010: Oxford Tutorial College skifter eierskap og er nå en del av Oxford International Education Group.

2017: Oxford Tutorial College har plass til rundt 200 studenter med vekt på undervisning og støtte av kvalitet, og gir studentene en rekke fag og fleksible startdatoer.

2019: College omdøpes til Oxford Sixth Form College å gjenspeile utviklingen av tilbudet.

Bor i Oxford

Oxford University er rangert blant de beste i verden og ble plassert på 6. plass av QS World University Rankings® 2016-2017. De siste århundrene har universitetet utdannet 28 nobelprisvinnere, 27 statsministre i Storbritannia og kjente forfattere som CS Lewis og JRR Tolkien. Interessant nok har Oxford også vært filmstedet for forskjellige filmer som "Harry Potter and Philosopher's Stone" og TV-serier som "Inspector Morse".

Sentrum

Oxford sentrum er liten nok til å utforske til fots og innen gangavstand fra buss- og jernbanestasjonene. Oxford er en ungdommelig og kosmopolitisk by med mye å se og gjøre. Det er dusinvis av historiske og ikoniske bygninger, inkludert Bodleian Libraries, Ashmolean Museum, Sheldonian Theatre, katedralen og høyskolene. Du kan glede deg over bokhandlene, galleriene og museene på fritiden - og til og med leie en båt eller robåt over elven som renner gjennom byen.

I sentrum finner du mange butikker, kafeer, restauranter, teatre, kinoer, puber og klubber. Det er mange grønne områder også: turer ved elven, Englands eldste botaniske hage, University Parks og college hager.

Mens Oxford gir rike muligheter for å melde seg inn i studentklubber og samfunn, forbedres akademiets liv ved høyskolen av et variert utvalg utenomfaglige aktiviteter, inkludert kulturbesøk, musikk og idrett.

Steder

Oxford

Address
12 King Edward Street
OX1 4HT Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland