Portsmouth College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår unike struktur av dagen

 • En nøye utformet tidsplan uten "fanget tid"
 • Nære forbindelser med store lokale arbeidsgivere
 • Støtte for å hjelpe elevene å sette opp

Vårt ledende E6-program

E6-programmet på Portsmouth College er et seks-strand initiativ av kurs som fokuserer på å forbedre sjansene dine for å sikre jobber, lærlinger og høyere utdanning steder ved å delta i ett eller flere av følgende:

Bedrift (i partnerskap med UNLOC)

Utforsk ideer for å skape din egen virksomhet og få støtte for å gjøre dette til en realitet. Leveres gjennom vår partnerorganisasjon Unloc, vil studentene bli tilbudt en tre-trinns Pathway (Kindling, Spark and Ignite) gjennom hele året. Dette fasede programmet er utviklet for å utvikle en underbyggende kunnskap (Kindling), anvende kunnskap gjennom høyskoleselskaper (Spark) og konsolidere kunnskapen ved å sette opp en personlig bedrift (Ignite). Finn ut mer om Enterprise.

arbeidsevne

(The PEP Talks - Lag din pakke, forbedre din arbeidsevne, følg dine Pathways ) Delta i en rekke samtaler og støtteserier levert av fagfolk på emner som å søke om høyere utdanning, skrive en CV, søke om lærling, administrere tiden, få organisert og mange flere. Finn ut mer om Employability.

Erfaring

La oss hjelpe deg med å finne en ukentlig arbeidserfaring plassering i et arbeidsområde knyttet til dine karriere ambisjoner. Vi plasserer allerede studenter i en rekke innstillinger, for eksempel media, frivillig sektor, idrettsindustrien, menneskelige ressurser, NHS, veterinæroperasjoner, juridiske praksis og grunnskoler. Finn ut mer om Experience.

Extension

Forbedre din erfaring med College med forlengelse. Opprett nye venner, lære nye ferdigheter og bygg din selvtillit, så vel som din CV ved å delta i noe som: College Magazine, Kombinert Cadet Force, Førstehjelp, Hertug i Edinburgh, Apple Ambassador, Rock Challenge eller vårt Rock Choir! Finn ut mer om Extension.

Trening

Spill for et lag i vårt omfattende sportsakademi, som dekker sport som fotball, rugby, basketball, netball og badminton. Alternativt, for å få litt trening og arbeid med teambygging, kan du prøve våre morsomme College Sport Maker-aktiviteter som dodgeball, futsal, bordtennis, volleyball, treningsstudio, street dance og boxercise. Finn ut mer om Øvelse.

Utforske

Portsmouth College jobber i samarbeid med NCS og True Adventure for å levere kurs og frivillighetsmuligheter som øker studenters forståelse og bevissthet om å implementere sosiale endringer. Denne strengen gir innsikt og sjanse til å få kunnskap innen mental helse, miljø, kulturbevissthet og likestilling

Våre nysgjerrige

Vår nysgjerrig

Først introdusert i 2014/15, er dette initiativet svært verdifullt og forandrer måten studentene lærer på høgskolen. Basert utelukkende på Apple iPad-teknologi, har prosjektet forbedret studentenes erfaring og samhandling i klasserommet. Personalet har fått omfattende opplæring i bruk av denne kraftige teknologien og har utviklet fantasifulle leveringsteknikker for å engasjere studenter på en rekke måter.

iPads er mye brukt av ansatte og studenter på Portsmouth College og legger til mange fordeler for hverdagslæring:

 • Forvandle måten elevene lærer på
 • Uavhengig forskning gjorde det enkelt
 • Gjennomføring og innsending av arbeid er raskere og enklere
 • Deling av ideer og samarbeid i leksjoner er enkelt
 • Holde organisert har aldri vært mer grei
 • Kreativitet og innovasjon ved hjelp av flere apper er en ideell måte å forbedre dine digitale ferdigheter på

Studentene har tilgang til:

 • Tusenvis av pedagogiske apps, som kombinerer tekst, video og lyd i hvert fag og dekker alle undervisnings- og læringsstiler
 • Nedlastbare iBooks, mange av dem gratis - et helt bibliotek ved fingertuppene
 • Google klasserom for å få tilgang til klassearbeid og ressurser online
 • Integrerte og interaktive systemer i alle klasserom
 • En-til-en-lærer-student kommunikasjon, vurdering og tilbakemelding
 • iPad-skjermen 'speiling' til tavlen
 • Pålitelige, omfattende og samtidige Wi-Fi-tilkoblinger på alle områder av campus

Din iPad kan være et vitenskapslaboratorium, en forskningsstasjon, et historisk arkiv, et musikkstudio, en videoredigeringspakke, et kunstduk, et språklaboratorium, et interaktivt matteverksted og mer ...

Nye investeringer i ulike College systemer gir nå pålitelige, omfattende og samtidige Wi-Fi-tilkoblinger på alle områder av campus.

For året som kommer, fortsetter utviklingen av vårt kreative læringsprogram i det daglige høyskolelivet å gå fra styrke til styrke i en fremtid hvor digital leseferdighet er viktig. Ordningen vil nå tilby litt ekstra fleksibilitet, slik at elevene kan ta med seg egen iPad hvis de ønsker det.

Steder

Portsmouth

Address
Tangier Road, Copnor
PO3 6PZ Portsmouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland