Les den offisielle beskrivelsen

Resepsjonen Academy ble stiftet i 2008 med hovedmål å tilby med eksepsjonelt dyktige medarbeidere i alle avdelinger. Siden tilby våre klasserom baserte kurs for allmennheten i 2010, har vi trent utallige lidenskapelige studenter, som ønsker en karriere i Hospitality. Med en høy suksessrate på våre kandidater å få arbeid i bransjen, har vi spilt en avgjørende rolle i å forbedre livene til begått individer og gjort score til drømmer.

Vi er nå anerkjent av over 500 hoteller som jobber tett med oss ​​og anerkjenner kvaliteten på våre yrkesopplæring og standard av våre kandidater. Vi tilbyr en plattform for å koble Hospitality nyutdannede til arbeidsgivere gjennom vår graduate profildatabase. Vi har også en online jobb-styret som gjør at registrerte Hotels å legge alle sine Hospitality stillinger gratis.

Vi er stolte av å kunne si at vi i dag har akademikere jobber i et utvalg av hoteller. Fra The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG til The Premier Inn, vi gjør en forskjell. Etter å ha lykkes med å redusere tiden og kostnadene med opplæring for forsiden av huset stillinger, har vi som mål å dekke alle andre Hospitality avdelinger og være den foretrukne leverandøren av utdannet personale for Hotels.

Vår historie Under vår grunnlegger karriere som forsiden av huset Manager i ulike multinasjonale hotellkjeder som Hilton og Radisson, ble det klart at flertallet av søknader om Resepsjonist stillinger ble avvist på grunn av manglende erfaring. Mens mange søkere syntes å ha lidenskap og ønske om å jobbe i hotell, kunne de ikke bli gitt en sjanse til å bevise dette i intervjuer, på grunn av mangel på kunnskap og ferdigheter. Selv de som hadde Hospitality Management Degrees syntes å bare ha en helhetlig forståelse av hoteller, men ingen praktiske ferdigheter for å jobbe som hotellet resepsjonister.

Misfornøyd om høye studieavgifter som stadig øker, og ønsker å gi disse lidenskapelige mennesker en mulighet til å starte en ny karriere, skapte vi Hotel resepsjonist Training Course. Dette kurset sammen med andre Hospitality programmer, finne sted på vårt kurssenter ligger i hjertet av London.

For å sikre våre kandidater finner arbeid i hoteller i Storbritannia og i utlandet, vi jobbet sammen med Hotels å lage et kurs basert på deres behov når de skal ansette hotellet resepsjonister. Vi tilbyr også en gratis introduksjon service til hver Hotel, hvor våre kandidatenes profiler kan bli sett av Hotell ønsker å ansette hotellet resepsjonister. Kontinuerlig nært samarbeid med London garanterer opplæringen som gis er til den høyeste standard, dess våre instruktører er utdannet fagfolk som selv har jobbet i vellykkede Hoteller i år.

Ved mottak Academy tror vi at lidenskap, hardt arbeid og en solid grunnleggende kunnskap vil gi alle en ideell mulighet til å lykkes i livet.

Hva våre kandidater si om oss: "Hvis du ønsker dine faglige drømmer gå i oppfyllelse, bestille et kurs med mottak Academy. Mange takk for god støtte og veiledning fra min veileder! "Ania Maciuk" The Hotel Resepsjonist og Opera V5 selvfølgelig i resepsjonen Academy vil overgå alle dine forventninger uansett din tidligere pedagogisk eller faglig bakgrunn! På grunn av min faglige bakgrunn innen utdanning og vurderer hva den pedagogiske markedet tilbyr akkurat nå, må jeg si uten tvil er det ikke et bedre sted å lære hva som må læres om serveringsbransjen. Resepsjonen Academy er det første stedet jeg har sett så langt der de som jobber der er lidenskapelig om hva de gjør, hvor de er 100% ærlig og virkelig bryr seg om sine elever. "Lourdes Medina" Stor kurs hvor jeg har møtt ikke bare fremtidige eksepsjonelle resepsjonister, men også eksepsjonelle mennesker (og trenere!) Takk for å lære oss "hvordan å fly"! "Ana Oñate" Jeg anbefaler resepsjon akademi for alle som ønsker å forbedre og vokse i en business gjestfrihet. Veldig fornøyd med resultatet etter kurset! "René Garcia Fernandez

Hva Hotels sier om oss: "Siden oppdage den enorme arbeidet i resepsjonen Academy vi er glad for å si at deres kandidater har satt en høy standard for alle nye rekrutter her på Park Plaza, Westminster Bridge. I dag har mer enn halvparten av vårt resepsjonsteam består av Academy Nyutdannede, og vi har nylig fremmet vår første utdannet i en skiftleder stilling. Vi er stadig glad av entusiasme og teknisk evne til nyutdannede hver måned, og ser frem til å utvikle forholdet vårt videre med akademiet. "Park Plaza Westminster Bridge" En stor takk til resepsjonen Academy for den fantastiske jobben de gjør ved å trene sin studenter til de høyeste tekniske og atferdsmessige standarder for å møte gjester! Hilton Hotels har så mange suksesshistorier vi kunne dele! I London Hilton, (den største 5-stjerners hotell i London) Park Lane finner du Eva, Matt og Catalin alt fra resepsjonen Academy! Takk til team ".

Hilton Resourcing

Programmer gitt i:
  • Engelsk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: