South Eastern Regional College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Internasjonal avdeling av SERC

South Eastern Regional College kombinerer faglig dyktighet med fantastiske fasiliteter, strålende moro i en fantastisk del av verden. Nord-Irland tilbyr fantastiske steder, fantastisk landskap og den vennligste av velkomst, og er det tryggeste stedet i Storbritannia.

SERC er en topp videre og høyere utdanning regjeringen college. Studenter fra over 68 forskjellige land har valgt SERC som sitt førstevalg for god utdanning i år, og er en verdsatt og integrert del av vår studentmiljøet. The College er British Council akkreditert og har en UKVI Tier 4-lisens. SERC tilbyr et bredt utvalg av engelskspråklige utviklingsprogrammer for generell engelsk, Academic engelsk, lærerutdanning, samt internasjonalt anerkjente pre-universitet kvalifikasjoner og universitets foundation grader akkreditert av ledende universiteter og tildeling organer inkludert næringsliv, reiseliv, IT, teknologi og realfag . Vi søker aktivt etter ytterligere muligheter til å samarbeide med utenlandske organisasjoner.

'Læring ved SERC ga meg mange positive minner, mye moro og stor tilfredshet. Jeg er klar til å starte karrieren min med riktig kvalifikasjon og internasjonal erfaring "
Isabella Parbeza

Vi har vært tro mot våre røtter og forblir livsnerven i lokalsamfunnet og økonomien, og har dermed blitt en topp 30 U K-høyskole. Vi har bygget vårt rykte som en pålitelig og respektert del av vårt lokalsamfunn ved å levere en bransjefokusert læreplan.

Selv om vi har vært bedre kjent for å gi opplæringskurs, har vi blitt kjent som en innovativ partner for selskaper som ønsker å forbedre produktiviteten og utvikle nye markeder eller produkter. Tjenester som produktprototyping og bedringskonsulenthjelp hjelper bedrifter, store og små, for å nå sine ambisjoner. Vi jobber med BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven og Coca Cola for å nevne noen.

South Eastern Regional College (SERC) gir en rekke kurs for å engasjere seg med lokalsamfunnet. I tillegg til de heltids- og deltidskursene som tilbys på SERC, samarbeider vi med lokalsamfunn, frivillige og lovbestemte organisasjoner for å levere smakkurs i fellessentre, skolehaller og klubber. Smakskurs kan leveres på din lokale campus.

Tilbake til studier kan hjelpe enkeltpersoner til å:

  • Lær en ny ferdighet og utvikle nye fritidsinteresser

<li> Koble til igjen med læring</li> <li> Øk tilliten</li> <li> Mulighet for å møte nye mennesker</li> <li> Forbered deg på å gå videre til formelle kurs</li> <li> Gain kvalifikasjoner savnet første gang rundt</li> <li> Oppnå ferdigheter og kvalifikasjoner for å forbedre karrieremuligheter</li>

Steder

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Newcastle (upon Tyne)

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle (upon Tyne), England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland