SOAS Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sommer på SOAS

SOAS tilbyr et bredt spekter av kurs undervist i sommermånedene, varierende i lengde, struktur og pris. For å få en smak av SOAS-opplevelsen, ta en titt på videoen! Hvis du ønsker å utvide dine horisonter på sommerskolen og få en ny læringsopplevelse, så ta en titt på hva som tilbys nedenfor.

Å ta en sommer kurs på SOAS gjør at studentene kan lære om et bredt spekter av emner, kombinere banebrytende akademisk forskning, innovativ undervisning og praksis-orientert læring.

Enten du er en nåværende student, en nyutdannet, en ung profesjonell, eller hvis du ønsker å oppgradere kunnskapen din, tar du en sommerskurs for å utvide horisonter.

Hva kan jeg studere?

SOAS Summer 1

Summer School kurs tilbys i løpet av tre økter, og innmelding er åpen for en økt, kun av en kombinasjon av økter:

Sesjon 2: 2. juli - 20. juli 2018

Kurs er undervist på nivå 2/3 av en typisk SOAS lavere grad og er egnet for studenter, samt kandidater og postgraduates uten grundig kunnskap om et bestemt emne.

Å delta på SOAS Summer School gjør det mulig å:

 • Bli med i vårt mangfoldige og internasjonale studentfellesskap
 • Gjør synspunktene dine hørt - SOAS 'innovative læringsmetoder, basert på ekspertise i forskning, gjør det mulig for studenter å legge til livlige diskusjoner og kritisk analyse i klasserommet;
 • Lær av våre svært erfarne og spesialiserte akademiske ansatte - SOAS har den største konsentrasjonen i Europa av eksperter i Midtøsten, Afrika og Asia;
 • Vær kritisk og gjør en forskjell - SOAS utfordrer vanlige tankeskoler, tar en ikke-vestlig sentrisk tilnærming og oppfordrer elevene til å utvikle en kritisk utsikt og fosterendring;
 • Bane deg inn i SOAS: Sommerskoleelever kan søke om å fortsette sine studier ved SOAS, med over 115 utdanningsprogrammer å velge mellom.

Summer School Key Facts

Søknadsfrist: 25. mai 2018

Inntakskrav

En universitetsstudent eller en utdannet ved deltid på sommerskolen og 18 år. Erfaring fra yrkeserfaring kan anerkjennes som tilsvarende universitetskvalifikasjon.

 • Deltakere må være 18 eller over på tidspunktet for oppmøte.
 • Fluency på engelsk demonstreres gjennom:
  • TOEFL Papirbasert test Vi krever minimum 583 med minimum 53 i alle ferdigheter og TOEFL Internet Based Test vi krever minimum 93 med minst 20 i alle ferdigheter.
  • IELTS, 6,5 totalt eller høyere, med minst 6 i alle abonnementer.
  • Pearson Test of English en score på 59-64
  • Cambridge engelsk: Avansert (CAE) karakter B
 • Har du studert i engelsktalende institusjon, eller har kurs undervist på ditt universitet på engelsk (unntatt engelskspråkkurs), kan du oppfylle våre krav uten at du må levere et sertifikat. Bevis for dette vil enten måtte inngå i et utskrift eller brev fra ditt universitet.
 • Søkere med alternativ kvalifisering bør kontakte oss for råd.
 • Søkere hvis engelskspråklige nivå ikke oppfyller kravene, kan være interessert i våre fagbaserte kurs med engelskspråklig støtte.

Registrering av Summer School-søkere som ikke oppfyller opptakskravene, er avhengig av SOAS - vennligst ta kontakt for å snakke med oss ​​om din søknad.

Når du har betalt søknadsavgiften på £ 40 og sendt inn elektronisk søknadsskjema, vil du bli informert om om du har et sted på sommerskolen innen 5 virkedager. Vennligst ikke betale din studieavgift før du har mottatt tilbudsbrevet.

Vurdering og studiepoeng

Studentene er vanligvis i stand til å skaffe studiepoeng fra hjemmet, vanligvis mottar kursene våre:

 • 3 studiepoeng i det amerikanske systemet
 • 7,5 studiepoeng i det europeiske systemet.

Hvis du har til hensikt å kreve kreditter fra hjemmet ditt, må du kontrollere kravene med dem før du registrerer deg. Vi vil gjerne hjelpe deg på noen måte, men vi kan imidlertid være oppmerksom på at beslutningen om å tildele kreditter hviler hos hjemmedatabasen.

Vurderingen vil være valgfri og vil variere for hvert kurs. Deltakerne vil bli forsynt med et bevis på deltagelse og transkripsjoner vil være tilgjengelige på forespørsel.

Kontakt timer

Økter 2

 • 46 timers kontakttid.
 • Mandag torsdag
 • 10:00 - 15:00: forelesninger og opplæringsprogrammer
 • Ytterligere 2 timer på en bestemt fredag ​​som involverer innholdsrelaterte valgfrie aktiviteter, for eksempel museums- eller selskapsbesøk.
 • På fredager åpner kursene en av sine aktiviteter til alle Summer School-studenter, og gir hver student en rekke ulike aktiviteter til stede.

avgifter

SOAS fees

Det er en engangs, ikke-refunderbart søknadsavgift på £ 40.

Semesteravgift:

 • Økter 2

En tidlig fuglrabatt på 10% er tilgjengelig til 30. mars 2018

Overnatting

Overnatting er tilgjengelig for Summer School-studenter på SOAS Halls of Residence, Dinwiddy House. For detaljer om hvordan du bestiller et rom, vennligst besøk Dinwiddy House overnattingssiden.

Sosialt program

Vår vennlige og livlige campus ligger i hjertet av London i sentrum av historiske Bloomsbury. Kapitalets rike kulturelle og sosiale liv er bokstavelig talt på dørstokken! Under SOAS Summer School vil du bli invitert til å delta i et mangfoldig sosialt program som tilbys av SOAS og Summer School-teamet, inkludert kursrelaterte aktiviteter, en velkomst og avskjeds mottak, et Thames River cruise og ulike arrangementer som tilbys av SOAS gjennom hele sommeren.

I tillegg kan du bestille rabatterte turer gjennom vår partner International Friends, eller du kan utforske hva byen har å tilby. Et detaljert program vil være tilgjengelig nærmere sommerskolens start.

SOAS student 2

Jeg fant klassene mine ekstremt stimulerende og fant lærerne å være veldig kvalifiserte, da de alle hadde tidligere yrkeserfaring i feltene de lærte. Campuset er vakkert og hvert klasserom er rimelig stort med studenter fra hele verden. Det ligger også i en veldig fin del av London som har mange ting å tilby når klassen er over. SOAS var en berikende opplevelse for meg, og jeg ville ikke endre det for noe i verden.

Owen, Finance

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Finans og risikostyring

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset lærer de viktigste metodene som bedrifter bruker til å håndtere risiko og deres bruksområder i verdensøkonomien. [+]

Programbeskrivelse

Kurset lærer de viktigste metodene som bedrifter bruker til å håndtere risiko og deres bruksområder i verdensøkonomien. Den introduserer finansmarkeder og prinsippene for risikostyring og forklarer hvordan man skal evaluere for å anvende de viktigste risikostyringsverktøyene. Kurset ser på bruk av finansielle derivater for sikring og spekulasjon i finansmarkedene. Det omhandler også de potensielle fallgruvene til risikostyring og diskuterer hvordan en upassende bruk av risikostyringsverktøy kan ha forverret den siste finanskrisen.

studiepoeng

Studentene er vanligvis i stand til å skaffe studiepoeng fra hjemmet og vanligvis våre kurs får 3 studiepoeng i det amerikanske systemet og 7,5 studiepoeng i det europeiske systemet. Hvis du har til hensikt å kreve kreditter fra hjemmet ditt, må du kontrollere kravene med dem før du registrerer deg. Vi vil gjerne hjelpe deg på noen måte, men vi kan imidlertid være oppmerksom på at beslutningen om å tildele kreditter hviler hos din hjemmeinstitusjon. Studiet vil være valgfritt og vil variere for hvert kurs. Deltakerne vil bli forsynt med et bevis på deltagelse og transkripsjoner vil være tilgjengelige på forespørsel.... [-]


Forstå Afrika

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir deltakerne en samlet forståelse av Afrikas historie, politikk og kultur. Med et variert utvalg av økter, fra historie og politikk til språk og musikk, gir kurset en grundig kunnskap om de viktigste fagområdene for studier i Afrika. Emnet består av en kombinasjon av forelesninger og interaktive workshops, samt museumsbesøk og sosiale arrangementer. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir deltakerne en samlet forståelse av Afrikas historie, politikk og kultur. Med et variert utvalg av økter, fra historie og politikk til språk og musikk, gir kurset en grundig kunnskap om de viktigste fagområdene for studier i Afrika. Emnet består av en kombinasjon av forelesninger og interaktive workshops, samt museumsbesøk og sosiale arrangementer.

Dette er en flott mulighet gitt det fremtredende at Afrika som et kontinent har oppnådd de siste årene og visjonen om Afrika Rising, et kontinent med mange jobb- og investeringsmuligheter. Også innenfor kunstene har vi sett en utrolig økning i nærvær av afrikanske kunstnere i de internasjonale kunstsirkler som har vært ekstremt stimulerende og forfriskende for forståelse av kunst og kulturer.... [-]


Internasjonale relasjoner i det 21. århundre

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset skal gi en kritisk forståelse av sentrale utviklinger og problemstillinger i dagens verdenspolitikk for studenter uten tidligere bakgrunn i internasjonale relasjoner. [+]

Programbeskrivelse

Kurset skal gi en kritisk forståelse av sentrale utviklinger og problemstillinger i dagens verdenspolitikk for studenter uten tidligere bakgrunn i internasjonale relasjoner. Fokus på perioden siden slutten av den kalde krigen, en epoke definert av rask institusjonell innovasjon og utvikling, samt en rekke fremvoksende globale problemer, problemer og politiske dilemmaer, lokaliserer kurset disse i sammenheng med nord-sør-relasjoner. Behandler det internasjonale systemet som en dynamisk helhet, den undersøker hvordan problemer som har blitt sentrale i internasjonal politikk, inkludert "mislykkede stater", atomfragmentering, væpnet konflikt og terrorisme, demokratisering, pandemier og den arabiske våren er nært knyttet til utvidet innsats siden midten 20-tallet for å generere en liberal verdensorden. I den forbindelse gir den analyse av rollene som spilles i dagens verdenspolitikk av ledende medlemmer av det internasjonale samfunnet, som USA, EU, "stigende" ikke-vestlige stater Kina, India og Brasil, ikke-statlige aktører som frivillige organisasjoner, transnasjonale selskaper og væpnede grupper, og internasjonale finansielle og andre institusjoner.... [-]


Internasjonal lov: Moderne saker

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir studentene en grunnleggende forståelse av folkeretten, med fokus på grunnleggende strukturer som er nødvendige for å engasjere seg med ethvert internasjonalt juridisk spørsmål. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir studentene en grunnleggende forståelse av folkeretten, med fokus på grunnleggende strukturer som er nødvendige for å engasjere seg med ethvert internasjonalt juridisk spørsmål. Studentene er introdusert til tre underdisipliner innenfor folkeretten: internasjonal humanitær lov om væpnet konflikt, internasjonal straffelov og internasjonal økonomisk rett. Gjennom studiet av disse tre områdene av folkeretten er studentene introdusert til en rekke moderne problemstillinger som krever anvendelse av grunnlagsregler og strukturer for å utvikle bevissthet om både begrensninger og potensial i folkeretten som et redskap for forandring.

Studentene vil forlate kurset med kapasitet til å håndtere internasjonale juridiske problemer med tillit, samt bevissthet om spesifikke moderne problemstillinger og hvordan folkeretten handler om tre konkrete fremvoksende og pågående bekymringer: miljø, teknologi (spesielt bruk av droner og utviklingen av dødelig væpnede våpen systemer) og bruk av makt utenfor de kollektive sikkerhetsstrukturer.... [-]


Kapitalisme, krise og den neoliberale staten

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset er organisert i tre deler. For det første vil vi avsløre hvordan den nåværende neoliberale perioden kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi utforsker analytiske modeller på sammenhenger mellom staten og markedet. For det andre vil vi forhøre viktige temaer for å forstå politikkpraksis knyttet til neoliberalisme, inkludert veksten i finansindustrien, global handel og internasjonal utvikling. For det tredje kommer alle disse debattene sammen for å undersøke former for forfølgelse mot neoliberalisme, inkludert oppmerksomhet mot imperialisme, stramning, autoritarisme og potensielle fremtidige alternativer innenfor og utenfor det kapitalistiske systemet. I tillegg til klasserombasert undervisning og debatt har kurset ytterligere sosial aktivitet, inkludert en fottur til City of London og relevante filmvisninger. [+]

Programbeskrivelse

Finansielle kriser. Handelskrig. Verdens fattigdom. Austerity politikk. Høyre populisme. Motstand, revolusjoner og sosial endring. Alle disse komplekse problemene - som danner en grundig form for nasjoners og enkeltpersoners liv - er på en måte knyttet til hvordan det globale kapitalistiske systemet er politisk organisert. Dette kurset tilbyr verktøy for å stille spørsmål til hvem som gevinster og som mister og hvordan man bedre forstår politikken i verdensøkonomien. Basert på litteratur innenfor det politiske feltets større felt, undersøker kurset de avgjørende strukturene, prosessene og resultatene i de siste kampene om nyliberal kapitalisme.

Kurset er organisert i tre deler. For det første vil vi avsløre hvordan den nåværende neoliberale perioden kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi utforsker analytiske modeller på sammenhenger mellom staten og markedet. For det andre vil vi forhøre viktige temaer for å forstå politikkpraksis knyttet til neoliberalisme, inkludert veksten i finansindustrien, global handel og internasjonal utvikling. For det tredje kommer alle disse debattene sammen for å undersøke former for forfølgelse mot neoliberalisme, inkludert oppmerksomhet mot imperialisme, stramning, autoritarisme og potensielle fremtidige alternativer innenfor og utenfor det kapitalistiske systemet. I tillegg til klasserombasert undervisning og debatt har kurset ytterligere sosial aktivitet, inkludert en fottur til City of London og relevante filmvisninger.... [-]


Kjønn, konflikt og Midtøsten

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir innsikt i sentrale problemstillinger i studiet av kjønn og konflikt i Midtøsten. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir innsikt i sentrale spørsmål i studiet av kjønn, stat og vold i Midtøsten. Emnet gir fokus for studenter interessert i feminisme og maskulinitetsstudier, seksualitet og kjønn, samtidig som de tilbyr en kjønnsmessig tilnærming til studiet av statsbygging og vold i Midtøsten. Gjennom forelesninger, avlesninger, diskusjoner og aktiviteter vil kurset innføre sentrale problemstillinger i forhold til kjønnsdynamikken i deltakelse, de juridiske svarene på kvinner og menn, fred og sikkerhet og arten av kjønnssikkerhet, men dekker også andre relevante saker som representasjon, kunnskapsproduksjon og kunstneriske produksjoner. I å markere viktige problemstillinger i studiet av kjønn, stat og vold i Midtøsten, har kurset til formål å utfordre rådende stereotyper om kjønn og dets konstruksjoner av maskuliniteter og femininiteter i regionen, samtidig som man fremmer kritisk refleksjon ved bruk av multimedia, dybdomsstudier og tverrfaglige materialer.... [-]


Midtøsten i global politikk

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset tar sikte på å plassere det moderne Midtøsten i sin internasjonale sammenheng, utforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og motstand, konflikt og samarbeid, samt identitets- og utenrikspolitikk. Det er informert av et sterkt engasjement med teorier om internasjonale relasjoner. Kurset starter med en utforskning av de forskjellige historiske faser av samspill mellom Midtøsten-stater og det internasjonale systemet. Disse er delt inn i koloni-, kalde krigen og etterkrigstidens perioder. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset tar sikte på å plassere det moderne Midtøsten i sin internasjonale sammenheng, utforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og motstand, konflikt og samarbeid, samt identitets- og utenrikspolitikk. Det er informert av et sterkt engasjement med teorier om internasjonale relasjoner. Kurset starter med en utforskning av de forskjellige historiske faser av samspill mellom Midtøsten-stater og det internasjonale systemet. Disse er delt inn i koloni-, kalde krigen og etterkrigstidens perioder.

Forelesninger vil dekke de tidlige bosetterkolonier, Storbritannias uformelle imperium i Golfen og de fransk-franske mandatene, samt oppgangen av Tyrkia og Israel, og utfordringen representert av de pan-arabiske revolusjonære stater, etterfulgt av en diskusjon av Midt-Østen plass i post-Cold War unipolar æra. Hver av disse faser diskuteres i takt med relevante innflytelsesrike paradigmer og konsepter av internasjonal relasjonsteori som brukes til å studere Midtøsten i sin internasjonale sammenheng. Det tas hensyn til spørsmålet om funksjonene i et regionalt delsystem, samt underfeltet i utenrikspolitisk analyse i internasjonale relasjoner. Den andre delen av kurset tar tak i sentrale temaer i internasjonale relasjoner, som transnasjonalisme, migrasjon, olje, globalisering og identitet. Den siste delen av emnet vurderer konflikt og samarbeid. Dette vil innebære analyse av den arabisk-israelske konflikten, arabismen og islamismen, og utenrikspolitikk og sentrale aktører av regionale krefter.... [-]


Migrasjon og Diaspora

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset tar sikte på å hjelpe deltakerne: utvikle en bred forståelse av stedet for migrasjon og diasporamiljøer i den moderne verden; få muligheten til å trekke på case-studier fra litteraturen for å hjelpe til med å forstå moderne migrasjonsproblemer; være rustet til å bruke praktiske eksempler for å illustrere teoretiske perspektiver. [+]

Programbeskrivelse

Migrasjon er et av de mest kontroversielle problemene i dagens politiske landskap. Årsakene, kostnadene og konsekvensene av moderne massemigrasjon er ofte hardt anfekt og ofte deler den offentlige mening. Dette kurset tar en tverrfaglig tilnærming for å gi deltakerne en bred forståelse av nåværende migrasjonsflyt, som gir både historisk perspektiv og moderne kontekst. Undervist av akademikere fra SOAS som spesialiserer seg på migrasjon og diasporastudier, i samarbeid med diaspora fagfolk AFFORD, deltar kursdeltakere i forståelse av de bredere strukturer av moderne migrasjon, og gir også praktiske eksempler og casestudier som bidrar til å fokusere innvandrere, deres motivasjoner og deres innvirkning på samfunn og kulturer.... [-]


NGOer og sosiale bevegelser: Politikk av protest og endring

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til frivillige organisasjoner, naturen og virkningen av sosial protest, hvordan de har samhandlet og påvirket hverandre, og hvordan de har globalisert. Det stiller spørsmål til oppfatningen om at frivillige organisasjoner tilbyr et alternativ til statsledte eller topp ned utviklingsmodeller, vurderer konseptet og bruken av humanitær intervensjon i ulike sammenhenger og undersøker i hvilken grad sosiale bevegelser utgjør en utfordring for neoliberalisme. Den undersøker både det teoretiske grunnlaget for NGO og sosiale bevegelsesstrategier for sosial endring, samt deres praktiske implikasjoner, og drar på en rekke case-studier, og undersøker hvilken form for utvikling og forandring som er mulig. [+]

Programbeskrivelse

Oppveksten av frivillige organisasjoner i en veritabel global industri har blitt matchet med en diversifisering i hvilke roller ikke-statlige organisasjoner spiller i samfunnet. I tillegg til å levere nødhjelp og fremme sosial og økonomisk utvikling har frivillige organisasjoner i økende grad tatt del i bredere styresett, demokratisering og fredsbygging.

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til frivillige organisasjoner, naturen og virkningen av sosial protest, hvordan de har samhandlet og påvirket hverandre, og hvordan de har globalisert. Det stiller spørsmål til oppfatningen om at frivillige organisasjoner tilbyr et alternativ til statsledte eller topp ned utviklingsmodeller, vurderer konseptet og bruken av humanitær intervensjon i ulike sammenhenger og undersøker i hvilken grad sosiale bevegelser utgjør en utfordring for neoliberalisme. Den undersøker både det teoretiske grunnlaget for NGO og sosiale bevegelsesstrategier for sosial endring, samt deres praktiske implikasjoner, og drar på en rekke case-studier, og undersøker hvilken form for utvikling og forandring som er mulig.... [-]


Offentlig finansiell ledelse

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Effektiv styring av offentlige finanser er en grunnleggende funksjon for alle myndigheter og offentlig sektor. [+]

Programbeskrivelse

Den effektive forvaltningen av offentlige finanser er en grunnleggende funksjon i hver stat og offentlig sektor. Dette kurset gir deltakerne den teoretiske kunnskapen og verktøyene for å gjennomgå, diskutere, forstå og evaluere sentrale temaer om offentlig økonomisk forvaltning. Basert på faglig forskning og praktiske eksempler vil studentene lære hvordan myndigheter og offentlige organisasjoner planlegger og administrerer offentlige utgifter; hvordan skattepolitikken er laget hva er virkningen av beskatning; hva annet betyr, bortsett fra skatt, den offentlige sektoren har for å øke inntektene; hvordan økonomisk ytelse rapporteres til offentligheten; og hvordan finansbalansen er oppnådd. I opplæringsprogrammer skal studentene presentere tildelte oppgaver og diskutere case-studier av offentlig økonomistyringstekst fra en rekke land fra hele verden.... [-]


Utvikling og konflikt

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold i og mellom land. Den blir informert av en politisk økonomi tilnærming til å analysere konflikter og fremhever hvordan konfliktpartnernes og deres internasjonale støttemenns økonomiske og politiske interesser kan konspirere for å danne «krigssystemer», og hvor voldelig konflikt kan skape stor formue i noen stund forårsaker ødeleggelse for mange flere. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold i og mellom land. Den blir informert av en politisk økonomi tilnærming til å analysere konflikter og fremhever hvordan konfliktpartnernes og deres internasjonale støttemenns økonomiske og politiske interesser kan konspirere for å danne «krigssystemer», og hvor voldelig konflikt kan skape stor formue i noen stund forårsaker ødeleggelse for mange flere.

Kurset er delt inn i tre deler: For det første skal vi utforske kjernebegrepene konflikt, utvikling og vold og introdusere flere grunnleggende tilnærminger til å analysere konflikt: når det gjelder rasjonelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilnærminger som forverger betydningen og sosialt embeddedness of violence. For det andre vil vi utforske og kritisk sonde en rekke forklaringer for årsakene til og konsekvensene av voldelig konflikt, med fokus på forklaringer innrammet når det gjelder naturressurser og miljøskarphet, og når det gjelder etniske eller religiøse identiteter og virkningen når det gjelder forskyvning og humanitær kriser og effekten av voldelig konflikt på ikke-krig, "kriminell" vold. Til slutt vil vi vurdere eksterne interveners rolle som lindrende og forverrende konflikt, med fokus på utfordringene ved eksternt gjenoppbygging etter konflikt, rollen som den globale våpenhandelen og internasjonale politiske og økonomiske institusjoner i større grad i å forme konflikter og hvordan krigen mot terrorisme artikulerer med konfliktene og tilnærmingene til å analysere dem som vi har studert.... [-]


Kontakt

SOAS University of London

Adresse, linje 1 SOAS University of London 10 Thornhaugh Street, Russell Square, London WC1H 0XG
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside https://www.soas.ac.uk/summerschool/
Telefon +44 (0)20 7637 2388