Les den offisielle beskrivelsen

Sommer på SOAS

SOAS tilbyr et bredt spekter av kurs undervist i sommermånedene, varierende i lengde, struktur og pris. For å få en smak av SOAS-opplevelsen, ta en titt på videoen! Hvis du ønsker å utvide dine horisonter på sommerskolen og få en ny læringsopplevelse, så ta en titt på hva som tilbys nedenfor.

Å ta en sommer kurs på SOAS gjør at studentene kan lære om et bredt spekter av emner, kombinere banebrytende akademisk forskning, innovativ undervisning og praksis-orientert læring.

Enten du er en nåværende student, en nyutdannet, en ung profesjonell, eller hvis du ønsker å oppgradere kunnskapen din, tar du en sommerskurs for å utvide horisonter.

Hva kan jeg studere?

SOAS Summer 1

Summer School kurs tilbys i løpet av tre økter, og innmelding er åpen for en økt, kun av en kombinasjon av økter:

Sesjon 2: 2. juli - 20. juli 2018

Kurs er undervist på nivå 2/3 av en typisk SOAS lavere grad og er egnet for studenter, samt kandidater og postgraduates uten grundig kunnskap om et bestemt emne.

Å delta på SOAS Summer School gjør det mulig å:

 • Bli med i vårt mangfoldige og internasjonale studentfellesskap
 • Gjør synspunktene dine hørt - SOAS 'innovative læringsmetoder, basert på ekspertise i forskning, gjør det mulig for studenter å legge til livlige diskusjoner og kritisk analyse i klasserommet;
 • Lær av våre svært erfarne og spesialiserte akademiske ansatte - SOAS har den største konsentrasjonen i Europa av eksperter i Midtøsten, Afrika og Asia;
 • Vær kritisk og gjør en forskjell - SOAS utfordrer vanlige tankeskoler, tar en ikke-vestlig sentrisk tilnærming og oppfordrer elevene til å utvikle en kritisk utsikt og fosterendring;
 • Bane deg inn i SOAS: Sommerskoleelever kan søke om å fortsette sine studier ved SOAS, med over 115 utdanningsprogrammer å velge mellom.

Inntakskrav

En universitetsstudent eller en utdannet ved deltid på sommerskolen og 18 år. Erfaring fra yrkeserfaring kan anerkjennes som tilsvarende universitetskvalifikasjon.

 • Deltakere må være 18 eller over på tidspunktet for oppmøte.
 • Fluency på engelsk demonstreres gjennom:
  • TOEFL Papirbasert test Vi krever minimum 583 med minimum 53 i alle ferdigheter og TOEFL Internet Based Test vi krever minimum 93 med minst 20 i alle ferdigheter.
  • IELTS, 6,5 totalt eller høyere, med minst 6 i alle abonnementer.
  • Pearson Test of English en score på 59-64
  • Cambridge engelsk: Avansert (CAE) karakter B
 • Har du studert i engelsktalende institusjon, eller har kurs undervist på ditt universitet på engelsk (unntatt engelskspråkkurs), kan du oppfylle våre krav uten at du må levere et sertifikat. Bevis for dette vil enten måtte inngå i et utskrift eller brev fra ditt universitet.
 • Søkere med alternativ kvalifisering bør kontakte oss for råd.
 • Søkere hvis engelskspråklige nivå ikke oppfyller kravene, kan være interessert i våre fagbaserte kurs med engelskspråklig støtte.

Registrering av Summer School-søkere som ikke oppfyller opptakskravene, er avhengig av SOAS - vennligst ta kontakt for å snakke med oss ​​om din søknad.

Når du har betalt søknadsavgiften på £ 40 og sendt inn elektronisk søknadsskjema, vil du bli informert om om du har et sted på sommerskolen innen 5 virkedager. Vennligst ikke betale din studieavgift før du har mottatt tilbudsbrevet.

Vurdering og studiepoeng

Studentene er vanligvis i stand til å skaffe studiepoeng fra hjemmet, vanligvis mottar kursene våre:

 • 3 studiepoeng i det amerikanske systemet
 • 7,5 studiepoeng i det europeiske systemet.

Hvis du har til hensikt å kreve kreditter fra hjemmet ditt, må du kontrollere kravene med dem før du registrerer deg. Vi vil gjerne hjelpe deg på noen måte, men vi kan imidlertid være oppmerksom på at beslutningen om å tildele kreditter hviler hos hjemmedatabasen.

Vurderingen vil være valgfri og vil variere for hvert kurs. Deltakerne vil bli forsynt med et bevis på deltagelse og transkripsjoner vil være tilgjengelige på forespørsel.

Kontakt timer

Økter 2

 • 46 timers kontakttid.
 • Mandag torsdag
 • 10:00 - 15:00: forelesninger og opplæringsprogrammer
 • Ytterligere 2 timer på en bestemt fredag ​​som involverer innholdsrelaterte valgfrie aktiviteter, for eksempel museums- eller selskapsbesøk.
 • På fredager åpner kursene en av sine aktiviteter til alle Summer School-studenter, og gir hver student en rekke ulike aktiviteter til stede.

avgifter

SOAS fees

Det er en engangs, ikke-refunderbart søknadsavgift på £ 40.

Semesteravgift:

 • Økter 2

En tidlig fuglrabatt på 10% er tilgjengelig til 30. mars 2018

Overnatting

Overnatting er tilgjengelig for Summer School-studenter på SOAS Halls of Residence, Dinwiddy House. For detaljer om hvordan du bestiller et rom, vennligst besøk Dinwiddy House overnattingssiden.

Sosialt program

Vår vennlige og livlige campus ligger i hjertet av London i sentrum av historiske Bloomsbury. Kapitalets rike kulturelle og sosiale liv er bokstavelig talt på dørstokken! Under SOAS Summer School vil du bli invitert til å delta i et mangfoldig sosialt program som tilbys av SOAS og Summer School-teamet, inkludert kursrelaterte aktiviteter, en velkomst og avskjeds mottak, et Thames River cruise og ulike arrangementer som tilbys av SOAS gjennom hele sommeren.

I tillegg kan du bestille rabatterte turer gjennom vår partner International Friends, eller du kan utforske hva byen har å tilby. Et detaljert program vil være tilgjengelig nærmere sommerskolens start.

SOAS student 2

Jeg fant klassene mine ekstremt stimulerende og fant lærerne å være veldig kvalifiserte, da de alle hadde tidligere yrkeserfaring i feltene de lærte. Campuset er vakkert og hvert klasserom er rimelig stort med studenter fra hele verden. Det ligger også i en veldig fin del av London som har mange ting å tilby når klassen er over. SOAS var en berikende opplevelse for meg, og jeg ville ikke endre det for noe i verden.

Owen, Finance

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

SOAS Summer School

Kurset består av forelesninger, workshops, ekskursjoner og guidede turer i London, sammen med en guidet tur til en landlig / kystnære region i Sussex, nemlig Cinque Port ... [+]

Programbeskrivelse

Kurset består av forelesninger, workshops, ekskursjoner og guidede turer i London, sammen med en guidet tur til en landlig / kystnære region i Sussex, nemlig Cinque Port of Rye og dens omkranser. Det vil tilby et bredt spekter av tilnærminger og dagsordener (både teoretisk og politikkrelatert) om turisme, pilegrimsferd, kulturarv og reise mer generelt - blant annet hensyn til flyktninger og asylsøkere.

Kurset vil bli gjennomført i et intensivt, unikt og tett miljø som gir førsteklasses kunnskap / praksis i og på feltet. Kurset er åpent for studenter i en rekke fagområder, inkludert antropologi, sosiologi, historie, geografi, utviklingsstudier, internasjonale relasjoner, kunst - samt disipliner i kunsthumoristikken mer generelt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset introduserer studentene til rollen som økonomi i overgangen til en bærekraftig, lav-karbon økonomi. Å redusere og tilpasse seg klimaendringene samtidig som d ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset introduserer studentene til rollen som økonomi i overgangen til en bærekraftig, lav-karbon økonomi. Å redusere og tilpasse seg klimaendringene samtidig som de realiserer målene for bærekraftig utvikling (SDG) krever distribusjon av store mengder kapitalkapital som ikke for tiden er gitt i tilstrekkelige mengder. Videre utgjør klimaendringene en betydelig risiko for både økonomi og finans. Samtidig er det betydelige muligheter for finansiering av den grønne transformasjonen og tilpasning av investeringer og økonomi med kriterier for miljø, samfunn og styring (ESG).

Kurset gjør det mulig for studentene å forstå og anvende nøkkelbegreper i klima og bærekraftig finans, rolle klima og andre miljørisikoer ved å skape potensielle finansielle risikoer i bank- og kapitalmarkeder og rollen som finansielle aktører i å drive en global overgang og tilpasning av kapitalmarkeder med klima og bærekraft mål.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til forståelse av klimapolitikkens politikk. Det presenterer et kritisk perspektiv på forholdet mellom miljø og utvikling, natur, ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til forståelse av klimapolitikkens politikk. Det presenterer et kritisk perspektiv på forholdet mellom miljø og utvikling, natur, samfunn og antropocen, og fokuserer på dynamikken i sosio-miljømessige endringer, og tar hensyn til dets materielle og økonomiske, politiske og organisatoriske samt kulturelle og ideologiske dimensjoner .

En teoretisk vurdering av klimaendringens historie, politikk og økonomi er grunnlaget for kurset, etterfulgt av en forhør av diplomati i klimaforhandlingsforhandlinger, inkludert Paris-avtalen og IPCC-rapportene, feministiske tilnærminger til miljø og økosialisme. Endelig undersøker kurset moderne spørsmål knyttet til teknologi og klima, rasisme og klimafornekelse, og potensialet til bevegelsene for å tvinge regjeringens handlinger på klimaendringer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne den teoretiske kunnskapen og kritiske verktøy for å forstå begrunnelsen for, og virkningen av, den offentlige økonomistyringspol ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne den teoretiske kunnskapen og kritiske verktøy for å forstå begrunnelsen for, og virkningen av, den offentlige økonomistyringspolitikken på økonomien i sammenheng med stramhet.

Siden finanskrisene 2008-9 har mange land i verden forsøkt å tilpasse seg og levere strammende tiltak for å bevare bærekraftigheten i de offentlige finanser - med varierende grad av suksess. Etterfulgt av like ulik finanspolitikk som har som mål å gjenopplive økonomisk vekst, gir erfaringene fra det siste tiåret kraftige leksjoner om effektiviteten av ulike tilnærminger. Spørsmål som vil bli diskutert inkluderer utforming av effektive og bærekraftige offentlige økonomiske styringssystemer, styring av statens finanspolitiske rom, utvikling av offentlig økonomisk styringskapasitet, samspillet med politikk og rollen som internasjonale organisasjoner som IMF har i offentlig økonomisk forvaltningspolitikk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Effektiv styring av offentlige finanser er en grunnleggende funksjon for alle myndigheter og offentlig sektor. Dette kurset gir deltakerne den teoretiske kunnskapen og ve ... [+]

Programbeskrivelse

Effektiv styring av offentlige finanser er en grunnleggende funksjon for alle myndigheter og offentlig sektor. Dette kurset gir deltakerne den teoretiske kunnskapen og verktøyene for å gjennomgå, diskutere, forstå og evaluere sentrale temaer om offentlig økonomisk forvaltning. Basert på akademisk forskning og praktiske eksempler, lærer elevene hvordan myndigheter og offentlige organisasjoner planlegger og administrerer offentlige utgifter; hvordan skattepolitikken er laget hva er virkningen av beskatning; hva annet betyr, bortsett fra skatt, den offentlige sektoren har for å øke inntektene; hvordan økonomisk ytelse rapporteres til offentligheten; og hvordan finansbalansen er oppnådd.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Noen gang lurt på hvordan man skal starte et prosjekt? Hva betyr "Forskning"? Eller bare hvordan å gjøre en god ide til en velformulert rapport? Uansett vanskelighetsgrad ... [+]

Programbeskrivelse

Noen gang lurt på hvordan man skal starte et prosjekt? Hva betyr "Forskning"? Eller bare hvordan å gjøre en god ide til en velformulert rapport? Uansett vanskelighetsgrad, uansett nivå, både i faglige og faglige omgivelser, gir sommerskolen Research Awareness: Design and Methodology en unik mulighet til å utvikle og finere din evne til å konseptualisere og utvikle dine forskningsferdigheter.

Vi skal takle hva det betyr å være forsker fra grunnen, med utgangspunkt i de grunnleggende byggeblokkene i hva som utgjør "forskning", hvordan man skal gjøre det bra og hvilke fallgruver som skal unngås.

Din kursleder er Dr J Simon Rofe, medinstruktør for den største forskningsmetodikkursen globalt gjennom en Coursera MOOC, og for dette sommerskolekurset, er han sammen med stipendiat SOAS-lærer Dr. Ashley Cox. Sammen vil de kurere en spennende tilnærming med den nyeste akademiske praksisen innen læring og forskning, og SOAS fantastiske lokale ressurser i form av British Library, British Museum, Welcome Trust og Crick Institute.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir deltakerne en samlet forståelse av Afrikas historie, politikk og kultur. Med et variert utvalg av økter, fra historie, panafrikansk og politikk til språk ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir deltakerne en samlet forståelse av Afrikas historie, politikk og kultur. Med et variert utvalg av økter, fra historie, panafrikansk og politikk til språk, migrasjon og musikk, gir kurset en grundig kunnskap om de viktigste fagområdene for studier om Afrika. Emnet består av en kombinasjon av forelesninger og interaktive workshops, samt museumsbesøk og sosiale arrangementer.

Dette er en flott mulighet gitt det fremtredende at Afrika som et kontinent har oppnådd de siste årene og visjonen om Afrika Rising, et kontinent med mange jobb- og investeringsmuligheter. Også innenfor kunstene har vi sett en utrolig økning i nærvær av afrikanske kunstnere i de internasjonale kunstsirkler som har vært ekstremt stimulerende og forfriskende for forståelse av kunst og kulturer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Folk fra hele verden møter i dag flere utfordringer i det 21. århundre; Diplomati er en nøkkel til å håndtere dem. Om det er klimaendringer, ressurs- og matbrist, WMD-spr ... [+]

Programbeskrivelse

Folk fra hele verden møter i dag flere utfordringer i det 21. århundre; Diplomati er en nøkkel til å håndtere dem. Om det er klimaendringer, ressurs- og matbrist, WMD-spredning, sykdomsepidemier, migrasjon. Forståelse Diplomati - basert på tre sentrale begreper som kommunikasjon, representasjon og forhandling - gjør det mulig for oss å forstå hvordan disse problemene tas opp - hvem er vinnerne og hvem er taperne.

Dette sommerskolekurset gir studentene mulighet til å utvikle og forbedre sine ferdigheter i en profesjonell setting, mens de engasjerer seg direkte med utøvere. Ved å benytte seg av Londons posisjonering som et nav for diplomatisk aktivitet, vil studentene engasjere seg med praktiserende diplomater og få muligheten til å besøke en rekke Londons diplomatiske steder, inkludert ambassader og utenriks- og commonwealth-kontorer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Emnet skal gi en kritisk forståelse av viktige utviklinger og problemstillinger i dagens verdenspolitikk for studenter uten tidligere bakgrunn i internasjonale relasjoner ... [+]

Programbeskrivelse

Kurset skal gi en kritisk forståelse av sentrale utviklinger og problemstillinger i dagens verdenspolitikk for studenter uten tidligere bakgrunn i internasjonale relasjoner. Fokus på perioden siden slutten av den kalde krigen, en epoke definert av rask institusjonell innovasjon og utvikling, samt en rekke fremvoksende globale problemer, problemer og politiske dilemmaer, lokaliserer kurset disse i sammenheng med nord-sør-relasjoner. Behandler det internasjonale systemet som en dynamisk helhet, den undersøker hvordan problemer som har blitt sentrale i internasjonal politikk, inkludert "mislykkede stater", atomfragmentering, væpnet konflikt og terrorisme, demokratisering, pandemier og den arabiske våren er nært knyttet til utvidet innsats siden midten 20-tallet for å generere en liberal verdensorden. I den forbindelse gir den analyse av rollene som spilles i dagens verdenspolitikk av ledende medlemmer av det internasjonale samfunnet, som USA, EU, "stigende" ikke-vestlige stater Kina, India og Brasil, ikke-statlige aktører som frivillige organisasjoner, transnasjonale selskaper og væpnede grupper, og internasjonale finansielle og andre institusjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir studentene en grunnleggende forståelse av folkeretten, med fokus på grunnleggende strukturer som er nødvendige for å engasjere seg med ethvert internasjo ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir studentene en grunnleggende forståelse av folkeretten, med fokus på grunnleggende strukturer som er nødvendige for å engasjere seg med ethvert internasjonalt juridisk spørsmål. I tillegg er studentene introdusert til en rekke samtidige problemer med verdensorden som krever anvendelse av grunnleggende regler og strukturer for å utvikle bevissthet om både begrensninger og potensial i folkeretten som et redskap for endring.

Studentene vil forlate kurset med kapasitet til å håndtere internasjonale juridiske problemer med tillit, samt bevissthet om spesifikke moderne problemstillinger og hvordan folkeretten handler om fremvoksende og pågående bekymringer, herunder forholdet mellom næringsliv og menneskerettigheter. flyktninger; teknologi; feminisme; og bruk av makt utenfor de kollektive sikkerhetsstrukturer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir innsikt i viktige spørsmål i studiet av kjønn og konflikt, høring av Sikkerhetsrådets vedtak om kvinner, fred og sikkerhet, herunder konfliktrelatert sek ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir innsikt i viktige spørsmål i studiet av kjønn og konflikt, høring av Sikkerhetsrådets vedtak om kvinner, fred og sikkerhet, herunder konfliktrelatert seksuell vold, samtidig som man analyserer transnasjonale feministiske tilnærminger utover resolusjonene. Kurset gir fokus for studenter interessert i feminisme og maskulinitetsstudier, seksualitet og kjønn, sammen med verktøyene for bruk av kjønnsanalyser i studiet av fredsbygging og fredsbevarende, post-konfliktinitiativer, sikkerhet og væpnet konflikt.

Modulen bruker tverrfaglige materialer og forskning for å undersøke de ulike dimensjonene av kjønn og konflikt, når det gjelder erfaringer fra kjønnsmessige fag, samt de juridiske og politiske rammer som opererer i konfliktinnstillinger. Studentene skal utvikle en nyansert forståelse av ulike tilnærminger til kjønn og seksualitet, og anvende disse på viktige problemer i konfliktspekteret.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset er utformet for personer som ønsker å forstå årsakene til de ulike internasjonale tiltakene i Midtøsten siden 1979 utenfor den israelske arabiske vinkelen, o ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset er utformet for personer som ønsker å forstå årsakene til de ulike internasjonale tiltakene i Midtøsten siden 1979 utenfor den israelske arabiske vinkelen, og hva virkningen av disse inngrepene har vært for lokale befolkninger, samfunn og stater. Dette kurset undersøker rollen som vold og krigføring i formasjonen av Midtøsten, hovedsakelig i Irak, Syria, Afghanistan og Iran siden 1979, og understreker virkningen av amerikanske og britiske intervensjoner. Kurset undersøker de faktorene som førte til intervensjon i regionen og hva konsekvensene har vært for den regionale og nasjonale politikken og sosialhistorien i regionen. Selv om amerikansk og britisk utenrikspolitikk vil finne fremgang i vår analyse, vil vi også ha oppmerksomhet til hvorfor innenlandske regimer og grupper tok stiene som den gjorde.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir en introduksjon til teoriene og metodene for å studere kultur og omhandler historien og utviklingen av Midtøsten og Nordafrikansk kultur (MENA) fra den k ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir en introduksjon til teoriene og metodene for å studere kultur og omhandler historien og utviklingen av Midtøsten og Nordafrikansk kultur (MENA) fra den klassiske perioden til i dag. Den undersøker de store kulturelle mønstrene og institusjonene i MENA-regionen.

Kurset læres gjennom en studie av noen livlige temaer som religiøst og etnisk mangfold, vestenes betydning, stereotyping, tradisjonens rolle, utdanning (tradisjonell og moderne), familiestruktur og verdi, kjønnspolitikk, media, liv i byen , by og landsby, arbeids- og arbeidsmigrasjon, det palestinske flyktningeproblemet og eksilsamfunn, kulinariske kulturer, musikk og media, etc.

Kurset tilbys normalt i forbindelse med nybegynnere arabisk (nivå 1 eller 2).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Å lære et språk lar deg kommunisere; Det gir direkte tilgang til fremmedspråkskilder. Å lære et språk åpner en verden av muligheter for dialog, forståelse, personlig utvi ... [+]

Programbeskrivelse

Å lære et språk lar deg kommunisere; Det gir direkte tilgang til fremmedspråkskilder. Å lære et språk åpner en verden av muligheter for dialog, forståelse, personlig utvikling og karriere: språk setter deg fri.

Velg å lære japansk på nivå 1a (nybegynner) eller nivå 1b (avansert nybegynner), eller kombinere begge nivåer over 4 uker.

Japansk nivå 1a (nybegynner)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grunnleggende innledende språkkurs i skriftlig og muntlig språk for absolutte nybegynnere og tilsvarer den første studietiden på japansk språkstudie ved universitetet. Studentene antas ikke å ha noen tidligere kunnskaper om språket eller dets skript.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Å lære et språk lar deg kommunisere; Det gir direkte tilgang til fremmedspråkskilder. Å lære et språk åpner en verden av muligheter for dialog, forståelse, personlig utvi ... [+]

Programbeskrivelse

Å lære et språk lar deg kommunisere; Det gir direkte tilgang til fremmedspråkskilder. Å lære et språk åpner en verden av muligheter for dialog, forståelse, personlig utvikling og karriere: språk setter deg fri.

Velg å lære kinesisk mandarin på nivå 1a (nybegynner) eller nivå 1b (avansert nybegynner), eller kombinere begge nivåer over 4 uker.

Kinesisk nivå 1a (nybegynner)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grunnleggende innledende språkkurs i skriftlig og muntlig språk for absolutte nybegynnere, og tilsvarer første semester i kinesisk språkstudie ved universitetet. Studentene antas ikke å ha noen tidligere kunnskaper om språket eller dets skript.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette er et grunnleggende innledende språkkurs i det skriftlige og muntlige språket for absolutte nybegynnere og tilsvarer det første semesteret av koreansk språkstudium ... [+]

Programbeskrivelse

Å lære et språk lar deg kommunisere; Det gir direkte tilgang til fremmedspråkskilder. Å lære et språk åpner en verden av muligheter for dialog, forståelse, personlig utvikling og karriere: språk setter deg fri.

Koreansk nivå 1a (nybegynner)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grunnleggende innledende språkkurs i det skriftlige og muntlige språket for absolutte nybegynnere og tilsvarer det første semesteret av koreansk språkstudium ved universitetet. Studentene antas ikke å ha noen tidligere kunnskaper om språket eller dets skript.

Kurset dekker flere grunnleggende konstruksjoner av språket, slik at studentene får grunnleggende ferdigheter i å lese, skrive, forstå og snakke. Vellykkede studenter vil få muligheten til å lese og skrive korte enkle tekster, og kommunisere om enkle hverdagsemner. Det legges vekt på god uttale og de sosiale og språklige konvensjonene i hverdagssamtalen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset tar sikte på å plassere det moderne Midtøsten i sin internasjonale sammenheng, utforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og motstand, konflikt ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset tar sikte på å plassere det moderne Midtøsten i sin internasjonale sammenheng, utforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og motstand, konflikt og samarbeid, samt identitets- og utenrikspolitikk. Det er informert av et sterkt engasjement med teorier om internasjonale relasjoner. Kurset starter med en utforskning av de forskjellige historiske faser av samspill mellom Midtøsten-stater og det internasjonale systemet. Disse er delt inn i koloni-, kalde krigen og etterkrigstidens perioder.

Forelesninger vil dekke de tidlige bosetterkolonier, Storbritannias uformelle imperium i Golfen og de fransk-franske mandatene, samt oppgangen av Tyrkia og Israel, og utfordringen representert av de pan-arabiske revolusjonære stater, etterfulgt av en diskusjon av Midt-Østen plass i post-Cold War unipolar æra. Hver av disse faser diskuteres i takt med relevante innflytelsesrike paradigmer og konsepter av internasjonal relasjonsteori som brukes til å studere Midtøsten i sin internasjonale sammenheng. Det tas hensyn til spørsmålet om funksjonene i et regionalt delsystem, samt underfeltet i utenrikspolitisk analyse i internasjonale relasjoner. Den andre delen av kurset tar tak i sentrale temaer i internasjonale relasjoner, som transnasjonalisme, migrasjon, olje, globalisering og identitet. Den siste delen av emnet vurderer konflikt og samarbeid. Dette vil innebære analyse av den arabisk-israelske konflikten, arabismen og islamismen, og utenrikspolitikk og sentrale aktører av regionale krefter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
19 dager
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne både teoretisk kunnskap og praktiske verktøy for å forstå og møte de utfordringene som de bærekraftige utviklingsmålene utgjør f ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne både teoretisk kunnskap og praktiske verktøy for å forstå og møte de utfordringene som de bærekraftige utviklingsmålene utgjør for regjeringer som utarbeider offentlige retningslinjer og leveringsstrategier for å oppnå dem.

Siden deres formulering i 2015 har SDGene gått inn i politisk diskurs i mange utviklingsland, som påvirker policy-making og implementeringsprosesser. I stedet for å diskutere SDG og deres implikasjoner for utvikling, vil dette kurset fokusere direkte på den politiske og administrative kapasiteten som trengs for å forfølge SDGs med hell. Emner som vil bli dekket inkluderer styrking av styresett og interessent engasjement, strategisk planlegging, forbedring av policy analyse og beslutningstaking evner, fremdrift av offentlige økonomiske styringssystemer og ansvarlighet, og rollen som ledelse kontroll, overvåking og evaluering har i å forfølge SDGs .... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til historien, naturen og virkningen av sosial protest og sosiale bevegelser, politikken for neoliberal utvikling og oppvekst av ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til historien, naturen og virkningen av sosial protest og sosiale bevegelser, politikken for neoliberal utvikling og oppvekst av frivillige organisasjoner i en global industri. Det analyserer hvordan sosiale bevegelser og frivillige organisasjoner har samhandlet og påvirket hverandre, og hvordan de har globalisert. Det stiller spørsmål om utviklingsutviklingen som økonomisk vekst, vurderer kritikken mot frivillige organisasjoner som alternativer til statsledte utviklingsmodeller, vurderer konseptet og bruken av humanitær intervensjon i ulike sammenhenger, diskuterer arbeidskraftens og arbeidskraftens rolle som organiserer ved siden av sosiale bevegelser og utforsker i hvilken grad bevegelser utgjør en utfordring for neoliberal og kapitalistisk utvikling. Endelig undersøker den både det teoretiske grunnlaget for sosial bevegelse og NGO-strategier for sosial endring, samt deres praktiske implikasjoner, og drar på en rekke case-studier, og undersøker hvilken form for utvikling og sosial endring som er mulig.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I ... [+]

Programbeskrivelse

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I mellomtiden har allerede eksisterende autoritære ledere som Xi Jinping og Vladimir Putin strammet sitt grep. Protestbevegelser har dukket opp i Brasil, Frankrike, India og andre steder, fra venstre og høyre, forenet av deres tap av tro på konvensjonelt ("neoliberalt") demokrati.

Har de tingene vi har blitt lært å ta for gitt, mislyktes? Vil alle samfunn til slutt bli liberale demokratier, kriger, tvister og autoritære regjeringer virkelig ting fra fortiden, vil kapitalismen være ubestemt og globaliseringen er ustoppelig? Hvorfor er så mange samfunn buckling under press? Hvilken rolle spiller ulikhet, utnyttelse og miljøforurensning i denne ulempen? Hvorfor har innvandring så fremtredende i populistiske kampanjer? Hvorfor er så mange unge kynisk om demokrati? Hvilken rolle spiller sosiale medier i disse sosiale konfliktene? Kan konvensjonelle kriger bli en vanlig funksjon i det internasjonale systemet? Hvilke utopier flytter verden i dag? Og - hvis demokratier falter, hva vil erstatte dem?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset undersøker den raske utviklingen i kinematisk innhold i Asia i representasjon av ulike seksualiteter og kjønn. Kurset vil trekke på mainstream film, uavhengi ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset undersøker den raske utviklingen i kinematisk innhold i Asia i representasjon av ulike seksualiteter og kjønn. Kurset vil trekke på mainstream film, uavhengig film, blandet media og webserier for å undersøke de komplekse problemene på spill ved å diskutere begrepet queer cinema i Asia. Filmeksempler i løpet av kurset kommer alle fra hele Asia, mens sekundære kilder, både teoretiske og eksempler på filmanalyse, vil trekke på asiatiske og vestlige sammenhenger. Selv om kunnskap om et eller flere asiatiske språk er selvsagt nyttig, er det på ingen måte viktig, og alle viktige filmer blir undertekst. Eventuelle ubemerkede klipp som er vist under forelesningene, vil bli ledsaget av detaljerte visningsnotater.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset fungerer som en introduksjon til politikken i Nord-Afrika (Maghreb), den arabiske østen (Mashriq), inkludert golfen og den arabiske halvøy, Israel, Tyrkia og ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset fungerer som en introduksjon til politikken i Nord-Afrika (Maghreb), den arabiske østen (Mashriq), inkludert golfen og den arabiske halvøy, Israel, Tyrkia og Iran. Det gir - på land etter fylke basis - en oversikt over de store politiske problemene og utviklingen i regionen siden slutten av første verdenskrig og tar opp viktige temaer i studiet av moderne Midtøsten politikk, blant annet: militærrollens rolle , sosial og økonomisk utvikling, politisk islam og de siste opprørene (den arabiske våren).

Målet er å utvikle studentenes forståelse av de store trender i Midtøsten politikk og deres evne til politisk analyse gjennom kritisk lesing, forelesninger, presentasjoner og informert diskusjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold innen og ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold innen og mellom land. Det er først og fremst informert av en politisk økonomi tilnærming til å analysere konflikter og fremhever hvordan konfliktpartier og deres internasjonale støttemenns økonomiske og politiske interesser kan konspirere for å danne «krigssystemer». I tillegg ser kurset hvordan konflikter i konflikt påvirker utviklingen gjennom fokus på kjønn, traumer og minne, inspirert av poststrukturalistiske tilnærminger til å forstå forholdet mellom konflikt og utvikling.

Kurset er delt inn i tre deler: For det første skal vi utforske kjernebegrepene konflikt, utvikling og vold og introdusere flere grunnleggende tilnærminger til å analysere konflikt: når det gjelder rasjonelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilnærminger som forverger betydningen og sosialt embeddedness of violence. For det andre vil vi utforske og kritisk sonde en rekke forklaringer for årsakene til og konsekvensene av voldelig konflikt, med fokus på forklaringer innrammet når det gjelder naturressurser og miljøskarphet, og når det gjelder etniske eller religiøse identiteter og virkningen når det gjelder forskyvning og humanitær kriser og effekten av voldelig konflikt på ikke-krig, "kriminell" vold. Til slutt vil vi vurdere eksterne interveners rolle som lindrende og forverrende konflikt, med fokus på utfordringene ved eksternt gjenoppbygging etter konflikt, rollen som den globale våpenhandelen og internasjonale politiske og økonomiske institusjoner i større grad i å forme konflikter og hvordan krigen mot terrorisme artikulerer med konfliktene og tilnærmingene til å analysere dem som vi har studert.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne teoretisk kunnskap og kritiske verktøy for å forstå effekten av Blockchain teknologi på ulike deler av økonomien og samfunnet. ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset tar sikte på å gi deltakerne teoretisk kunnskap og kritiske verktøy for å forstå effekten av Blockchain teknologi på ulike deler av økonomien og samfunnet.

Siden utseendet av Bitcoin i 2008 ble Blockchain gradvis beriket med videre beregningsfunksjoner som åpnet en mengde potensielle applikasjoner. The Blockchain og mer generelt distribuerte elektroniske ledgers har vært ansatt i ulike ventures og eksperimenter på så forskjellige områder som fintech, offentlige registre, forsyningskjeder og desentraliserte markeder. Likevel er implikasjonene av disse teknologiene på næringsliv, økonomi, regjering og samfunn fortsatt å bli utforsket og forstått.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset undersøker kritisk den moderne globale digitale økonomien med vekt på sosiale konsekvensoppstart som drivkrafter for positiv økonomisk og sosial endring. Lig ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset undersøker kritisk den moderne globale digitale økonomien med vekt på sosiale konsekvensoppstart som drivkrafter for positiv økonomisk og sosial endring. Ligger ved Senter for global media og kommunikasjon i skolen for tverrfaglige studier ved SOAS, gir den en unik kombinasjon av kritiske tilnærminger til den fremvoksende digitale økonomien fra perspektivet til det globale sør med praktisk praktisk kunnskap om hvordan å designe og utvikle alternative forretningsmodeller for bruk av digital teknologi for sosial endring.

Kurset er strukturert rundt tre deler. Den første uken utforsker historien om den digitale økonomien etter den andre verdenskrig og fremveksten av teknologien oppstartsmodell som en drivkraft for økonomisk vekst, næringslivets og økosystemets tilknytning til det, og dets økonomiske, politiske og sosiale konsekvenser. Den vil trekke på case-studier fra den globale digitale økonomien i temaer som stor data, smarte byer, e-helse, mobilbank og AI. I løpet av den andre uken skal studentene engasjere seg i disse faglige og politiske debattene om den globale digitale økonomien for å utvikle egne prosjekter ved hjelp av digital teknologi for samfunnsmessig godhet. I løpet av den siste uken vil studentene, ved hjelp av kurssamtaler og mentorer, utvikle forretningsplaner og presentasjoner basert på deres kritiske ideer. Dette vil kulminere i en "intensivdag" med sosiale konsekvenser, hvor studentene presenterer sine prosjektideer for en gruppe mock funders for å få tilbakemelding og forslag til ideer og bærekraft i virkelige situasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk