Les den offisielle beskrivelsen

Ligger i Taunton fylket byen Somerset, i hjertet av South West, Somerset College tilbyr et omfattende utvalg av etter- og videreutdanning kurs samt ferdighetstrening i en varm, vennlig og innbydende miljø. Vår suksess taler for seg selv med fantastiske prestasjoner og flotte karrierer for våre studenter.

Rektors Velkommen

For mer enn 150 år Somerset College har gitt de høyeste standarder for utdanning og opplæring ved hjelp av industristandard fasiliteter og ressurser. Alle våre kurs er utviklet for å møte arbeidsgivers behov og å gi kunnskaper og ferdigheter som er relevante for arbeid og sysselsetting.

Inspektører nylig gav oss som en "god" college "og" Outstanding "i flere områder. Våre suksess priser er svært høy for både etter- og videreutdanning; vår campus er levende; vi har nasjonale priser på mange områder og er spesialister innen helse og sosialfag, design og kreative næringer. Blant våre mange sterke sider er vår økende kompetanse i fornybar og grønn teknologi. En del av dette er vår omfattende erfaring med, og profesjonelle programmer for, bærekraftig bygging. Dette området er et voksende styrken på College, og representerer vår respons på nye teknologier som spenner store deler av næringslivet.

Vi er en progressiv college som får frem det beste i alle våre studenter. Uansett hva deres valg av studium, er hver person gitt full støtte til å finne ut hvem de egentlig er og oppnå sine ambisjoner og ambisjoner.

Våre kurs dekker mange nivåer, og vi har en sterk Higher Education portefølje med grad kurs på mange områder. Studentene kommer fra hele Storbritannia for å studere på våre studieprogrammer. Våre studenter bo hos oss fra videre til høyere utdanning, og tilbake igjen for å utvikle sin faglige kompetanse når de kommer inn sysselsetting.

Vår kontakt og arbeid med arbeidsgivere er omfattende, og vi tar sikte på å være trening leverandør av valget for unge, voksne og arbeidsgivere i Somerset. Vi ønsker at våre studenter til å oppnå de høyeste standarder satt for deres valgte sektor, slik at de kan begynne sin karriere med selvtillit, vel vitende om at de har fått opplæring i de mest avanserte forretningsmetoder og teknologi.

Også på vår campus er Genesis, bærekraftig bygging sentrum, The Hot House virksomhet ruge enheter og Taunton Conference Centre. Disse landemerke bygninger, sammen med vårt omfattende utvalg av kurs fra Business Training område av College, gi støtte og konferansefasiliteter bedrift trenger for å komme videre. Sammen med utvalg av forretninger treningsmuligheter fra College, kan vi tilby bedrifter all den hjelpen de trenger for å oppnå et godt utrustet og dyktige medarbeidere.

Rachel Davies

Rektor og administrerende direktør

Vår historie

Vi har vist veien siden 1856

Somerset College startet livet i 1856 som School of Art and Science, før han flyttet til Corporation Street, Taunton, som School of Art ved århundreskiftet. Det var imidlertid ikke før tidlig på 1970-tallet at School of Art fusjonert med Teknologiskolen og flyttet til Wellington Road området.

Bygninger og fasiliteter du ser i dag er et resultat av en multi-million pund investering som har gjort det mulig Somerset College for å ligge i forkant av videre og høyere utdanning i fylket.

Vi fortsetter å investere i våre anlegg, for å gjøre oss i stand til å tilby state-of-the-art ressurser til alle våre studenter og gi et lærested som inspirerer alle som studere, jobbe og besøke oss. For eksempel, i september 2013 åpnet vi den nye Bransje Skills Centre, som inkorporerer bygge håndverk. I tillegg er vi nå utvikler seg gjennom prosessen for oppussing av Art & Design bygningen budgivning og konsultasjon.

I dag er vi et livskraftig samfunn med et rykte for excellence. I 2012 Somerset College var den beste videreutdanning College i Somerset for suksess, for lange kurs i alle aldre.

Vi forberede våre studenter for en rekke yrker på tvers av mange bransjer, med våre kandidater arbeider i utdanning, teknologi, helse, engineering, design og mange andre sektorer. Våre studenter har jobbet for en rekke høyt profilerte selskaper, inkludert Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face og Abercrombie og Fitch.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Somerset College

STUDIE Automotive Engineering ved Somerset College og du vil ha tilgang til våre splitter nye, spesialbygde anlegg. Vi er spesialister på motor kartlegging, avansert diag ... [+]

Innhold

STUDIE Automotive Engineering ved Somerset College og du vil ha tilgang til våre splitter nye, spesialbygde anlegg. Vi er spesialister på motor kartlegging, avansert diagnostikk, kjøretøy ytelsesforbedring, avansert kjøretøyteknologi og hybridbiler - og våre ansatte er blant de beste i landet når det kommer til deres kunnskap og kompetanse.

Takket være vårt nære samarbeid med bilindustrien, våre kurs gir den perfekte forberedelse til livet i den virkelige verden, og våre studenter er svært arbeidsfør. Vårt fokus er hele på å utstyre deg med praktiske ferdigheter, og du vil ha en sjanse til å bruke et bredt utvalg av verktøy, teknikker, utstyr og programvare. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Somerset College

Målet med kurset er å hjelpe deg med å utvikle de kreative ferdighetene som trengs for å oppnå suksess i din fremtidige karriere. Med dette i bakhodet, utforsker kurset h ... [+]

Innenfor School of Art and Design i Somerset College vi følger den intelligente utvikling av visuell kommunikasjon. Studentene lærer den usynlige formspråk, komposisjon, balanse, struktur, rytme og hierarki kombinert med svært synlig kommunikasjonsspråk.

Målet med kurset er å hjelpe deg med å utvikle de kreative ferdighetene som trengs for å oppnå suksess i din fremtidige karriere. Med dette i bakhodet, utforsker kurset hvordan ideer blir formidlet gjennom språk, bilder og meldinger.

Det utstyrer deg med forståelse og ferdigheter til å operere effektivt i den raske og stimulerende design sektor.

Ved å studere på dette kurset, vil du utvikle og etablere:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Ønsker å være en profesjonell make-up artist, jobber på steder som English National Opera og teatrene i West End, eller BBC og ITV, og på store filmproduksjoner med regis ... [+]

Innhold

Ønsker å være en profesjonell make-up artist, jobber på steder som English National Opera og teatrene i West End, eller BBC og ITV, og på store filmproduksjoner med regissører som Steven Spielberg, Tim Burton og Danny Boyle?

Det er akkurat hva våre kandidater har gått på å oppnå, og med dette kurset under beltet, er det all mulighet for deg til å følge etter.

Denne unike programmet vil gi deg:

En grundig forståelse av media make-up bransjen. Innsikt i rollen som make-up artister i forhold til scene, TV og film, mote redaksjonelt og salgsfremmende skudd. De ferdigheter og kreativ teft for å bruke sminke for å uttrykke følelser, forvandle ansikter og skildre karakter. De tekniske og kunstneriske ferdigheter for komplett make-up transformasjoner. De forskning ferdigheter som kreves for å sikre kvaliteten og nøyaktigheten av personskildring. Ferdigheter i kunsten hår arbeid, karakterutvikling, kroppsmaling, postiche (parykk-making) og protetikk. En omfattende portefølje av arbeidet for å vise potensielle arbeidsgivere. Muligheten til å påta seg arbeid-basert læring og live prosjekter i media verden. Undervisning og vurdering ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Hvis du er forpliktet til å gjøre en forskjell i livene til barn og unge, våre kurs i Early Childhood Studies er det perfekte grunnlaget for din karriere. ... [+]

Innhold

Hvis du er forpliktet til å gjøre en forskjell i livene til barn og unge, våre kurs i Early Childhood Studies er det perfekte grunnlaget for din karriere.

De er designet spesielt for personer som ønsker å forfølge en karriere i Early Years omsorg, eller som allerede arbeider i denne sektoren. Så hvis du vet at det å jobbe med unge mennesker er din lidenskap, er dette kurset for deg.

Kurset inneholder moduler i følgende områder i det første året:

Matematikk, Vitenskap og barne - Språk, Literacy og barn - lek og læring - Læring og utvikling - profesjonell utøvelse og arbeidsplassen - Applied Social Science

Det andre året dekker:

Early Years Curriculum - Professional Practice - Regulatory og lovgivende rammeverk for Early Years Services - Arbeide med barn og familier - Independent Study - Special Study ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Utvikle ferdigheter i databehandling og du vil være arbeidsfør verden over. Denne industrien fortsetter å vokse, og våre grad kurs utstyre deg med ferdigheter arbeidsgive ... [+]

Innhold

Utvikle ferdigheter i databehandling og du vil være arbeidsfør verden over. Denne industrien fortsetter å vokse, og våre grad kurs utstyre deg med ferdigheter arbeidsgivere krever for sine ansatte. Som et resultat, Somerset College computing nyutdannede nyte gode utsikter og givende karriere.

En av de karakteristiske trekk ved våre programmer er deres arbeid-basert læring innhold. Dette innebærer en plassering med en arbeidsgiver i løpet av det første året, og deltakelse i en profesjonell IT-prosjekt i løpet av det andre året. Også inkludert i vår Bestemmelsen er en forpliktelse til å utvikle dine faglige ferdigheter, for å forbedre din arbeidsevne ved eksamen. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Å lykkes innen Games Technology innebærer en kombinasjon av tekniske evner og kommersielle og kreative know-how. Det er akkurat hva våre studieprogrammer er ment å utstyr ... [+]

Innhold

Å lykkes innen Games Technology innebærer en kombinasjon av tekniske evner og kommersielle og kreative know-how. Det er akkurat hva våre studieprogrammer er ment å utstyre deg med, noe som betyr at du vil stå hver sjanse for landing drømmejobben når du oppgraderer fra Somerset College.

Dette programmet inneholder vår nyskapende bruk av arbeidsbasert læring, for å hjelpe deg å få hands-on erfaring i profesjonelle miljøer i løpet av studiet. Første årene foreta en praksisplass med en arbeidsgiver i spillteknologiindustrien, mens det andre året inkluderer en live spill produksjon prosjekt. I det siste har elevene jobbet med å utvikle spill for partnere som NHS, Mole Valley Farmers, britiske Røde Kors og Somerset Wildlife. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Spill din del i fremtiden for global kommunikasjon ved å studere for en Foundation Degree eller HNC i Elektroniske Systemer. Dette kurset utstyrer deg med alle de ferdigh ... [+]

Innhold

Spill din del i fremtiden for global kommunikasjon ved å studere for en Foundation Degree eller HNC i Elektroniske Systemer. Dette kurset utstyrer deg med alle de ferdighetene som trengs for å sikre at du er i forkant av teknologi i både elektronikk og kommunikasjon.

Vi har utviklet vår Foundation Degree å forberede deg på en karriere i både design og drift elementer av bransjen. Det betyr at du skal jobbe på praktiske prosjekter sammen med din teoretisk læring, for å sikre at du utvikle de rette forutsetninger for uansett hvilken jobb du velger.

De kursmoduler vil omfatte:

Matematikk - Elektriske Prinsipper 1 - Analog Elektronikk - Instrumentering og Måle - Digital Elektronikk - Engineering Design - Mikrosystemer - Kvalitetssikring - Instrumentering og kontroll - Business og finans - Professional Practice og arbeidsplassen - Internett-teknologi og sikkerhet - Project - Network Technologies ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Med et fast fokus på å utvikle praktiske ferdigheter i design og produksjon, gir dette kurset deg en ideell mulighet til å få hands-on i din valgte feltet. Du vil bruke e ... [+]

Innhold

Med et fast fokus på å utvikle praktiske ferdigheter i design og produksjon, gir dette kurset deg en ideell mulighet til å få hands-on i din valgte feltet. Du vil bruke et bredt spekter av verktøy, teknikker, utstyr og programvare i tillegg til laboratorieutstyr. Hva mer vil du utvikle faglige forutsetninger som forbedrer din arbeidsevne ved eksamen.

I løpet av dette kurset, vil du ha muligheten til å utforske en rekke områder i dette mangfoldige sektor av engineering. I løpet av det første året vil du: - Få en klar forståelse av det grunnleggende teknikk og ferdigheter som kreves for å bruke denne kunnskapen effektivt.

Lær hvordan du vurdere risiko i praktisk ingeniørarbeid og raskt få en grundig forståelse av behovet for å utvikle, fremme og anvende sikre systemer for å jobbe. Bli oppmuntret til å være kreative når de vurderer designprosessen, analytisk i hvordan du løser problemer og nyskapende når du søker løsninger på tekniske problemer. Vurder dine faglige og etiske ansvar og forstå effekten av tekniske løsninger i en global og samfunnsmessig kontekst. Få en bevissthet om relevante aktuelle tema som bærekraft, foretak og ansvarlig forretningspraksis. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Somerset College

Legge grunnlaget for karrieren til ditt valg med våre Business Management kurs. Disse utstyre deg med en rekke fleksible og overførbare ferdigheter, slik at du er en ekte ... [+]

Innhold

Legge grunnlaget for karrieren til ditt valg med vår business management kurs. Disse utstyre deg med en rekke fleksible og overførbare ferdigheter, slik at du er en ekte ressurs i arbeidslivet.

Ingen organisasjon opererer effektivt med mindre de ansatte har betydelig kommersiell kompetanse. Våre kurs utstyre deg med nøyaktig hva som kreves for å gjøre et viktig bidrag til arbeidsgiveren din suksess. Så enten du ønsker å jobbe som en finansmann, regnskapsfører, markedsfører, administrator, HR manager, eller i noen annen rolle, gir dette kurset en perfekt mulighet til å forbedre dine ferdigheter.

Samt lære om næringsliv og forvaltning gjennom forelesninger og seminarer, vil du arbeide med lokale arbeidsgivere for å få hands-on erfaring med den virkelige verden av virksomheten. Dette vil bygge din erfaring, hjelpe deg til å generere ny kunnskap, og gi deg en ferdige kontakter bok av den tiden du oppgraderer. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Taunton
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk