Somerset College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ligger i Taunton fylket byen Somerset, i hjertet av South West, Somerset College tilbyr et omfattende utvalg av etter- og videreutdanning kurs samt ferdighetstrening i en varm, vennlig og innbydende miljø. Vår suksess taler for seg selv med fantastiske prestasjoner og flotte karrierer for våre studenter.

Rektors Velkommen

For mer enn 150 år Somerset College har gitt de høyeste standarder for utdanning og opplæring ved hjelp av industristandard fasiliteter og ressurser. Alle våre kurs er utviklet for å møte arbeidsgivers behov og å gi kunnskaper og ferdigheter som er relevante for arbeid og sysselsetting.

Inspektører nylig gav oss som en "god" college "og" Outstanding "i flere områder. Våre suksess priser er svært høy for både etter- og videreutdanning; vår campus er levende; vi har nasjonale priser på mange områder og er spesialister innen helse og sosialfag, design og kreative næringer. Blant våre mange sterke sider er vår økende kompetanse i fornybar og grønn teknologi. En del av dette er vår omfattende erfaring med, og profesjonelle programmer for, bærekraftig bygging. Dette området er et voksende styrken på College, og representerer vår respons på nye teknologier som spenner store deler av næringslivet.

Vi er en progressiv college som får frem det beste i alle våre studenter. Uansett hva deres valg av studium, er hver person gitt full støtte til å finne ut hvem de egentlig er og oppnå sine ambisjoner og ambisjoner.

Våre kurs dekker mange nivåer, og vi har en sterk Higher Education portefølje med grad kurs på mange områder. Studentene kommer fra hele Storbritannia for å studere på våre studieprogrammer. Våre studenter bo hos oss fra videre til høyere utdanning, og tilbake igjen for å utvikle sin faglige kompetanse når de kommer inn sysselsetting.

Vår kontakt og arbeid med arbeidsgivere er omfattende, og vi tar sikte på å være trening leverandør av valget for unge, voksne og arbeidsgivere i Somerset. Vi ønsker at våre studenter til å oppnå de høyeste standarder satt for deres valgte sektor, slik at de kan begynne sin karriere med selvtillit, vel vitende om at de har fått opplæring i de mest avanserte forretningsmetoder og teknologi.

Også på vår campus er Genesis, bærekraftig bygging sentrum, The Hot House virksomhet ruge enheter og Taunton Conference Centre. Disse landemerke bygninger, sammen med vårt omfattende utvalg av kurs fra Business Training område av College, gi støtte og konferansefasiliteter bedrift trenger for å komme videre. Sammen med utvalg av forretninger treningsmuligheter fra College, kan vi tilby bedrifter all den hjelpen de trenger for å oppnå et godt utrustet og dyktige medarbeidere.

Rachel Davies

Rektor og administrerende direktør

Vår historie

Vi har vist veien siden 1856

Somerset College startet livet i 1856 som School of Art and Science, før han flyttet til Corporation Street, Taunton, som School of Art ved århundreskiftet. Det var imidlertid ikke før tidlig på 1970-tallet at School of Art fusjonert med Teknologiskolen og flyttet til Wellington Road området.

Bygninger og fasiliteter du ser i dag er et resultat av en multi-million pund investering som har gjort det mulig Somerset College for å ligge i forkant av videre og høyere utdanning i fylket.

Vi fortsetter å investere i våre anlegg, for å gjøre oss i stand til å tilby state-of-the-art ressurser til alle våre studenter og gi et lærested som inspirerer alle som studere, jobbe og besøke oss. For eksempel, i september 2013 åpnet vi den nye Bransje Skills Centre, som inkorporerer bygge håndverk. I tillegg er vi nå utvikler seg gjennom prosessen for oppussing av Art & Design bygningen budgivning og konsultasjon.

I dag er vi et livskraftig samfunn med et rykte for excellence. I 2012 Somerset College var den beste videreutdanning College i Somerset for suksess, for lange kurs i alle aldre.

Vi forberede våre studenter for en rekke yrker på tvers av mange bransjer, med våre kandidater arbeider i utdanning, teknologi, helse, engineering, design og mange andre sektorer. Våre studenter har jobbet for en rekke høyt profilerte selskaper, inkludert Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face og Abercrombie og Fitch.

Steder

Taunton

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss