Les den offisielle beskrivelsen

OM VÅRE KOLLEGE

South Cheshire College er hjemmet til post-16 utdanning i Crewe og Nantwich og er en av de ledende tertiære og sjette formen høgskoler nasjonalt. Fra fredag ​​31. mars 2017 fusjonerte South Cheshire College med West Cheshire College for å skape en ny FE College for Cheshire, og tilbyr nå et bredt spekter av læringsbestemmelser på tre universiteter - Crewe, Chester og Ellesmere Port.

Vår Crewe-baserte campus ligger i et boligområde omtrent en og en halv kilometer fra Crewe sentrum. Det er ti minutters gange fra Crewe jernbanestasjon og har nært koblinger til Junctions 16 og 17 på M6.

Studentene reiser for å studere på vår Crewe-baserte campus fra hele Cheshire, spesielt Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach og Congleton. De reiser også fra områdene mye lenger fra feltet Staffordshire og Shropshire. Faktisk, gjennom vårt internasjonale program, reiser studenter fra hele verden for å studere ved South Cheshire College.

Høgskolen gir hovedsakelig utdanning for 16-19-åringer, men tilbyr også lærlinger og andre arbeidsbaserte læringsprogrammer. Vi tilbyr også høyere utdanningskurs og en rekke kurs for voksne, hvorav mange kommer tilbake til utdanning etter en lang pause er også tilgjengelig.

South Cheshire College stoler seg på excellence og 2016/17 var et annet år med fremragende akademisk prestasjon med en økning i studenter som oppnår toppkarakterer på både A-nivå kurs og yrkesprogrammer.

Studentene oppnådde en 99,7% pass rate for A-nivåer, med 82,1% å oppnå toppkarakterer (A * -C) og 52,7% å oppnå karakterer A * -B.

99,6% av studentene bestod i det utvidede diplomet, med 57,4% å oppnå høye karakterer av Distinction * eller Distinction.

South Cheshire College ble også rost etter en "Good" Ofsted gradering inspeksjon i 2016 som igjen bekreftet sin stilling som en ledende videreutdanning leverandør i regionen.

Inspektørene kommenterte "god undervisning, læring og vurdering" og fremhevet at det store flertallet av elever gjør gode fremskritt i forhold til utgangspunktet, og de fleste elever møtes eller overskrider deres målkvaliteter.

Inspektører beskrev implementeringen av 16 til 19 studieprogrammer som "svært effektive" og at de tilfredsstiller behovene til elevene godt.

South Cheshire College utvikler også sterke internasjonale forbindelser med utdanningsinstitusjoner over hele verden i land som Kina og Thailand. Som et resultat reiser elevene til kollegiet for å studere A-nivåer, yrkesprogrammer og andre kortere kurs

Studentene er innkvartert med lokale familier gjennom hele oppholdet gjennom "Homestay" -programmet.

South Cheshire College har sterke forbindelser med Oxford University og er Pembroke North-hub for universitetets Pembroke College.

Det er også North West Science Center i samarbeid med University of Oxfords Corpus Christi College og Pembroke College.

Høyskolestudenter arbeider tett med Oxford University gjennom Honours and Raising Aspirations programmet som gir muligheter for personlig og akademisk prestasjon og gir studentene den konkurransefortrinn de trenger når de søker på de mest prestisjetunge universitetene i landet.

Høgskolen har oppnådd den anerkjente STEM (Vitenskap, Teknologi, Ingeniør og Matematikk) sikret status, og fremhever kvaliteten på tilbudet. Det har også mottatt en rekke andre priser, inkludert Beacon Status, som anerkjenner utmerkede institusjoner som leverer undervisning og læring av høy kvalitet og Investors in People Gold-status.

Til slutt har høgskolen fasiliteter i verdensklasse på 74 millioner pund som ble åpnet i september 2010, inkludert en stor idrettsarena, teater, toppmoderne verksteder, bibliotek med tre etasjer og kafeer.

Høgskolen er virkelig et flott miljø å komme og studere i. Hvorfor ville du velge noe annet sted?

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

South Cheshire College

På South Cheshire College er en tredjedel av heltid 16-19 år gamle studenter påmeldt i vårt vellykkede og mangfoldige A Level-program. Vi tilbyr for tiden over 30 A-nivå ... [+]

Innledning

På South Cheshire College er en tredjedel av heltid 16-19 år gamle studenter påmeldt i vårt vellykkede og mangfoldige A Level-program. Vi tilbyr for tiden over 30 A-nivå fag i en rekke studieområder.

I 2016 feiret vi stolt vårt tiende år med å oppnå 99% eller høyere pass rate på A Level fag. Høgskolen oppnår gjennomgående fremragende resultater, med 2016 som viser en pass rate på 99,1% - over den nasjonale passasatsen på 98,1%. 76,5% av elevene som fullførte A-nivå-programmet i 2016 oppnådde A *, A, B eller C karakterer, av disse elevene, oppnådde 48,6% toppkarakterer av A * -B.

South Cheshire College s 75 millioner dollar campus gir A Level studenter med fremragende fasiliteter for å forbedre deres læring. Høgskolens treetasjes bibliotek inneholder over 16 000 bøker, 5000 e-bøker, tilgang til tusenvis av elektroniske tidsskrifter og artikler, 120 nettverksbaserte datamaskiner og plass til gruppe- og privatstudier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe Chester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Diplom

South Cheshire College

BTEC Nivå 3 Utvidede eksamensbevis er tilsvarer 3 A-nivåer og har universitets opptakspoeng, slik at elevene kan søke på høyere utdanningskurs som om de tok A-nivåer. ... [+]

Nivå 3 Utvidet Diplom Kurs i South Cheshire og West College

Utvidet Diplom kurs er designet i samarbeid med universiteter, arbeidsgivere og profesjonelle organisasjoner, slik at studentene kan utvikle ferdigheter for deres fremtidige studier og sysselsetting.

Høgskolen er forpliktet til faglig fortreffelighet, og suksessratene våre ligger alltid over det nasjonale gjennomsnittet. Igjen var våre resultater på nivå 3 BTEC gode og vi annonserte en 99,6% pass rate. På toppmoderne campusene i Crewe, Ellesmere Port og Chester og et dedikert internasjonalt kontor, får elevene all den støtten de trenger for å bosette seg raskt og føle seg komfortabel.

Diplomruten til universitetet!... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe Chester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Kurs

South Cheshire College

Dette er en spennende mulighet for studenter i alderen 15-19 år å ha en smak av høyskoleutdanning ved en av de mest innovative høgskolene i Storbritannia. Internasjonal u ... [+]

Studier i utlandet programmet på South Cheshire College og West Cheshire College.

Dette er en spennende mulighet for studenter i alderen 15-19 år å ha en smak av høyskoleutdanning ved en av de mest innovative høgskolene i Storbritannia. Internasjonal utdanning vil gi deg en berikende og givende opplevelse som forblir hos deg for resten av livet ditt. Du vil lære nye ferdigheter, oppleve nye kulturer og tankene dine vil bli åpnet opp mot den brede verden vi lever i. På South Cheshire College og West Cheshire College, er to nyoppsummerte topplærere for videreutdanningskollegier, skreddersydde studieprogrammer, tilbudt til utenlandske studenter, skreddersydd for å passe hver enkelt person; fra korte to ukers opphold til helårsprogrammer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe Chester
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Chester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
South Cheshire College

Datoer Reading Overnatting ... [+]

Datoer

Reading

Overnatting

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Crewe Chester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk

South Cheshire College Campus