St Brendan's Sixth Form College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For å lese dette på et annet språk, bla opp til språkoppføringsknappen øverst til høyre ↑

St Brendan er den eneste spesialisten Sixth Form College i byen Bristol, utdanne 16-19 åringer fra den lokale regionen Bristol Bath, South Gloucestershire og North Somerset. Vi er den eneste leverandøren i regionen som lærer over 60 kurs på A-nivå og tilsvarende BTEC-kvalifikasjoner, suppleres med en rekke nivå 2-kvalifikasjoner og engelskspråklig støtte. Enda enda viktigere, kan du velge hvilken kombinasjon av emner - hver elev har sin egen skreddersydde timeplan. Med så mye tilbud, vil vi hjelpe deg å gjøre det beste valget for deg.

Student

Innledning

St Brendan er stolt av å være kjent for sine høye læringsstandarder, sterke nivåer av studentstøtte og for det brede spekteret av studiemuligheter. Vi er en dynamisk og fremtidsrettet høyskole og har mye å tilby studenter fra hele verden som er interessert i å oppnå sitt beste.

Hvorfor velge St Brendans

 • Vi tilbyr et variert utvalg av over 60 fag på nivå 2 og 3 og har gode passasjer. Vi er den største leverandøren av A-nivåer i Bristol og Bath-regionen
 • St Brendans ble bekreftet av OFSTED som "bra" på alle områder med betydelige forbedringer siden den opprinnelige OFSTED review 2012.
 • Akademisk Excellence - i fjor oppnådde våre studenter 97% pass på A-nivå med over 40% å oppnå A * -B karakterer. 100% pass rate i BTEC kurs
 • Vi tilbyr et avansert utdannet program for studenter som ønsker de høyeste universitetene
 • Vi er lokalisert i den pulserende og studentvennlige byen Bristol basert på en vakker campus i utkanten av byen. Ligger bare 8 miles fra den vakre og historiske byen Bath
 • Vårt campus er trygt og innbydende og tilbyr nye, moderne fasiliteter på en sikker campus
 • Vi er inkluderende og har et mangfoldig studentlegeme fra en rekke land og kulturer.

Avansert Graduate Program (AGP)

Våre mest akademiske studenter, med ambisjoner om å studere ved toppuniversiteter, blir med på vårt skreddersydde støtteprogram som tilbyr informasjon, råd og veiledning av høy kvalitet.

Støtteprogrammet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, inkludert

 • Dedikert Oxbridge forberedelse
 • Masterclasses på britiske universiteter
 • Mock intervju praksis
 • Besøk til Oxford og Cambridge Universiteter
 • Studentkonferanser og konvensjoner
 • Sommerskoler på toppuniversiteter

Utenlandske studenter med god karakterprofil er invitert til å delta i vår AGP opplæringsprogram.

Internasjonal studentopplevelse

Mohammad Kordzanganeh fra Iran

Mange St Brendans studenter vil ha drømt om å ha vært i Oxford eller Cambridge universiteter siden en ung alder, men for Mohammad Kordzanganeh, en topp Russell Group University aldri engang krysset hans sinn.

Mohammad er en av St Brendans internasjonale studenter som fikk stipend, og hans fysiske og personlige reise gjennom til A-nivå Resultatsdag er ganske en historie!

Mohammad er fra Iran og startet sin post-16 utdanning i Russland, hvor han grunnla år på å studere kunstig intelligens. Etter å ha fullført kurset, bestemte han seg for å komme til Storbritannia for å studere, og så kom han til City of Bristol College for å ta sine A-nivåer. Dessverre, midtveis gjennom studiene mistet kollegiet sitt internasjonale studentlisens, og så fant Mohammad seg i den vanskelige situasjonen for å prøve å finne et annet sted for å fullføre sine studier.

"Siden jeg kom til Storbritannia, visste jeg alltid at jeg ønsket å gå til universitetet", sa Mohammad på torsdag etter å ha samlet sine fantastiske resultater. Men Russell Group-institusjonene var aldri på dagsorden.

"Da jeg kom til St Brendan, fant jeg at undervisningen var veldig fantastisk og entusiasmen fra lærerne var fantastisk. De er så ivrige etter at elevene går videre til de beste stedene som er tilgjengelige for dem. "- Mohammad

Mohammad ble plassert på College's Advanced Graduate Program, som oppfordret ham til å sikte høyt og konsekvent utfordre seg selv. Takket være noen selvtillitutvikling og noen svært oppmuntrende lærere bestemte Mohammad å søke om Oxford University for å studere fysikk!

Mohammad jobbet hardt gjennom sin tid på College; studerer en streng tidsplan for fysikk, matematikk, datavitenskap og videre matematikk. Og så fra Iran til Russland til Bristol og videre til Oxford, Torsdag markerte slutten av Mohammads reise etter 16 år - da han åpnet konvolutten for å avsløre 3A * s og en A!

Bor i Bristol

Bristol er en fantastisk studie destinasjon og en rimelig by å bo i, med to verdensklasse universiteter og en rik maritim historie i bygningen, kåret til det beste stedet å bo i Storbritannia av Sunday Times.

"Den har flotte shoppingmuligheter, livlig sosial scene og strålende natur. Den 10 største byen i England tilbyr bøtte masse historie og arv fra Brunel til Banksy, sammen med et godt utvalg av boliger og fantastiske transportforbindelser. Bristol har også de beste restaurantene, kafeer og natteliv hvor som helst i landet "

Sunday Times Best Places for Live Guide 2017

Byen

Bristol ligger ideelt til i Storbritannia, i nærheten av det flotte landskapet, innen rekkevidde av kysten og med gode forbindelser til resten av landet. Byen ligger kun 90 minutter fra London og Heathrow med egen internasjonal flyplass, to hovedbanestasjoner og omfattende busstjenester.

The College

St Brendans College er basert på ett nettsted i en sikker gated campus. Campus ligger ideelt til kun 15 minutter med buss fra Bristol sentrum, men nær nærliggende landskap. St Brendan er bare 12 km fra byen Bath, og drar nytte av den rike historie og kultur med to andre gode universiteter (University of Bath and Bath Spa University). Kollegiet har en dedikert busstjeneste som bringer studentene våre fra hele byen til dør for bare £ 75 i måneden.

Din innkvartering

Internasjonale studenter blir plassert med omsorgsfullt vertsfamilier for å forbedre deres engelsk og å ha støtte fra en britisk familie. Innkvartering i vertsfamilie gir det sikreste alternativet til å bo hjemme. Studenter i alderen 18 år kan velge private haller innenfor sentrum.

Host familie plassering på halvpensjon (frokost og middag inkludert) eller private haller (selvbetjent) koster rundt £ 155 per uke (2016-17 akademisk år). Vi anbefaler at du budsjett rundt £ 7000 for overnatting.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se A-levels »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Et Nivå

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bristol

Velg hvilken som helst kombinasjon fra over 60 nivåer og tilsvarende emner (studenter studerer 3 eller 4 emner). [+]

Velg hvilken som helst kombinasjon fra over 60 A-nivå og tilsvarende emner (studenter studere 3 eller 4 emner):

regnskap biologi virksomhet kjemi informatikk danse Design Engineering Drama og teater økonomi English Language English Language & Literature engelsk litteratur Filmvitenskap Kunst french geografi Tyske Regjeringen og politikk Grafisk Kommunikasjon historie Språk (selvlært støttet) loven matematikk Matematikk og A-nivå videre matematikk Mediestudier musikk musikkteknologi FILOSOFI PHOTOGRAPHY Fysikk produktdesign psykologi Religionsvitenskap sosiologi spansk tekstildesign Engelsk språkstøtte ... [-]

Videoer

St Brendan's College

Kontakt
Besøksadresse
St Brendan's Sixth Form College,
Broomhill Road, Bristol

Bristol, England, BS4 5RQ GB