St Clare's Oxford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fremme internasjonal utdanning siden 1953

St Clare, Oxford ble grunnlagt av Anne Dreydel OBE og Pamela Morris i 1953, og vokste ut av en ordning for å etablere forbindelser mellom britiske og europeiske studenter etter andre verdenskrig. Det opprinnelige navnet var The Oxford English Centre for Foreign Students, som senere ble St. Clare's Hall, og deretter St. Clare's, Oxford. Høgskolen vokste raskt til å omfatte et bredt spekter av nasjonaliteter og programmer, både på universitetet og på universitetsnivå og i engelsksprog. I midten av 50-tallet kom studentene hovedsakelig fra rundt et dusin vest-europeiske land, så vel som Storbritannia. I dag er det 50 nasjonaliteter representert på IB-programmet alene.

I tillegg til lengre studiekurs ble kortere sommerkurs også en sentral del av høgskolen i de tidlige dager. Lenker med universiteter i USA dateres tilbake til 1960-tallet og formelle avtaler hvor amerikanske studenter kunne få kreditt til sine amerikanske grader ved å studere utenlands på St Clares oppstart på 1970-tallet, og gradvis erstattet University of London eksterne grader som tidligere hadde blitt lært.

I 1977 introduserte Collegeet Internasjonal Baccalaureat Diploma for før universitetsstudenter, bare den 41. skolen i verden for å gjøre det. Det er bare 13 andre institusjoner i verden som har lært IB lenger enn oss. En nivå ble gradvis avviklet da IB ble etablert, og vi er nå den lengste etablerte IB World School i England.

St Clare er Oxford fortsatt trofast til sitt opprinnelige oppdrag som skal fremme internasjonal utdanning og forståelse.

St Clare er i dag

Kollegiet campus har vokst med økningen i student tall. Fra sin opprinnelige base i 141 Banbury Road utvidet kollegiet til å gi mer undervisningsplass og et bredere spekter av fagvalg. Tidlige boligordninger ble i stor grad erstattet med boliger, da nye boliger i området ble kjøpt opp og pusset opp, og i 1999 kjøpte akademiet Oxford Academy-området i Bardwell Road, som ble International College med voksenbaner.

Et nytt bolig- og kunststudio ble ferdigstilt i november 2015 til en pris på £ 5,5 millioner. Bygningen gir separate boliger for mannlige og kvinnelige studenter i ensuite studere soverom rundt en gård i Oxford-stil med en stor firkantet plen. De kompromissløst moderne nye bygningene klare å utfylle det gamle, historiske huset, som ligger midt i utviklingen.

Den nye £ 3,3m Science and Mathematics-bygningen ble ferdigstilt i september 2014 med tre vitenskapslaboratorier og prep-rom, tre store klasserom for matematikklærer og et nytt vedlikeholdsanlegg. Oppkalt etter Pamela Morris, en av grunnleggerne av høgskolen i 1953, ble bygningen nøye designet for å utfylle den omkringliggende viktorianske og edvardianske arkitekturen.

I 2008 kjøpte vi en meget stor bolig ved siden av de viktigste campusbygningene. Fullført i 2010 til en pris på 1,3 millioner pund, har huset 24 studenter pluss warden og har mange energieffektive tiltak - regnvann er høstet, huset er superisolert, og lysene er bevegelsesfølsomme slik at elektrisitet ikke er bortkastet .


Fortsetter å kombinere moro og læring for unge og voksne internasjonale studenter

Kollegiet fortsetter å forbedre og vokse. IB studenter oppnår sine nødvendige karakterer og blir tilbudt steder på deres valgte universiteter. Yngre studenter som kommer til sommerferien, anbefaler oss til sine venner, en klar indikasjon på at våre kurs kombinerer ferieopplevelser med studiens suksess. Våre voksne studenter forbereder mer dybde og utfordrende kurs med et klart mål om å forbedre deres fremtidige studier og karriere.

oxford, street, englandkeem1201 / Pixabay

Vår oppgave og verdier

Erklæring om verdier og overbevisninger

St Clare er velkommen studenter og ansatte av alle nasjonaliteter og kulturer som vil dra nytte av, og bidra til, vårt læringssamfunn. Å leve og studere sammen lærer vi fra hverandre. Vi er beriket og utfordret av et mangfold av synspunkter og ideer.


Høgskolen har som mål å gi et miljø der våre studenter og våre ansatte:

  • utvikle sine intellekt, deres fantasi og sinnets uavhengighet;
  • engasjere seg i kreative, estetiske og fysiske aktiviteter;
  • lære av, og bidra til, vårt lokalsamfunn;
  • utvikle en følelse av miljøbevissthet og ansvar for det internasjonale samfunnet;
  • verdsett ærlighet, medfølelse og interkulturell forståelse;
  • ta personlig ansvar for arbeid og oppførsel.

Vår delte erfaring er utfordrende, strenge og stimulerende, og støttes av student-relasjoner basert på gjensidig respekt og høye forventninger. Vi er forpliktet til å utvide denne erfaringen til studenter fra et bredt spekter av bakgrunn.


Opprettholde livslang lidenskap for læring

St Clare satser på å gi næring til våre studenter en livslang lidenskap for læring og en varig forpliktelse til globalt statsborgerskap.

Når du går gjennom College campus, vil du høre språk som blir snakket fra hele verden. Vi gleder oss over søknader fra studenter uavhengig av kjønn, rase, farge, religiøs tro eller nasjonal opprinnelse. Vi er stolte av mangfoldet i vår student kropp og konsekvensen det har på kulturen og livet til kollegiet.

Steder

Oxford

Address
139 Banbury Road
OX2 7AL Oxford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland